تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 421 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فرض کنین توی یک کلاس دوتا پسر هستن 1-پسر اولی : آدم باشخصیت و سنگین و مغروری هست که بغیر از دوستان و اطرافیانش به کسی روو نمیده ولی 2-پسر دوم : یه آدم لوس و سبک و جلفه که ضعف صحبت کردن با آدما رو داره و با هرکسی فوری پسرخاله میشه

مطمئن باشین کسی جرات نمیکنه پسر اولی رو مسخره کنه . اگه یه آدم خیلی پر روو پیدابشه و مسخرش کنه،آنچنان اخمی میکنه که زهره ی طرف بترکه . با صدای بلند میگه :: چای نخورده پسرخاله شدی! مگه با تو شوخی دارم! دوتا تیکه ی درشت هم به طرف میندازه که آبروش توی جمع بره

این درس عبرتی میشه برای بقیه که با اون شخص شوخی نکنن،همه میفهمن که حق ندارن به پسر اولی توهین کنن چون درنهایت باعث میشه آبروی خودشون بره

کل حرف اینه که باید طوری رفت کنیم که بین مردم گاو پیشونی سفید نشیم و اگر هم کسی از روی حسد مسخره مون کرد یا توی جمع بی محلش کنیم و یا همون جوابی که گفتم رو بهش بدیم البته با جدیت و عصبانیت تمام و نه شوخی.
    احسنت به شما
    با حرفات موافقم
    Last edited by mehrabooni; 28-08-2014 at 16:53.

2. 2 کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

عزیزان من ادم سنگینی هستم . هیچ کسی دیگه ای ندیدم منو مسخره بکنه . اصلا میترسن چون خیلی خشک و جدی هستم . اهل شوخی نیستم . اما این دو نفر کلا مشکل دارن و همه رو مسخره میکنن . و وقتی منو مسخره میکنن

انقدر عصبانی میشم که ... دلم میخواد برم

4. این کاربر از reza.kaka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عزیزان من ادم سنگینی هستم . هیچ کسی دیگه ای ندیدم منو مسخره بکنه . اصلا میترسن چون خیلی خشک و جدی هستم . اهل شوخی نیستم . اما این دو نفر کلا مشکل دارن و همه رو مسخره میکنن . و وقتی منو مسخره میکنن

وقتی که توی جمع بودین ، اگه بازم تکرار کردن ایندفعه با صدای بلند و اخم دوتا جواب سنگین بهشون بده که حساب کار دستشون بیاد!!!! این جمله رو هم بگو : خجالت نمیکشی! یکبار عین بچه ها رفتار کردی هیچی نگفتم گذاشتم پای کم عقلیت! بار دوم غلط اضافی کردی و به احترام خانواده که کنارت بودن هیچی نگفتم . شورشو دراوردی دیگه ، لوس بی نمک . دلقک بازی هم حدی داره!! یک ذره خجالت بکش!! با یه مسخره عین خودت شوخی کن

پ ن : نمیگم احل شوخی و مسخره بازی نباش گرامی!!!! اتفاقا تا جایی که میتونی شاد زندگی کن
    منظورم از توضیحاتی که دادم این بود :: فقط با رفیقای صمیمیت شوخی کن

Sent from my iPhone 5S using tapatalk
    Last edited by mehrabooni; 28-08-2014 at 20:28.

6. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

با سلام

دو نفر هستند که همیشه منو تو مراسم ها مسخره میکننده و یکسره در حال مسخره کردن من هستند و ادای من را در میاورند و میخندند . همیشه درگوشی حرف میزنند و میخندند . و حتی در گوش دیگران هم چیزی گفته و همگی به من میخندند . یکبار از یکی شنیدم و حتی یک بار خودم هم دیدم که برایم اثبات شد که مرا مسخره میکنند . به من نگاه میکنند بعد میخندند . حال میخواستم ببینم چگونه جواب دندان شکنی به این ابلهان بدهم . جالب تر اینکه این دو از اشنایان ما هستند . و هر دو از یک خانواده اند .
    بهشون فحش بده ، توهین بکن و اگر زورت بهشون میذسه بزن داغونشون کن.

8. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بهشون فحش بده ، توهین بکن و اگر زورت بهشون میذسه بزن داغونشون کن.
    فحش که زشته :|
    کسی که فحش میده فقط بی شخصیتی و بی تربیتی خودش رو به بقیه نشون میده
    در ضمن همیشه کسی که کم میاره فحش میده تا عقده های درونیش رو خالی کنه

باید بجای فحش دادن باهرکس مثل خودش برخوردکرد،مقابل به مثل کرد . باورکنین فحش دادن زشته چون باعث میشه همه تصور کنن 1-آدم بد دهنی هستید 2-زودرنج هستید 3-توانایی دفاع از خودتونو ندارید 4-تربیت نشدین 5-زود از کوره در میرین 6-هزارتا مورد دیگه میتونم بهتون بگم که متوجه بشین فحش دادن واقعا کار غلطی هست :|
    با اون ادما هم باید مثل خودشون رفتار کرد.در پست بالا حرفامو گفتم . شک نکن به نتیجه مطلوب میرسید.خیالت جمع

Last edited by mehrabooni; 28-08-2014 at 23:56.

10. 2 کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اگه واقعا همه رو مسخره میکنن که مریض هستن و از نظر عقلی باید بشون شک کرد، شما فک کنید دیونه هستن، آدم که از دیونه ناراحت نمیشه!
    بعضی آدما واقعا عجیبن، یعنی شما اگه بشون فش هم بدید لذت میبرن. چرا؟ چون میبینن تونسن شما رو عصبانی کنن و همین براشون لذت بخشه، بنابراین هر چی بیشتر واکنش نشون بدین بیشتر لذت میبرن، برا این جور آدما تنها راهش بی محلیه. سعی کنید از اینکه بشون بی محلی میکنید لذت ببرین و با خودتون بگید دارید شکستشون میدید. مطمئن باشید اگر مشکل خاصی نداشته باشین و مسخره کردنشون بی دلیل باشه دیگران طرف شما خواهند بود، پس اینکه دیگران ممکنه چی فکر کنن نگرانتون نکنه.
    بعضی دیگه شخصیتشون براشون مهمه، برا اینا میتونید مقابله به مثل کنید، هر چند ممکنه براتون شر بشن!
    اما اگر فقط شما رو اذیت میکنن باید دلیلش رو تو رفتار خودتون پیدا کنین.

12. 2 کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SAEED 120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من خاکی بکوب یعنی خاکی باش. بگو راست میگید من چه قدر مسخرم حق با شماست..یه کار کن ازت دست بشورن برن. هر چی سنگین تر میگیری اونا بیشتر لذت میبرن ا زمسخره کردن..با گردن خمیده برو پیششون آره راست میگید من خیلی مسخرم..

مردم ایران اینجورین..وقتی ببین پولداری ازت بیشتر پول میگیرن ببینن جسور و با شخصیت بیشتر دوست دارن مسخرت کنن ..دلشون خنک میشه. و

دیدی با ماشین مثلا 500 میلیونی بری خرید طرف دولا پهنا حساب میکنه یعنی دوبله سوبله. ولی اگر فقیر باشی با تریپ ژنده پوش بری بهت تخفیف هم میده.

از تجارب خودت استفاده کن دیگه..

14. این کاربر از SAEED 120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظر من خاکی بکوب یعنی خاکی باش. بگو راست میگید من چه قدر مسخرم حق با شماست..یه کار کن ازت دست بشورن برن. هر چی سنگین تر میگیری اونا بیشتر لذت میبرن ا زمسخره کردن..با گردن خمیده برو پیششون آره راست میگید من خیلی مسخرم..

مردم ایران اینجورین..وقتی ببین پولداری ازت بیشتر پول میگیرن ببینن جسور و با شخصیت بیشتر دوست دارن مسخرت کنن ..دلشون خنک میشه. و

دیدی با ماشین مثلا 500 میلیونی بری خرید طرف دولا پهنا حساب میکنه یعنی دوبله سوبله. ولی اگر فقیر باشی با تریپ ژنده پوش بری بهت تخفیف هم میده.

از تجارب خودت استفاده کن دیگه..
    پیشنهاد میکنم هیچکس این کارا رو انجام نده چون بنظرم این راه اصلا جواب نمیده

Last edited by mehrabooni; 29-08-2014 at 14:33.

16. 2 کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

اگه کسی مسخرتون میکنه بخاطر رفتار و برخورد خودتون بوده.در حقیقت اخلاقیات شما باعث شده که بقیه فکرکنن این حق رو دارن به شما بی احترامی کنن و مسخرتون کنن . پس بجای ایراد گرفتن به اطرافیانتون،بهتره شخصیت خودتون رو اصلاح کنین تا کسی جرات نکنه بهت توهین کنه . پیشنهاد میکنم به فکر تغییرات جدی در خودتون باشید وگرنه این ره که میروی به ترکستان است گرامی.باورکن اگه کمی شخصیت داشته باشین به جایی بر نمیخوره

+
    +

وقتی کسی رو مسخره میکنم هم خودم لذت میبرم و هم اطرافیانم کلی میخندن . اون شخصی که بهش توهین کردم ساکت میشینه با خودش میگه "جواب ابلهان خاموشی است" ولی در حقیقت چون جوابی نداره این حرفها رو توی دلش میگه که اروم بشه

+
    +

مسخره کردن آدما کار زیاد جالبی نیست ولی بعضیا با رفتارهای غلط و مسخره ای که توی جمع انجام میدن،بهترین سوژه میشن واسه اذیت کردن
    من کاری به حرف قبل و بعد پاراگراف وسط شما ندارم،ولی به نظر شما مسخره کردن ادمها به هر دلیلی،حالا یکی از اون دلایل هم میتونه رفتار اشتباه فرد باشه کار لذت بخشیه؟

18. این کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

عزیزان ببینید من رفار اشتباهی ندارم . چون تا حالا کسی مسخرم نکرده . و از انجایی که این دو همیشه افراد دیگر رو هم مسخره میکنند . یعنی مشکل از رفتار من نبوده .

من فقط دنبال راهکار مقابله به مثل هستم ..

20. 2 کاربر از reza.kaka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •