تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 427 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

12 ...

نه داداش اطلاعاتی که تو در اختیار بچه ها میگذاری واقعا ارزشمنده ممنونم ، منتها خب باید هوای اعضای جدید رو هم داشته باشید دیگه ...

.

میگمااا حالا این دبلیو 810 هات سواپ هس ؟! اصلا هات سواپ یعنی چی ؟! اگه میشه کمی توضیح بدی ؟! اگه که قبلا راجع بهش بحث شده میتونی لینک بدی ببینم ؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

[QUOTE=nakhordemast;951407]

آقا من معذرت من شرمنده من قاط! ببخشید.
    آخه خودم یک ماه فقط تو این کلوپ میخوندم بعد که واقعا سوال برام پیش اومد عضو شدم .سوالمم این بود که آیا 810 (هات سواپ) هست یا نه . چون واقعا پستی در این زمینه نبود .
    سلام دوستان...چند ماه پیش درباره ی این موضوع بحث شد منتها متاسفانه دیگه تاپیکش اون پایین ماییناست
    یکی از دوستانم به شوخی جوابی دادن که واسه همین تا الان تو ذهنم مونده
    اون دوستمون می گفت میشه:سوپ داغ
    جدای شوخی یعنی اینکه شما در حالتی که گوشی روشنه بتونید رم رو بردارید و بگذارید که 810 این امکان رو داره
    شاد باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض ...

ممنونم ، از اطلاع رسانیتون !

.

مصطفی خان این دبلیو 810 من خیلی اذیتم میکنه نزدیک به سه هفته اس گرفتم اما نمیتونم چرا وقتی هندز فریش رو وصل میکنم هم موقع اتصال و هم موقع عوض کردن آهنگ تق تق میکنه مخصوصا وقتی ولوم بالا باشه گوش خراشه صداش حالا من چی کار کنم ؟!

.

سریال چنج شده ی با گارانتی نوین ا از علائدین گرفتم الان ببرم شامل گارانتی میشه در ضمن بعد از اینکه گوشی رو گرفتم و با اون کدی که بچه ها معرفی کردن مشخصاتش رو چک کردم زمان مکالمه نزدیک به 4 ساعت بود در حالیکه من نهایتا 1 ساعت مکالمه داشتم تا اون روز حالا من چی بکنم ؟!

به نظرت مشکل از هندز فریه یا از گوشی ؟! اسپیکر خودش این مشکل رو نداره اما هندز فریش یا وقتی به یه اسپیکر خارجی متصل میشه این صدا میاد ...

برای شما ام همین طوره ؟!
    Last edited by lonelinesspains; 24-03-2007 at 02:21.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنونم ، از اطلاع رسانیتون !

.

مصطفی خان این دبلیو 810 من خیلی اذیتم میکنه نزدیک به سه هفته اس گرفتم اما نمیتونم چرا وقتی هندز فریش رو وصل میکنم هم موقع اتصال و هم موقع عوض کردن آهنگ تق تق میکنه مخصوصا وقتی ولوم بالا باشه گوش خراشه صداش حالا من چی کار کنم ؟!

.

سریال چنج شده ی با گارانتی نوین ا از علائدین گرفتم الان ببرم شامل گارانتی میشه در ضمن بعد از اینکه گوشی رو گرفتم و با اون کدی که بچه ها معرفی کردن مشخصاتش رو چک کردم زمان مکالمه نزدیک به 4 ساعت بود در حالیکه من نهایتا 1 ساعت مکالمه داشتم تا اون روز حالا من چی بکنم ؟!

به نظرت مشکل از هندز فریه یا از گوشی ؟! اسپیکر خودش این مشکل رو نداره اما هندز فریش یا وقتی به یه اسپیکر خارجی متصل میشه این صدا میاد ...

برای شما ام همین طوره ؟!
    اره دوست عزیز مشکل خاصی نیست...واسه همه همین طوره...زیادی بهش توجه می کنی...خوب اولش ولوم بالا نگذار بعد صدا رو زیاد تر کن....خوب متاسفانه یه گوشیه کارکرده رو خریدی..خوب شما باید اول تحقیق می کردی بعد اقدام به خرید می کردی تا سزت کلاه نره...به هر حال دیگه کاریش نمی شه کرد
    شاد باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام بچه ها. سال نو مبارک میگم چون بعداز 2ماه تازه اومدم.
    اما سوال اینه:
    من قبل از اینکه گوشیمو فارسی کنم در حین بلوتوث میتونستم برم تو منو اما
    از وقتی فارسی شده دیگه نمیشه.
    چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه داداش اطلاعاتی که تو در اختیار بچه ها میگذاری واقعا ارزشمنده ممنونم ، منتها خب باید هوای اعضای جدید رو هم داشته باشید دیگه ...

.

میگمااا حالا این دبلیو 810 هات سواپ هس ؟! اصلا هات سواپ یعنی چی ؟! اگه میشه کمی توضیح بدی ؟! اگه که قبلا راجع بهش بحث شده میتونی لینک بدی ببینم ؟!
    آقا ما کوچول شماییم.
    شرمنده نکن مارو

اره هات سواپ همونه که رفیقمون گفت.

سلام بچه ها. سال نو مبارک میگم چون بعداز 2ماه تازه اومدم.
    اما سوال اینه:
    من قبل از اینکه گوشیمو فارسی کنم در حین بلوتوث میتونستم برم تو منو اما
    از وقتی فارسی شده دیگه نمیشه.
    چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

نه!!!راست میگی؟!!!
    مال من از همون اول نمیرفت .
    خوب از همون اول منو فارسی بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بچه سلام کسی راهی بلده که بشه با گوشی w810i اس ام اس رو برای مثلا یه مدتی بلوک کرد. یعنی هیچ اس ام اسی به گوشی نرسه. مثل call accept که تو زنگها این کار رو انجام میده.

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بچه سلام کسی راهی بلده که بشه با گوشی w810i اس ام اس رو برای مثلا یه مدتی بلوک کرد. یعنی هیچ اس ام اسی به گوشی نرسه. مثل call accept که تو زنگها این کار رو انجام میده.
    نه هر کار کنی اس ام اس برات میاد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

نه هر کار کنی اس ام اس برات میاد!
    تو این ادرس برو messaging>setting>push>accept msg from>only from برو امتحان کن ببین میشه !!!

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، من موقع عکس گرفتن از مناظر باز بعضی موقع عکسی که میگرمو سیو نمیکنه و میپره به صفحه اصلیش..کسی این مشکلو داره؟
    R4db005

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •