تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 301 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پ ن :همه چی آماده یه فصل فوق العاده دیگه هست ، بازیکنهای اصلی اعلام آمادگی کردن که میمونن ، امیرخان با قاطعیت داره میگه میمونم و این رسانه ها هستن که سعی دارن بگن نمیمونه ، فرهاد موندنی هستش ، حاج فتح الله هم فصل بعد هستش ، تو این موقع از فصل ما باید هوای تک تک افراد زحمتکش رو داشته باشیم و با حاشیه سازی های پوچ همراه نشیم !

امیر قلعه‌نویی با قطعیت گفت با هیچ تیمی مذاکره نکرده است و هیچ پیشنهادی هم در مورد پذیرفتن سرمربیگری تیمی به او نشده است.

سرمربی استقلال درباره خبر جدایی‌اش از استقلال، گفت: این خبر اصلا درست نبود و من در تماسی که با آن خبرگزاری داشتم آن را تکذیب کردم. متاسفانه حرف‌های عرب، معاون اجرایی باشگاه استقلال بد برداشت شده بود، من با تیم پرطرفدار استقلال قراردادی دو ساله دارم و با هیچ تیم دیگری هم مذاکره نکرده ام. هیچ تیمی هم پیشنهادی به من نداده است.

وی با اشاره به این که برخی در باغ‌های فرحزاد می‌نشستند و علیه استقلال توطئه می‌کردند، افزود: برخی از دوستان با این کارها می‌خواستند از اسم فرهاد مجیدی سوء استفاده کنند. البته فرهاد مقصر نیست. آنها به استقلال کاری نداشتند. بلکه هدفشان امیر قلعه‌نویی بود.

امیر قلعه‌نویی در پاسخ به این سوال که با توجه به حواشی به وجود آمده، آیا فصل بعد هم در استقلال می‌ماند؟ گفت: استقلال تیم بزرگی است و آدم کوچکی مثل امیر قلعه‌نویی نمی‌تواند چیزی برای آن بگوید. من با استقلال قراردادی دو ساله دارم و اصلا بحث مالی برای ما مطرح نیست. همان طور که می دانید من با استقلال سفید امضا کردم. با همه وجود و توان دوست دارم آن ستاره قهرمانی در آسیا را روی پیراهن استقلال ببینم. اصلا باید ببینیم که هیات مدیره و مردم ما را می‌خواهند بعد تصمیم بگیریم

سرمربی استقلال در مورد برخی تشویق‌هایی که در ورزشگاه‌ها علیه فرد خاصی صورت می‌گرفت و یا به سود فرد خاص دیگری انجام می‌شد، گفت: برخی از دوستان در اینترنت یا جاهای دیگر تبلیغاتی را علیه ما انجام دادند و هدفشان این بود که استقلال نتیجه‌ نگیرد. از سوی دیگر آنها با استقلال مشکلی نداشتند. این افراد به عناوین مختلف جلساتی را برگزار می‌کردند و در این جلسات از افرادی خط و ربط می‌گرفتند تا تشویق‌هایی را انجام دهند. دلخوری من از طرفداران اصیل استقلال است که چرا باید با این گونه افراد هم صدا می‌شوند.

وی ادامه داد: امسال ما شرایط مالی خیلی سختی داشتیم، ولی متاسفم وقتی این تشویق‌ها انجام شد که ما هم در لیگ برتر و هم در لیگ قهرمانان آسیا در صدر بودیم. وقتی بازیکنان علی‌رغم این همه سختی تلاش می‌کنند و تیم نتیجه‌ می‌گیرد، باید از آنها تشکر کرد. اما وقتی این گونه تشویق‌ها را می‌بینند پدرشان در می‌آید.

قلعه‌نویی یادآور شد: سال اول وقتی ما به پگاه رشت باختیم و تیم دیگری قهرمان شد یا در بازی دیگری ما به سپاهان باختیم، تماشاگران خوب استقلال 10 دقیقه ما را تشویق کردند. من آن تماشاگران را می‌پسندم و آنها را می‌خواهم. چون هدفشان موفقیت استقلال است.

سرمربی استقلال در پاسخ به این سوال که نمی‌شود همه هواداران را در یک تیم یک کاسه کرد و این مساله در همه جای دنیا وجود دارد که برخی از طرفداران از جاهای خاصی خط می‌گیرند؟ به رادیو ورزش گفت: این مساله را قبول دارم و می‌پذیریم. اما می‌خواهم بگویم که طرفداران استقلال چه در قبل و چه الان الگو بودند. استقلال قدمتی 65 ساله دارد و قشر تحصیلکرده در بین طرفداران زیاد است و اغلب قشر تحصیل کرده جامعه طرفدار ما هستند. اگر می‌بینید که طرفداران ما در ورزشگاه‌ها کمتر هستند به لحاظ همین است که شغل‌های کلیدی در داخل و خارج دارند و شاید نتوانند به ورزشگاه بیایند. می‌خواهم این سنت غلط در باشگاه بزرگ استقلال باب نشود. من برای استقلال ناراحتم و به روح مادرم قسم اگر این تشویق‌ها ناراحت شده باشم

خبر ورزشی

ویژه
    امیر قلعه نویی مربی که 8 سال در کورس قهرمانی است

امیر قلعه نویی با 5 قهرمانی در لیگ برتر پرعنوان ترین سرمربی عصر جدید فوتبال ایران محسوب می شود اما از این 5 قهرمانی مهم تر تداوم 8 ساله او برای تصاحب جام های قهرمانی در فوتبال ایران بوده است... آنچه از قهرمانی‌های پنجگانه امیر قلعه‌نویی در لیگ برتر مهم‌تر به نظر می‌رسد تعداد فصولی است که این مربی در کورس قهرمانی بوده است. تداوم و استمراری چشمگیر که هیچ یک از مربیان وطنی و غیر وطنی موفق به ثبت آن نشده‌اند. امیر قلعه‌نویی را از منظر استمرار و پافشاری‌اش به تصاحب جام می‌توان در فوتبال ایران نمونه دانست. کالبد شکافی پرونده قطور امیر در لیگ برتر نشان می‌دهد که او از همان اولین فصول مربیگری‌اش در استقلال با ولعی مثالزدنی در پی کسب موفقیت‌هایی چشمگیر بوده است.

امیر را از فصل سوم و پس از تجربه‌ای موفقیت آمیز در استقلال اهواز در قامت یک مدعی جدی و سرسخت شناختیم. پایه‌های مربیگری امیر قلعه‌نویی در فوتبال ایران به واسطه رتبه دومی که در اولین سال مربیگری در استقلال به دست آورد چنان محکم ساخته شد که مدیران وقت به ناچار او را 3 فصل پی در پی در استقلال حفظ کردند. آن زمان مربیگری امیر قلعه‌نویی در استقلال با بی میلی مدیران وقت انجام شد و حتی گفته می‌شود برخی در بدنه مدیریتی باشگاه استقلال به این انتخاب راضی نبودند و تصور می‌کردند امیر خود با نتایج ضعیفی که در استقلال می‌گیرد دست آنها را برای اخراجشان باز خواهد گذاشت.
    امیر قلعه‌نویی اما نه تنها توانست اعتماد مدیران وقت استقلال را از جنبه‌های فنی به سوی خود جلب کند بلکه از همان روزهای آغازین جایگاه خاصی میان توده هواداران به دست آورد. امیر از همان روزهای نخست فعالیتش میان هواداران استقلال جایگاه داشت که این ویژگی حاصل سال‌های بازی در قلب خط میانی استقلال بود. امیر همچون دوران بازی در مربیگری نیز استایل خاصی داشت.
    فریادهایی که لب خط می‌کشید علاقه عمومی را به او بیشتر و بیشتر می‌کرد. سکوهای استقلال آن روزها به شدت به داشتن چنین شخصیتی که هم میان بازیکنان پرجذبه باشد و هم قابل احترام نیاز داشت که امیر در اولین سال مربیگری‌اش در استقلال توانست این نیاز را تامین کند. تردیدی نیست اگر تماشاگران مجذوب جاذبه‌های امیر قلعه‌نویی نمی‌شدند او به فصل چهارم نمی‌رسید اما امیر که فصل سوم را با نایب قهرمانی سپری کرده بود به فصل چهارم هم ورود کرد و در این فصل نیز تا روزهای پایانی در کورس قهرمانی بود. این بار نیز سرمربی جوان استقلال موفق به کسب جام نشد اما همین در کورس بودن و البته حرف و حدیث‌هایی که پشت سر قهرمان آن فصل بود امیر را در استقلال حفظ کرد تا او سومین فصل پی در پی خود در استقلال را نیز در فصل پنجم لیگ برتر تجربه کند و چه تجربه خوبی هم بود.
    این بار امیر از گذشته‌ها درس گرفته بود و با برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تری به ســــوی جام می‌شتافت. چه تلاش اثر بخشی هم بود! امیر قلعه‌نویی سرانجام طعم قهرمانی با استقلال را چشید. قهرمانی در روز پایانی لیگ در مقابل 120 هزار تماشاگر. امیر حالا بزرگ شده بود. القاب پشت القاب و تعریف پشت تعریف. او با همین ویژگی‌ها مورد توجه کمیته انتقالی وقت به سردستگی مصطفوی و هاشمی قرار گرفت. امیر به شایستگی سرمربی تیم ملی شد اما این بار به توفیق چشمگیری دست نیافت هرچند که تیمش در ضربات پنالتی از گردونه رقابت‌های جام ملت‌های آسیا حذف شد.
    حذف امیر با تیم ملی بهانه‌ای بود تا او مورد هجوم قرار بگیرد. به طریق گوناگون امیر به نقد کشیده شد اما همه این ماجراها اتفاق بزرگ دیگری با برایش به همراه آورد. استقلال پس از او دیگر طعم قهرمانی را نچشید. فصل ششم و هفتم برای آبی‌ها به تلخی گذشت و بعد از 2 فصل سردرگمی امیر که آمد استقلال دوجام را پی در پی کسب کرد. اولی جام حذفی که تعلق داشت به فصل هفتم و دومی قهرمانی در فصل هشتم! امیر آن فصل نیز در کورس قهرمانی بود و همین آمار خیره کننده محمدرضا ساکت را بر آن داشت تا صید بزرگی را برای اصفهانی‌ها به ارمغان بیاورد. سیاست‌های غلط مدیرعامل وقت استقلال یعنی واعظ آشتیانی و حب و بغض‌هایی که این مدیرعامل با اهرم‌های موفقیت استقلال داشت سرانجام سبب شد قلعه‌نویی از چنگ استقلال بپرد. در واقع آن فصل امیر به خواست واعظ آشتیانی از استقلال اخراج شد تا شاهد عجیب ترین تصمیم تمام طول تاریخ مربیگری استقلال باشیم. امیر اما دوران موفق خود را در سپاهان نیز تداوم داد. این بار مشخص شد که او می‌تواند 2 فصل پی در پی هم تیمی را قهرمان کند. امیر با سپاهان در اوج بود. فصل نهم قهرمان و فصل دهم هم قهرمان. حالا تعداد فصولی که در کورس قهرمانی قرار داشت به عدد 6 می‌رسید. قلعه‌نویی آنقدر در فوتبال ایران صاحب اعتبار شد که تیم تراکتورسازی با خرج مبلغی چشمگیر خواهان به خدمت گرفتنش شد. شاید اگر مظلومی آن فصل در کورس قهرمانی نمی‌بود امیر جایش را می‌گرفت اما سرنوشت این بار قلعه‌نویی را به تبریز کشاند.
    شاید باور این بود که حاشیه‌های فوتبال تبریز امیر قلعه‌نویی را در خود حل می‌کند اما این بار نیز موفق بود و با تراکتورسازی تا پای قهرمانی پیش رفت و فقط با یک اختلاف امتیاز در رتبه دوم و بالاتر از استقلال ایستاد. این هفتمین فصلی بود که امیر قلعه‌نویی در کورس قهرمانی سیر می‌کرد.
    نتیجه‌ای شگفت انگیز که مدیران استقلال را سخت به فکر فرو برده بود. چرا امیر قلعه‌نویی - سرمایه خود استقلال - نباید در استقلال مربیگری کند؟! طرح بازگرداندن امیر قلعه‌نویی با حذف تیم مظلومی از آسیا به یک برنامه بایدی تبدیل شد و دیری نپایید که آقای ژنرال دوباره به خانه‌اش بازگشت. بازگشتی که با حاشیه‌ها و حرف و حدیث‌های فراوان همراه بود. هجمه عظیمی علیه‌اش ایجاد شده بود. برخی او را متهم به سناریو سازی در فصول قبل علیه استقلال می‌کردند و باور این بود که امیر این بار در استقلال موفق نخواهد شد و به طرفه‌العینی از استقلال خواهد رفت.
    نتایج نه چندان مقتدرانه استقلال در ابتدای فصل می‌رفت این ذهنیت را تقویت کند اما وقتی تیم قلعه‌نویی در اصفهان موفق به شکست سپاهان شد همه نظرات برگشت! بله، استقلال در نیم فصل اول نتایج دلخواهی نمی‌گرفت اما با آغاز نیم فصل دوم آرام آرام مشخص شد که این استقلال هدفی جز قهرمانی را برای خود متصور نیست. امیر قلعه‌نویی این بار هم با کوشش چشمگیری به سوی جام شتافت و در کورس قهرمانی بود. این بار اما تلاش او نتیجه‌ای بهتر از فصل قبل به همراه داشت و امیر توانست بار دیگر استقلال را بر بام فوتبال ایران بنشاند.
    یکشنبه شب، شب دیگری برای امیر قلعه‌نویی و استقلال بود. امیر بار دیگر با استقلال فاتح لیگ لقب گرفت. 5 قهرمانی در دوازدهمین دوره‌ای که از لیگ برتر گذشته است. امیر ساخته و پرداخته و دست پروده استقلال اکنون بهترین مربی لیگ برتر است؛ واقعیتی که شاید خوشایند مخالفان او نباشد. مخالفانی که این روزها می‌کوشند با نقد‌های منصفانه و مثبت جایی میان حامیان استقلال باز کنند اما کیست که نداند کدام جریان‌ها در فصل جاری با امیر و تیمش چه کردند. آیا امیر قلعه‌نویی با این کارنامه درخشان همچنان مورد انتقاد قرار خواهد گرفت؟!

amirghalenoei

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جواد نکونام درباره آشتی‌اش با سیدمهدی رحمتی گفت: “همان‌طور که رحمتی گفت، متاسفانه برخی افراد با آوردن و بردن حرف‌های بی‌پایه و اساس باعث شدند تا اختلافی بین ما ایجاد شود. درست است که درون زمین با هم خوب بودیم و تنها فکرمان موفقیت استقلال بود اما در بیرون از زمین رابطه‌مان قطع شد؛ آن هم فقط به خاطر آن حرف‌های پوچی که این افراد بین من و مهدی مطرح کرده بودند.”
    به گزارش ایسنا ، وی در پاسخ به این سوال که آیا این افراد از استقلال بودند، گفت: “بله اما فکر می‌کنم این اتفاق حکمتی داشت و آن هم این که من و مهدی دوست و دشمن‌مان را بهتر بشناسیم. درباره دیدار‌مان هم در رستوران دوبی باید بگویم، برنامه‌ریزی از قبل نشده بود و تنها دوستان مشترک من و مهدی هم که اتفاقا فوتبالی هم نیستند، ما را به رستوران‌شان دعوت کردند. در آنجا با هم حرف زدیم و گفتیم که اگر مسئله‌مان با گفت‌وگو حل می‌شود، بنشینیم و در تهران با یکدیگر صحبت کنیم که این اتفاق هم افتاد و کدورت‌ها از بین رفت. بازگشت شرایط به حالت عادی بین من و رحمتی اتفاقی بود که باید به هر حال می‌افتاد و از امروز به بعد من و رحمتی مثل گذشته و شاید بهتر از گذشته دوست هم هستیم.”
    نکونام درباره قهرمانی استقلال و گلزنی‌اش در دیدار برابر فولاد گفت: “گلی که زدم واقعا طعم خاصی برایم داشت اما مهم این بود که تیم محبوبم قهرمان شد تا دل میلیون‌ها هوادار شاد شود. درباره آن گل هم باید بگویم، کار خاصی را انجام ندادم و اگر تلاش بازیکنان نبود، نمی‌توانستم از آن موقعیت استفاده کنم. باید از مردم و هواداران هم به نوبه خودم عذرخواهی کنم که این فصل خیلی اذیت‌شان کردیم و دیر قهرمان شدیم.”
    وی افزود: “استقلال با پتانسیلی که داشت، باید زودتر از این‌ها قهرمان می‌شد. در نیم فصل اول روزهای دشواری را پشت‌سر گذاشتیم. بهتر است بگوییم که استقلال در نیم‌فصل اول قهرمان شد. در نیم‌فصل دوم با بازیکنان خوبی که به تیم‌مان اضافه شدند، کارمان راحت شد.”
    نکونام در پاسخ به سوالی درباره عدم همراهی استقلال از سوی هوادارانش در طول فصل جاری گفت: “هواداران را در این فصل خیلی اذیت کردیم. در سه بازی در خانه جلوی چشم‌شان شکست خوردیم. دو بار به سپاهان باختیم و یک بار هم برابر الهلال شکست خوردیم. فکر می‌کنم با این بازیکنان و توانایی می‌توانستیم زودتر آنها را شاد کنیم.”
    Last edited by Nasser_ZRE; 08-05-2013 at 15:26.

2. 7 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض برنامه‌های فرهنگی باشگاه استقلال برای جشن قهرمانی اعلام شد

سید‌مهدی علوی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در خصوص برنامه‌های فرهنگی باشگاه استقلال برای جشن قهرمانی عنوان کرد: با هماهنگی‌های صورت گرفته با فدراسیون ورزش و فدراسیون فوتبال در نظر داریم چندین اقدام فرهنگی در جشن قهرمانی انجام دهیم. یکی از موارد برنامه‌ریزی شده همراهی 22 یتیم با بازیکنان است که از کودکان یتیم تکریم کرده باشیم.

وی ادامه داد: همچنین سرودهای حماسی تنظیم شده تا قبل از بازی پخش شود. در میان بازی نیز کلیپی پخش خواهد شد که هواداران بتوانند روزی مرفه و شاد را پشت سر بگذارند.

معاونت فرهنگی باشگاه استقلال با اشاره به دعوت از پیشکسوتان تصریح کرد: در نظر داریم که پیشکسوتان استقلال را روز جمعه به ورزشگاه دعوت کنیم تا همراه با سایر بازیکنان و نفرات آبی‌پوش در این جشن حاضر شوند.
    علوی یادآور شد: برنامه‌های نور‌افشانی و موارد دیگر را خود وزارت قول داده و امیدواریم که با حضور مردم و هواداران بتوانیم روزی شاد و مرفه را پشت سر بگذاریم. قصد داریم عزت و احترام مسئولین باشگاه به خصوص سرمربی و بازیکنان را حفظ کنیم و از آنها تقدیر و تشکر کنیم.
    وی افزود: با کانون هواداران باشگاه استقلال نیز جلساتی برگزار خواهیم کرد تا هماهنگی‌های مناسب انجام شود. همچنین شعارهای فرهنگی در ورزشگاه نصب خواهیم کرد. از برنامه های دیگر ما اقامه نماز جماعت ظهر و عصر است. همچنین گروه موزیک نیروهای مسلح نیز در ورزشگاه حاضر خواهند شد.

4. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نامردیه هر کی که جمعه بیکاره و نره استادیوم
    من امتحان دارم جمعه عصر ولی دارم از امتحانم میزنم برم اونجا ، 100 هزار تا که هیچی باید تا دم در جمعیت بره

6. 8 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

(برنامه کامل شبکه سه در روز جمعه)

======================

آیا جشن قهرمانی کامل نشون داده میشه؟!!!!!!!

اصلا نیازی به پخش بازی پرسپولیس و تراکتور از شبکه سه هست؟

آیا جشن قهرمانی 25 دقیقه ای تموم میشه؟!!!!

8. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان به نظرم از همین الان باید اعتراض خودمون رو بگوش مسئولین برسونیم ، به هر حال یه بار ضربه زدن بهمون دیگه نباید اجازه بدیم. کسی لینکی چیزی میشناسه برای اعتراض؟ همگی با هم اعتراض کنیم جواب میگیریم، تو شبکه های اجتماعیم پخش میکنیم تا همه شرکت کنن

10. 2 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گزارش روز: پرتماشاگرترين ديدارهاي رسمي تاريخ فوتبال جهان

ديدار فينال جام جهاني برزيل بين میزبان و اروگوئه درحاليكه 173هزار و 850 بليط براي تماشاي بازي در ماراكانا فروخته شده بود، با حضور 199 هزار و 854 تماشاگر برگزار شد

سایت گل- به طور حتم حمايت تماشاگران يكي از عوامل مهم پيشرفت فوتبال محسوب مي شود و در اين بازيهاي پرشوري بود كه بالاتر از 100 هزار تماشاگر را به خود اختصاص داده و گاهي اوقات ازدحام تماشاگران دردسر آفرين مي شوند.
    به گزارش فوتبال آنلاين، ديدار فينال جام جهاني برزيل بين طلايي جامگان و فيروزه اي پوشان اروگوئه درحاليكه 173هزار و 850 بليط براي تماشاي بازي در ورزشگاه ماراكانا فروخته شده بود، اما با حضور 199 هزار و 854 نفر تماشاگر برزيلي ميزبان برگزار شد، اما در كمال تعجب اين بار اروگوئه اي حماسه آفريني كردند و 2بريك پيروز اين بازي شدند تا ماراكانه به درياچه اشك 200 هزار تماشاگر برزيلي تبديل شود.
    ديدار اسكاتالند و انگليس در چارچوب رقابت هاي سهميه جام جهاني 1938 در تاريخ 17 آوريل 1937 در ورزشگاه همپدون پارك با 149 هزار و 415 تماشاگر بريتانيي برگزار شد.
    ديدار دربي شهر ليسبون، بين پورتو و بنفيكا در تاريخ 4 ژانويه 1987 در ورزشگاه دالوئينر با حضور 135 هزار تماشاگر پرتغالي برگزار شد.
    ديدار رئال مادريد و فيورنتينا طي چارچوب رقابت هاي جام باشگاه هاي اروپا در تاريخ 30 مي 1957 در ورزشگاه سانتياگو برنابئو ما هنوز 124 هزار تماشاگر كهكشاني برگزار شد.
    ديدار بولتون و اندرزو وستهام يونايتد در رقابت هاي ليگ برتر انگليس 126هزار و 470 نفر در تاريخ 28 آوريل 1923 تماشاگر داشت.
    ديدار لاتزيو و آ اس رم در چارچوب رقابت هاي سريA در تاريخ 20 مي 1972 در ورزشگاه المپيكو با ظرفيت بيش از حد تماشاگر يعني 118 هزار و 22 نفر همراه بود و اين درحالي بود كه نزديك به 87 هزار بليط فروخته شده است.
    ديدار استقلال و جوييلو ايواتا درماه مي 1999 طي فينال رقابت هاي جام باشگاه هاي آسيا در ورزشگاه آزادي تهران همراه با 121 هزار تماشاگر بود و اين درحلي بود كه آبي پوشان تهراني با وجود گلزني سيروس دين محمدي 2بريك بازنده شدند.

12. 10 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

من نمیدونم مصاحبه امیرخان توش چه نکته منفی علیه تیمه رقیب بوده که اینقدر سر و صدا کرده ..اون موقع که ازتون علنی تعریف میکنه خبری از مقاله و بیانیه نیست....بالاخره باید یه جوری از ناکامی ها فرار کرد...اینم یه جورشه دیگه...

14. 5 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فتح الله زاده در فکر بازگرداندن آندو تیموریان و اسماعیل شریفات به استقلال است.

بمب دیگر فتح الله زاده مسعود شجاعی است که اگر اوساسونا این بازیکن را نخواهد استقلالی‌ها با او مذاکره خواهند کرد.

امید ابراهیمی(سپاهان) و علیرضا جهانبخش(داماش) بازیکنانی هستند که استقلالی ها برای جذب آنها خیز برداشته اند

فرهاد مجیدی:برای تمدید سفید امضا میکنم / جمعه منتظر هواداران هستیم

ایمان موسوی : دوست دارم در استقلال بمانم.

Last edited by Nasser_ZRE; 08-05-2013 at 23:23.

16. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bahador fab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

هدفم قهرماني با اين استقلال در آسياست؛
    قلعه‌نويي: با استقلال قرارداد 2 ساله دارم

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: من با استقلال قرارداد 2 ساله دارم و هدفم قهرماني با اين تيم در آسياست.

امير قلعه‌نويي در خصوص شايعه جداييش از استقلال در پايان فصل اظهار داشت: اصلاً چنين چيزي صحت ندارد تمام فکر و ذکر من بازي با داماش و 2 بازي با الشباب است. من به عشق اين مردم قرارداد 2 ساله با استقلال بستم و هدفم اين بوده که با اين تيم قهرمان آسيا شوم.

به گزارش فارس، وي افزود:‌ شايد اصلاً بعد از اين 3 بازي مردم و هيئت‌مديره من را نخواهند من که نمي‌توانم از حالا بگويم مي‌خواهم بروم يا بمانم. هميشه گفته‌ام تا لحظه‌اي که هستم با قدرت کار مي‌کنم همين امروز 3 ساعت فيلم بازي حرکات خود را ديده‌ايم و با قدرت به فکر بازي با الشباب امارات هستيم.

قلعه‌نويي با تأکيد بر اينکه استقلال نياز به آرامش دارد، ادامه داد: درست است که در بازي الهلال يک سري دلخوري‌ها به وجود آمد اما اينها مسائل درون‌خانوادگي است و باعث نمي‌شود که ما با قدرت به کارمان ادامه ندهيم.

وي در پايان تأکيد کرد: من به عنوان سرمربي استقلال اگر بخواهم حرفي بزنم، خودم مي‌زنم و هرکسي جاي من صحبت کند حرف من نيست.

18. 2 کاربر از bahador fab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bahador fab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

عرب: قلعه‌نويي مادي نيست، دلخور است

معاون اجرايي باشگاه استقلال گفت: سرمربي استقلال فرد مادي نيست و فقط کمي دلخور است.

امير عرب در خصوص اينکه روز گذشته اعلام کرده بود امير قلعه‌نويي در استقلال نمي‌ماند اما امروز (چهارشنبه) قلعه‌نويي گفته با استقلال قرارداد دارد و در اين تيم مي‌ماند، گفت: هر چيزي امير قلعه‎‌نويي مي‌گويد درست است. ديروز، ديروز بود و من امروز اعلام مي‌کنم بايد قلعه‌نويي را از رفتن منصرف کرد.

به گزارش تسنيم، وي افزود: استقلال پرافتخارترين سرمربي ايران را روي نيمکت دارد و من به عنوان معاون اجرايي باشگاه استقلال از هواداران پرشور مي‌خواهم که روز جمعه قلعه‌نويي را چنان تشويق کنند که وي از رفتن منصرف شود. روز جمعه علاوه بر جشن قهرماني ليگ برتر هواداران استقلال بايد سرمربي پرافتخار خود را تشويق و به نوعي همه اتفاقات گذشته را از دلش بيرون کنند.

معاون اجرايي باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: استقلال با مديريت فتح‌الله‌زاده و سرمربيگري قلعه‌نويي به دنبال افتخار ديگري در آسيا است. قلعه‌نويي فرد مادي نيست و فقط کمي دلخور است.

20. این کاربر از bahador fab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •