تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 279 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 2786

نام تاپيک: سونی اریکسون : آموزش کامل هـك گوشی های سونی اریکسون بویژه k750 و w800

اگه نباشه جاش خالی می مونه younes_ysf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اونایی که گفتند نمیشه چیزی سر در نمی اوردند.مثل اینکه یگن روی پنتیوم 4 ویندوز 2000 نصب نمیشه.شما باید اصول فلش کردن گوشی رو بلد باشی و فریمورهای W800 رو روی گوشیت فلش کنی.شما کار با XS یا SEtool 2 lite رو یاد بگیر. بعد از لینکهای چند پست قبل main و FS (با Main خالی هم گوشی تبدیل میشه ولی با FS بهتره)رو دانلود میکنی و روی گوشی فلش میکنی.
    اگه گوشیت سریال دستی باشه باید بدی برات با باکس سریالشو درست کنند(آنلاک)
    برای برگردوندن به حالت اول میتونی دوباره فریمور K750 رو روی گوشیت فلش کنی.
    پس شما اول برنامه XS یا SEtool2 lite رو به هم راه فریمورها دانلود کن. بعد فریمورها رو روی گوشی فلش کن(ترجیحا با XS) مراحا کار هم یک سرچ کن تو صفحه های اول هست.
    اگه مشکلی بود بگو/.
    =========================
    اقا ايمان بازم شرمنده. ميخوام اول از مراحل كار مطمئن بشم بدش برم برا انجامش تا بعدا مجبور نشم تو اين مغازه و اون مغازه بدوم.كار با xs رو بلدم .برا ريختم مقداري پچ توي گوشيم از اون به همراه فار استفاده كردم. ظاهرا كه انجام فلش با اون كاري نداره.وقتي گوشي بهش وصل ميشه فقط سه تا گزينه برا فلش main, fs و برا كاستومايز داره. ولي يه خورده الان مساله فرق ميكنه.توي ريزه كارياش مشكل دارم.
    شما گفتي كه اول fs رو فلاش ميكنيم. بعدش بايد گوشي از xs جدا بشه يا نه؟
    بعدش بايد كاستومايز كنم. يعني فقط emea-6 رو انتخاب كنم.بازم بايد گوشي جدا بشه يا نه؟
    اخر سر هم main رو فلاش ميكنم و تموم.
    اگه درسته كه ممنونت ميشم بهم بگي.
    البته يه چند تا سئوال ديگه مونده
    اول اينكه نگفتي برا من كه سريالم برا k750 اصليه (سريال روي جعبه و پشت موبايل و توي برنامه و توي اينترنت هر سه يكيه) وقتي تبديلش كردم به w800 اون موقع برا سريالش بايد چكار كنم.اصلا نياز به انجام كار خاصي هست يا نه؟
    دوم اينكه اگه يه وقت خواستم برش گردونم به k750 اون موقع چي اون موقع هم بايد كاري واسه سريالش انجام بدم يا نه؟
    سوم اينكه گوشي من cid49 هست بهترين main , fs كه ميشه دانلود كرد كدومه(اخه رفتم تو تاپيك فريمور ها كلي main و fs جور و اجور گذاشته بود.) يه جا گفته بود main برا cid49 انتخاب كن و fs برا cid39 اگه يه راهنمايي هم در اين زمينه كني سعي ميكنم دفعه ديگه سوالات كمتري بپرسم

اگه نباشه جاش خالی می مونه پرسپوليس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

دوستان گرامي مرسي از همه و بخصوص اقا ايمان من همين پچ پسورد گذاري براي k750 رو امتحان كردم 3 نوع بود 2 تاي اول نصب شد ولي كار نكردن نمي دونم چرا كاستومايز هم درسته ولي سومي باعث شد گوشيم قات بزنه و وقت روشن شدن lcd چشمك بزنه و مجبور به فلش كامل شدم لطفا راهنمايي كنيد
    مرسيييي
    از همه

اگه نباشه جاش خالی می مونه پرسپوليس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام دوباره
    من مي خواستم بدونم چطوري ميشه فهميد گوشيم رجيستر اصليه اخه رفتم خدمات موبايلي 3 تومن گرفت الان سريال با پشت گوشي و جعبه يكيه اما وقتي با setool لوگ ميگيري مي نويسه OTP lock
    كه نتو همين فروم خوندم نبايد اين طوري باشه
    مرسي

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

=========================
    اقا ايمان بازم شرمنده. ميخوام اول از مراحل كار مطمئن بشم بدش برم برا انجامش تا بعدا مجبور نشم تو اين مغازه و اون مغازه بدوم.كار با xs رو بلدم .برا ريختم مقداري پچ توي گوشيم از اون به همراه فار استفاده كردم. ظاهرا كه انجام فلش با اون كاري نداره.وقتي گوشي بهش وصل ميشه فقط سه تا گزينه برا فلش main, fs و برا كاستومايز داره. ولي يه خورده الان مساله فرق ميكنه.توي ريزه كارياش مشكل دارم.
    شما گفتي كه اول fs رو فلاش ميكنيم. بعدش بايد گوشي از xs جدا بشه يا نه؟
    بعدش بايد كاستومايز كنم. يعني فقط emea-6 رو انتخاب كنم.بازم بايد گوشي جدا بشه يا نه؟
    اخر سر هم main رو فلاش ميكنم و تموم.
    اگه درسته كه ممنونت ميشم بهم بگي.
    البته يه چند تا سئوال ديگه مونده
    اول اينكه نگفتي برا من كه سريالم برا k750 اصليه (سريال روي جعبه و پشت موبايل و توي برنامه و توي اينترنت هر سه يكيه) وقتي تبديلش كردم به w800 اون موقع برا سريالش بايد چكار كنم.اصلا نياز به انجام كار خاصي هست يا نه؟
    دوم اينكه اگه يه وقت خواستم برش گردونم به k750 اون موقع چي اون موقع هم بايد كاري واسه سريالش انجام بدم يا نه؟
    سوم اينكه گوشي من cid49 هست بهترين main , fs كه ميشه دانلود كرد كدومه(اخه رفتم تو تاپيك فريمور ها كلي main و fs جور و اجور گذاشته بود.) يه جا گفته بود main برا cid49 انتخاب كن و fs برا cid39 اگه يه راهنمايي هم در اين زمينه كني سعي ميكنم دفعه ديگه سوالات كمتري بپرسم
    شما طبق مراحلی که برنامه میگه انجام بده.
    اول فایل fs رو فلش کن. وقتی کار تموم میشه خود برنامه Close میشه. باید دوباره گوشی رو وصل کنی(طبق معمول با نگه داشتن C). اگر گوشی رو نشناخت یکبار باطری رو دربیار. دوبار وصل کن و کاستومایز کن.در این مرحلی طبق دستورات خود برنامه باید کی دوبار گوشی رو قطع و وصل کنی.بعد از اتمام این مرحله باید دوباره گوشی رو وصل کنی و Main رو فلش کنی.
    بهترین فریمور به نظر من برای W800 فریمور R1BC002 هست.این برای main هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای Fs هم از لینک زیر استفاده کن ولی چون برای Cid36 هست یا باید با Setool فلش کنی یا اسگه با XS فلش میکنی قبلش با برنامه Gslide پردازش کن.(در برنامه Gslid فایل رو ADD کن و دکمه Process رو بزن و صبر کن تا مراحل انجام بشه. در اخر یک فایل با پسوند Bin درست میشه که باید اونو با XS فلش کنی)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر سریال تمام قسمتهای گوشی شما شبیه به هم اصل گوشی رجیستر اصلیه و بعد از این کارها به مشکلی برنمیخوری.
    برای برگردوندن به حالت اول همین مراحل رو انجام میدی(فلش Fs کاستومایز فلش Main) ولی اینبار از فریمورهای K750 استفاده میکنی

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

سلام دوباره
    من مي خواستم بدونم چطوري ميشه فهميد گوشيم رجيستر اصليه اخه رفتم خدمات موبايلي 3 تومن گرفت الان سريال با پشت گوشي و جعبه يكيه اما وقتي با setool لوگ ميگيري مي نويسه OTP lock
    كه نتو همين فروم خوندم نبايد اين طوري باشه
    مرسي
    مطمئن ترین راه اینه که یکبار Main رو روی گوشی فلش کنی. اگه با پیغام Insert Correct Simcard مواجه شدیم یعنی گوشی رجیستر دستیه.تنها راه حلش هم اینه که گوشیتو بدی بیرون برات انلاک کنند(1000 تا 2000 تومن خرجشه) در غیر اینصورت گوشی سریال اصلیه. به برنامه ها تو این مورد نمیشه اطمینان کرد.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

دوستان گرامي مرسي از همه و بخصوص اقا ايمان من همين پچ پسورد گذاري براي k750 رو امتحان كردم 3 نوع بود 2 تاي اول نصب شد ولي كار نكردن نمي دونم چرا كاستومايز هم درسته ولي سومي باعث شد گوشيم قات بزنه و وقت روشن شدن lcd چشمك بزنه و مجبور به فلش كامل شدم لطفا راهنمايي كنيد
    مرسيييي
    از همه
    احتمالا شما پچهای قبلی رو حذف نکردید و با ریختن پچ جدید آدرسهای Main بهم خوردند و مجبور به فلش Main شدید.شما از کدوم پچ استفاده کردید.من خودم وقتی گوشیمو هنوز تبدیل به W800 نکده بودم یک پچ داشتم که رو منون و Phonebook و ... پسورد میذاشت و کار هم میکرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه younes_ysf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا ايمان دست شما درد نكنه.ممنون از توضيحاتت. انشا الله يكي دو روز ديگه كه تونستم فايلها را دانلود كنم و گوشيمو فلش كنم اگه مشكلي بود بازم مزاحمت ميشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

9 سلام

من گوشی k750 دارم و اونو با نرم افزارsetool2lite پچ کردم ولی حالا که گوشیمو روشن میکنم بعد از نمایش لوگوی سونی اریکسون صفحه چشمک میزنه. هر دو پچ هم با ورژن فریم ویر گوشیم مطابقن. مشخصات گوشیم هم اینه:
    CID 49
    R1CA021
    حالا نمیدونم باید چکار کنم.
    در ضمن قضیه Customize و... چیه؟
    خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید.
    Last edited by javad1000; 22-09-2007 at 01:50.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

شما بگو چه پچ یا پچهایی نصب کردی؟

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آيا امكان تبديل CID36 به CID49 هست
    اگه هست چطوري براي k750

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •