کیفیت تصویر دو بعدی آن به راحتی از 99 درصد ال ای دیهای بازار جلوتر است.
کیفیت تصویر دو بعدی آن به راحتی از 99 درصد ال ای دیهای بازار جلوتر است.
بالاخره vt30 بود یا st30
?????????????????????????????????????????????????
منم vt30 میخواممممممم![]()
من از گناوه قیمت گرفتم میگه vt30 تموم کردم ولی 50 اینچ st30 دارم قیمت 1750کسانی که براشون زیاد تفاوت نداره میتونن اینو بگیرن قیمتشم عالیه
Last edited by delmajid; 12-10-2011 at 17:08.
st30 50inch چند؟؟؟؟
مطمعنی ......جدا
قیمت vt30 رو سوال نکردی...سخت میشه باور کرد...از قیمت جهانایشم پایین تر ...../؟؟؟؟
اقا میشه شماره تلفن ادرس سایتی لطف کنی؟؟؟
با تشکر
من هم قبول دارم اینها میتواند کلک پول باشد چون قیمت بعضی نمایندگیها 100 تومان با بعضی دیگر فرق دارد در حالیکه همه آنها نمایندگی شرکت بانیان هستند.
من امروز صبح داشتم از سر کار جایی میرفتم توی یه نمایندگی داشتم تلویزیونای پاناسونیکو نگا میکردم اول وقت بود و داشتن تلویزیوناشونو روشن میکردن دو بار چشمم به این تلویزیون خورد یک بار که خاموش بود کاملا فکر کردم ال ای دی یا ال سی دی هست چون کاملا رنگ صفحه روش مشکی بود بر عکس پلاسماهای دیگه که خاکستری و سبز بودن البته خیلیم نازک به نظر میومد یکبار هم وقتی روشن بود چون کاملا مثل یک ال ای دی براق و پر نور بود و البته در کمال تعجب رنگاش از ال ای دیهای دیگه که بقلشو پائینش روشن بود جیغتر بود!! از فروشنده سوال کردم و گفت این نئو پلاسما هست در کل جالب بود وقتی تصویرش توی جای پر نور مثل ال ای هست توی جای تاریکم که از قدیم ایام پلاسما بهتر بوده باید تلویزیون ارزشمندی باشه.
فروشنده که دید نظرم جلب شده و حس کرد خوشم اومده فکر کرد که خریدار هستم و خیلی سعی داشت یه مدل vt20 به من بفروشه!!! به من میگفت که ساخت ژاپن هست و کیفیت ژاپن فلان هست و بقیه چیزا که خودتون میدونید و شروع کرد به توضیح دادن که تصویر پلاسما وابستگی به نور محیط نداره و تو اتاق کم نور تصوریش بهتر میشه و رفت برقای مغازه رو خاموش کرد یه دمو نشون داد که شب بودو آسمون پره ستاره بود که پلاسماها مشکیشون کاملا مشکی و واقعی بود ولی ال ای دیا مشکیشون سرمه ای بود اما یه چیز جالب این بود که تصویر پلاسمای vt20 تو نور کم مشکی قویتری از st30 داشت بر عکس وقتی چراغای مغازه رو روشن کرد مشکی st30 مثل ال ای دیا مشکی شد یعنی هم تو تاریکی مشکی بود هم تو روشنایی ولی vt20 یکمی مشکیش بور شد منم به صاحب مغازه گفتم که ظاهرا تصویر پلاسما هم وابسته به نور هست چون تو نور زیاد مشکی پلاسماها بور شده اونوقت فروشنده که فکر نمیکرد همچین جوابی از من بشنوه گفت منکه گفتم این نئوپلاسما هست پس اگه اینطوری حس میکنید مدل st30 بخرید!!! پیش خودم گفتم عجب!!!
یه چیز دیگه اینکه st30 رو به من 1900 قیمت دادن که گفتن حداقل 50 هزار تومن ازش کم میشه تو کارت جایزه تازه شاید بیشترم کم بشه البته فروشنده مغازه میگفت که کارت قرعه کشیمو ندید 75 هزار تومن میخره!!!!!
Last edited by love021; 12-10-2011 at 20:20.
سلام احتمالا st30 بوده منم امروز دیدمش جالب اینکه تو نور زیاد رنگاش از ال ای دی جیغتر بود!
توی تاپیک st30 راجبش توضیح دادم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوشحال میشم شماره تلفن و آدرس سایت را برای من هم PM کنی...لطفا
ممنون میشم شماره تلفن را برای من PM کنی... قیمت ؟
100٪ همینطوره ..... حاضرم شرط ببندم اگه حتی بعد از ۲ روز بهشون بگی خوشم نیومد یه فیلمی سر آدم در میارن.
در هر صورت خرید باید منطقی باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)