تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 720 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311711 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کیفیت تصویر دو بعدی آن به راحتی از 99 درصد ال ای دیهای بازار جلوتر است.

2. این کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بالاخره vt30 بود یا st30
    ?????????????????????????????????????????????????
    منم vt30 میخواممممممم

4. این کاربر از delmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من از گناوه قیمت گرفتم میگه vt30 تموم کردم ولی 50 اینچ st30 دارم قیمت 1750کسانی که براشون زیاد تفاوت نداره میتونن اینو بگیرن قیمتشم عالیه
    Last edited by delmajid; 12-10-2011 at 17:08.

6. این کاربر از delmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

من از گناوه قیمت گرفتم میگه vt30 تموم کردم ولی 50 اینچ st30 دارم قیمت 1750کسانی که براشون زیاد تفاوت نداره میتونن اینو بگیرن قیمتشم عالیه
    st30 50inch چند؟؟؟؟

مطمعنی ......جدا
    قیمت vt30 رو سوال نکردی...سخت میشه باور کرد...از قیمت جهانایشم پایین تر ...../؟؟؟؟

اقا میشه شماره تلفن ادرس سایتی لطف کنی؟؟؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من هم قبول دارم اینها میتواند کلک پول باشد چون قیمت بعضی نمایندگیها 100 تومان با بعضی دیگر فرق دارد در حالیکه همه آنها نمایندگی شرکت بانیان هستند.

9. این کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه love021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من امروز صبح داشتم از سر کار جایی میرفتم توی یه نمایندگی داشتم تلویزیونای پاناسونیکو نگا میکردم اول وقت بود و داشتن تلویزیوناشونو روشن میکردن دو بار چشمم به این تلویزیون خورد یک بار که خاموش بود کاملا فکر کردم ال ای دی یا ال سی دی هست چون کاملا رنگ صفحه روش مشکی بود بر عکس پلاسماهای دیگه که خاکستری و سبز بودن البته خیلیم نازک به نظر میومد یکبار هم وقتی روشن بود چون کاملا مثل یک ال ای دی براق و پر نور بود و البته در کمال تعجب رنگاش از ال ای دیهای دیگه که بقلشو پائینش روشن بود جیغتر بود!! از فروشنده سوال کردم و گفت این نئو پلاسما هست در کل جالب بود وقتی تصویرش توی جای پر نور مثل ال ای هست توی جای تاریکم که از قدیم ایام پلاسما بهتر بوده باید تلویزیون ارزشمندی باشه.
    فروشنده که دید نظرم جلب شده و حس کرد خوشم اومده فکر کرد که خریدار هستم و خیلی سعی داشت یه مدل vt20 به من بفروشه!!! به من میگفت که ساخت ژاپن هست و کیفیت ژاپن فلان هست و بقیه چیزا که خودتون میدونید و شروع کرد به توضیح دادن که تصویر پلاسما وابستگی به نور محیط نداره و تو اتاق کم نور تصوریش بهتر میشه و رفت برقای مغازه رو خاموش کرد یه دمو نشون داد که شب بودو آسمون پره ستاره بود که پلاسماها مشکیشون کاملا مشکی و واقعی بود ولی ال ای دیا مشکیشون سرمه ای بود اما یه چیز جالب این بود که تصویر پلاسمای vt20 تو نور کم مشکی قویتری از st30 داشت بر عکس وقتی چراغای مغازه رو روشن کرد مشکی st30 مثل ال ای دیا مشکی شد یعنی هم تو تاریکی مشکی بود هم تو روشنایی ولی vt20 یکمی مشکیش بور شد منم به صاحب مغازه گفتم که ظاهرا تصویر پلاسما هم وابسته به نور هست چون تو نور زیاد مشکی پلاسماها بور شده اونوقت فروشنده که فکر نمیکرد همچین جوابی از من بشنوه گفت منکه گفتم این نئوپلاسما هست پس اگه اینطوری حس میکنید مدل st30 بخرید!!! پیش خودم گفتم عجب!!!
    یه چیز دیگه اینکه st30 رو به من 1900 قیمت دادن که گفتن حداقل 50 هزار تومن ازش کم میشه تو کارت جایزه تازه شاید بیشترم کم بشه البته فروشنده مغازه میگفت که کارت قرعه کشیمو ندید 75 هزار تومن میخره!!!!!
    Last edited by love021; 12-10-2011 at 20:20.

11. 5 کاربر از love021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه love021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من 2 روز پيش تو جمهوري نمايندگي پاناسونيك يدونه VT30 ديدم 42 اينچ كه قيمتش 1.800 بود.
    قصه از اينجا شروع شد كه من مدل E30 رو اتفاقي توي مغازه ديدم و محو ظاهر شيك اون بودم كه يكدفعه سرم رو بالا كردم و چشمم به يك تي وي ديگه افتاد.نا خداگاه گفتم عجب ال اي دي خوبي، چه تصويري داره!!!! بعد ديدم بالاش نوشته 600 هرتز فهمميدم كه پلاسماست!!!! خيلي تعجب كردم. من خودم به شخصه تا اون روز اصلا از تصوير پلاسما خوشم نميومد چون به نظر من خيلي درخشان نيست و من تصوير درخشان led رو دوست دارم ولي اين پلاسما رو كه ديدم برق از كلم پريد، فووووووووووووق العاده بود، درخشاني تصوير در حد LED بود!!!!!
    هنوز تو كف تصويرشم. حتي تصويرش با ساير پلاسما هاي پاناس تو خود مغازه قابل مقايسه نبود، خيلي عالي بود، قيمتشم مناسبه.
    تو خريدش ذره اي شك نكنيد
    سلام احتمالا st30 بوده منم امروز دیدمش جالب اینکه تو نور زیاد رنگاش از ال ای دی جیغتر بود!
    توی تاپیک st30 راجبش توضیح دادم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از love021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خوشحال میشم شماره تلفن و آدرس سایت را برای من هم PM کنی...لطفا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

55 اینچش تو گناوه هست بدون گارانتی ولی من پولش رو ندارم. خواهشا اگه کسی خبری از 42 داره خبر بده بخریم.
    اگه شماره فروشنده هم کسی میخواد بگه براش بفرستم
    ممنون میشم شماره تلفن را برای من PM کنی... قیمت ؟

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرت گفتن آخه اگه کسی از جنس خوشش نیاد که نمیره بخره خواستن بالاتر بودن قیمتشون نسبت به بقیه رو توجیه کنن.

100٪ همینطوره ..... حاضرم شرط ببندم اگه حتی بعد از ۲ روز بهشون بگی خوشم نیومد یه فیلمی سر آدم در میارن.
    در هر صورت خرید باید منطقی باشه .

17. این کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •