تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 624 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    اگه ممکه دوستان راهنمایی کنند حومه تهران اسلامشهر هم دریافت میکنه منظورم میگیره یا نه!
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

لطفا این مطلب را سر فرصت تا انتها مطالعه بفرمایید.

دوست بزرگوارم چرا... این کار شدنی هست و خوبم شدنی هست منتها در دو مدل اکس ویژن 111 و پروویژن نسل اول من این قابلیت را ندیدم اما به این معنا نیست که این قابلیت وجود ندارد. من سالهاست که کار و تحصیلاتم در همین زمینه های الکترونیک است.

ملاحظه بفرمایید:

اصل فلسفه وجود Set Top Box مبدل دیجیتال این بوده که تصویر سایه دار و برفکی آنالوگ تبدیل به تصویر شفاف و شیشه ای دیجیتال بشه. تلویزیون های LCD جدید که اکثرا تیونر و گیرنده دیجیتال را در داخلشان دارد مثل ال سی دی های سامسونگ بازار اروپا که جدیدا از بانه وارد ایران هم شده.حالا بسیاری مثل ما تلویزیونشان قدیمی است و ورودی 3 فیشه زرد، سفید، قرمز را ندارد بنابراین راه حلی برای استفاده از مبدل دیجیتال برای این دسته از مردم که در ایران بسیار هستند باید ارائه می شد.

یک راه حل اینه که شخص، به غیر از ست تاپ باکس دیجیتال، یک تبدیل کننده ی صدا و تصویر 3 فیشه به خروجی آنتنی RF تهیه کند. نام این دستگاه RF Modulator External هست که متاسفانه در ایران من فقط مدل بسیار بسیار آشغالی ش را پیدا کردم که تصویر را به درستی تبدیل به RF نمی کند و خروجی بسیار بی کیفیت و مزخرفی دارد و صد افسوس که روی آن نوشته شده Made in Iran. حتی اگر این تبدیل کننده از نوع مرغوب و حتی چینی بود مشکل امثال من حل می شد اما من موفق به پیدا کردن چنین چیزی نشدم. در عکس زیر شما یک نمونه از این مودولاتورهای RF چینی را می بینید که می توان تنظیمش کرد که تصویر ورودی از 3 فیش را روی کدام کانال باند UHF پخش کند:

راه حل دوم اینه که کمپانی سازنده دستگاه گیرنده دیجیتال، قطعه بالا را در داخل ستاپ باکس دیجیتال قرار دهد که به چنین مبدل دیجیتالی معمولا می گویند: ----T Set Top Box with Built-in RF Modulator که کلمه Built-in به این معناست که این قطعه در داخل گیرنده تعبیه شده.

عموما در چنین مدل گیرنده های دیجیتالی منویی وجود دارد که در آن شخص تعیین می کند تصویر ستاپ باکس از طریق RF Out مودوله شده بر روی کدامیک از کانالهای باند UHF تلویزیون قدیمی تک فیشه نمایش داده شود، یا حتی می توان این خروجی را خاموش یا OFF کرد. بنابراین می بایست به خوبی منوی دستگاه ها را زیر و رو کرد. ملاحظه بفرمایید. این یک نمونه از این تنظیمات در یک دستگاه هست:

پس همیشه وقتی فیش نری یا همان Male آنتنی پشت ستاپ باکس را می بینیم باید دقت کنیم که آیا این خروجی به اصطلاح تنها قابلیت Loop Out دارد؟ به این معنا که به صورت موازی فقط همان سیگنال آنتن را به بیرون می دهد و اگر به ورودی آنتن تلویزیون بزنیم و کانالها را با تلویزیون اسکن کنیم تصویر ستاپ باکس را پیدا نمی کند و یا اینکه این خروجی آنتنی پشت مبدل دیجیتال در واقع RF Out و TV Out است و می توان با تنظیمات منوهای ستاپ باکس دیجیتال از این خروجی نری مانند آنتنی، برای تلویزیون های قدیمی که فقط یک فیش ورودی آنتن دارند و بس، تصویر دستگاه مبدل دیجیتال ----T را دریافت کرد.

حال به چند مدل از ستاپ باکس های دیجیتالی که این قابلیت را دارند توجه بفرمایید. خوب به عبارت RF Modulated یا Built-in RF Modulator توجه بفرمایید: (این مدل ها را فقط برای مثال ذکر کرده ام)

SEG - CDST900 - DIGITAL TERRESTRIAL WITH RF MODULATOR
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Humax PVR 9200T Freeview PVR با قابلیت ضبط کانالها بر روی هارد داخلی ستاپ باکس
    کد:
    که در امکاناتش به وضوح Built in RF Modulator ذکر شده

Philex FV400 Labgear Modulated Freeview Set-Top Box
    کد:
    که در آن عبارت Modulated RF Out نوشته شده

دو سر کابلی که برای اتصال این گونه ستاپ باکس ها به تلویزیون های قدیمی استفاده می شود:

متاسفانه وارد کنندگان این دستگاه ها به ایران اصولا توجه به این گونه نیازها نمی کنند و فقط دنبال ارزان خریدن از چین و گران فروختن در ایران هستند. فقط کافیه هنگام سفارش دادن ساخت این ستاپ باکس ها در سایت های Alibaba یا madeinchina به سازنده چینی گفته شود در این ستاپ باکس RF Modulator Built in قابل تنظیم نیز قرار بده. به همین راحتی که حتی 1 دلار هم هزینه ندارد.
    مخصوصا از مادیران متعجبم که این نیاز ملزم برای ایرانی هایی که اکثرشان مثل مردم اروپایی توان نو کردن زود به زود لوازم صوتی و تصویری شان را ندارند را در نظر نگرفته و برای این گیرنده که خروجی SD و معمولی دارد و مناسب LCD ها نیست، این خروجی را نگذاشته!

شما دوست بزرگوار اگر زحمت بکشید و مدل های این چنینی را برایم از آنهایی که در ایران هستید را تست و پیدا کنید از شما بسیار بسیار سپاسگزارم.

چون من، هم یک مدل ستاپ باکس HD مرغوب با خروجی HDMI برای اتصال به LCD 52 اینچ منزل خواهرم نیاز دارم و هم یک مدل معمولی SD که به تلویزیون قدیمی خودمان بخورد.

اگر پیدا شد که ان شاء الله پیدا میشه من تماس بگیرم خدمتتون تا با پیک لطف کنید و ارسال بفرمایید.
    از اطلاعاتتون ممنون
    اما فكر نكنك وارد كننده هاي ايران اين مسذله برايشان مهم باشد ! اينها حتي براي ارزان تر شدن محصول خودشون از كيفيت كابل AV همراه دستگاه كم مي كنند و حتي در يك مورد از دو تا باتري نيم قلم براي كنترل دستگاه دريغ شده بود.

اما همانطور كه من عرض كرده بودم فعلا فقط از طريق تبديل كننده AV به RF مشكل شما حل مي شود . فكر كنم به دنبال يك تبديل كننده خوب بگرديم مطمئنا به جوا مي رسيم اما شك دارم واردكننده ----T آنقدر برايش مهم باشد كه دستگاه با مودلاتور ار اف وارد كند !!!

3. این کاربر از SONY-SHOP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    اگه ممکه دوستان راهنمایی کنند حومه تهران اسلامشهر هم دریافت میکنه منظورم میگیره یا نه!
    ممنون
    بله ما براي شهريار ، وارمين ، قرچك ، اسلامشهر ، هشتگرد فرستاديم و كار كرده

گيرنده ديجيتال :‌
    کد:

5. این کاربر از SONY-SHOP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

سلام به همه
    گیرنده برایت هم گویا به بازار اومده که تاییدیه تکتا رو هم داره. کسی نمیدونه کیفیتش چطوره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه چیزش درسته فقط فقطی اسکن میکنه کانالها رو پیدا نمیکنه
    ؟

بهتر بود بگب همهچيش درسته فقط كار نميكنه

---------- Post added at 08:25 AM ---------- Previous post was at 08:20 AM ----------

قیمتش 24 گرفتم در ضمن پس دادن مشکلی نبود

بهترین مارکش چی هست که صد در صد روی pc جواب بده

lg خوبه
    xvision قيمتش 28.900 كيفيتشم خوبه . البته به قول آقا رضا كيفيتش با رقيباش فرق زيادي نداره ولي حداقل گارانتيش عاليه و اگر دستگاهت خراب شد راحت پس مي گيره و دستگاه سالم بهت ميده

حـــــرفـه ای Javad_Ed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

سلام دوستان
    وضعیت استان گیلان چطوره ؟
    رشت و شهرهای اطراف(30 کیلومتر اونورتر از رشت!)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام به همه
    گیرنده برایت هم گویا به بازار اومده که تاییدیه تکتا رو هم داره. کسی نمیدونه کیفیتش چطوره؟
    گيرنده برايت ، مورد تاييد سوني ايران هم هست . البته واردكننده اين دستگاه سوني هستش و در نمايندگي هاي سوني هم به فروش ميرسه با گارانتي "پارسيان صوت آريا" . سرعت تعويض كانال هاي عاليه .

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

گيرنده برايت ، مورد تاييد سوني ايران هم هست . البته واردكننده اين دستگاه سوني هستش و در نمايندگي هاي سوني هم به فروش ميرسه با گارانتي "پارسيان صوت آريا" . سرعت تعويض كانال هاي عاليه .
    قیمتش چنده؟

اصلا یه تلویزیون ال ای دی که توش تیونر هم داشته باشه و این دیجیتال ها رو بدون مشکل خاصی بگیره چند میشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

یعنی سرعت تعویض کانال هاش چقدره؟ من بلوسنس دارم 3 ثانیه طول می کشه کانال عوض شه. برایت چقدر طول می کشه؟ در ضمن HD پلایر هم هست؟ یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اصلا یه تلویزیون ال ای دی که توش تیونر هم داشته باشه و این دیجیتال ها رو بدون مشکل خاصی بگیره چند میشه ؟
    شرکت سونی سری EX 700 و از اون گرونتر سری NX 700 اینها خودشون گیرنده دیجیتال دارند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •