به دوستان پیشنهاد میکنم پیشنهادات تیم ملی رو در فصل اول قبول نکنند !
من فصل اول رو با تیمم قهرمان لیگ شدم هنوز به نقل و انتقالات فصل دوم نرسیده بود تیم ملی فرانسه بهم رسید !
در کل هرچه بیشتر صبر کنید تیم های قدر تری بهتون پیشنهاد میشه .
به دوستان پیشنهاد میکنم پیشنهادات تیم ملی رو در فصل اول قبول نکنند !
من فصل اول رو با تیمم قهرمان لیگ شدم هنوز به نقل و انتقالات فصل دوم نرسیده بود تیم ملی فرانسه بهم رسید !
در کل هرچه بیشتر صبر کنید تیم های قدر تری بهتون پیشنهاد میشه .
من یه مدت سالم بازی میکردم تا الان که دیگه از صفحه مسی رد نمیشه چیکار کنم
موقع بازي هاي ملي كه شد بازي ميكني
کمک help کنیییییید
امروز یه باگ خفن پیدا کردم .
من بوتافوگو برداشتم . بعد به خاطر باخت توی پنالتی فینال نایب قهرمان جام حذفی برزیل شدم . وقتی اومد از بازی بیرون و خواست درخت تورنومنت رو نشون بده منو زده بود قهرمان . بعد روزنامه هم اعلام کرد من باختم . تداخلی داشت ها .
چقدرم ناپولی ضعیفه . بابا الان که توی فیفا ناپولی از یووه هم فکر کنم بهتر بازی کنه . دیگه ضعیف نیست که بخوای قویش کنی .
نه . هر وقت بخوای میتونی بازی کنی . اصلا سیزن نیست . اسمش الکیه . باید توی مثلا هر فصل چندتایی بازی انجام بدی با کاربرای انلاین . مهم هم نیست تیمت چیه . هر چی خواستی میتونی بردای و عوض کنی . اگه بازی ها رو ببری به حد نصاب مشخص شده برسی میتونی بری دسته بالاتر .
در واقع رقابتی هست برای مسابقه بین هم سطح ها به صورت انلاین . دسته یک که برسی دیگه تقریبا میشه گفت همه حرفه ای هستن . اکثرا هم همین مود رو انجام میدن . التیمیت هم خوبه .
کمک کنید منو
بازی رو پاک کن یه بار دیگه نصب کن .
سلام
یه نفر یه سایتی مطمئن برای خرید بازی اورژینال معرفی کنه!! یا تو تهران بازاری جایی هست که بازی رو اورژینال بفروشه(همون 80 تومنی ) و اینکه این 80 تومنی با اون 200 تومنی چه فرقی باهم دارن؟
داداش من دقیق منظورتو نفهمیدم
ببین بازی ارجینال که نمیدونم ولی سایت معتبر سایت بازی شاپ که تو پردیس گیم هست میشه مثال زد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بازی اورژینال میخوام اینا کرک شدس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)