چقدر من معروف بودم و خبر نداشتم : دی
ای بابا :|
آغا ما یه عمری به امید تقلب هیچی نخوندیم : دی
ب*ا رفتیم : ))
چقدر من معروف بودم و خبر نداشتم : دی
ای بابا :|
آغا ما یه عمری به امید تقلب هیچی نخوندیم : دی
ب*ا رفتیم : ))
مگه میشه یکی نباشه؟!!!
در ضمن 4 نوع دفترچه از لحاظ ترنیب سوالات داریم که به کنار هما یکی نمیدن.
تازه از کجا می فهمی بقلی درسش خوبه؟
یکی هست فقط سوالات و گزینه ای اون فرق داره-اگر تونستید تقبل کنی جواب گزینه رو ببینید ...
ولی مطمئن باش بقیه میان ازت تقلت بگیرن ....
بله -حتما موفق میشود .به تلاشتان باور داشته باشید ...
مگه میشه یکی نباشه؟!!!
در ضمن 4 نوع دفترچه از لحاظ ترنیب سوالات داریم که به کنار هما یکی نمیدن.
تازه از کجا می فهمی بقلی درسش خوبه؟
اینجا شهر کوچیکی ـــه ، از مدل مو میشه فهمید طرف چی کارس : دی
الان چی شد ؟یکی هست فقط سوالات و گزینه ای اون فرق داره-اگر تونستید تقبل کنی جواب گزینه رو ببینید ...
ولی مطمئن باش بقیه میان ازت تقلت بگیرن ....
یعنی سوالا یکیه ، ولی پاسخ نامه های حل شده با هم فرق می کنن ؟
ببینم ! حتما باید هم اثر انگشت هم بذاریم رو کارت؟
بله باید اثر انگشت بزنید
یه نصیحت لطفا جدی بگیرید هر سوالی که میبینید بلد نیستید یا فک میکنید طول میکشه حل کردنش یه علامت دایره دورش بکشید و برید بعدی . و آخر سر اگه وقت داشتید بیاید سراغش
این خیلی خیلی خیلی مهمه یادتون نره
رشته های ویژه فرهنگیان منظور همون تربیت معلمه؟
من تربیت معلم شرکت نکردم ولی رشته های ویژه فرهنگیان رو برام زده بلـــــی!
تغییرش بدم؟
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
من ذیپلم ریاضی ام سال 1381 گرفتم.(کنکور ریاضی دادم اون موقع)حالا میتونم برای کنکور 93 توی رشته تجربی شرکت کنم؟
قلم چی خوبه یا گزینه 2 یا خود سازمان سنجش؟
برنامه هاشون دقیقا از کی شروع میشن؟از مهر ماه 92؟
ممنونم
تسهیلات پلیس برای کنکوریها
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: کنکوریها میتوانند طی روزهای برگزاری کنکور ( پنجشنبه تا شنبه) با ارائه کارت ورود به جلسه، وارد محدوده طرح ترافیک و زوج و فرد شوند.
سردار حسین رحیمی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار «شهری» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: برابر تدابیر اتخاذ شده، داوطلبان کنکور سراسری سال 92 میتوانند در روزهای پنجشنبه ششم و شنبه هشتم تیرماه سال جاری با کارت ورود به جلسه وارد محدودههای طرح ترافیک و زوج و فرد شوند.
وی با توصیه به داوطلبان و خانوادههای آنها مبنی بر عدم ایجاد سد معبر در مقابل درب دانشگاهها، مدارس و مراکز برگزاری آزمون، گفت: تمامی این مراکز مشخص شده و پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ تمهیدات ویژه ترافیکی را برای اطراف آنها در نظر گرفته است.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ تاکید کرد: توصیه میکنیم تا والدین یک روز پیش از برگزاری آزمون نسبت به شناسایی حوزه مربوطه و مسیرهای دسترسی به آن اقدام کرده و حتما چند ساعت پیش از کنکور در محل حاضر شوند.
رحیمی در عین حال خاطر نشان کرد: طرحهای ویژه ترافیکی کنکور 92 در اطراف مراکز برگزاری در فاصله 100 تا 150 متری اجرا خواهد شد.
منبع:
کد:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)