تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 405 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

در جاهای که مصرف آب گرم زیاد باشه و سختی آب بالا باشه این مشکل زیاد اتفاق میافته. مشکل بیشتر پکیج های تک مبدله سوراخ شدن مبدل و گران بودن قیمت این قطعه است (مبدل پکیج آریستون حدوداً 800 تا 900 هزار تومان ، مبدل پکیج روکا 700 تا 800 هزار تومان ، مبدل پکیج نوا 850 هزار تومان ) و فکر میکنم شرکتها تمایل زیادی به تولید این پکیج ها ندارند و دلیل اصلی اینکه پکیج های دومبدله خیلی سریع جای پکیج های تک مبدله را گرفتند همین گرانی مبدل اصلی است.
    قیمت خیلی خوبی پیشنهاد دادن. تو بازار بیشتر از 250 تا 300 تومن نمیتونی بفروشیش.
    به نظرتون کیفیت فرولی پایین بوده که این مشکل پیش اومده یا سختی آب مسبب این قضایا بوده؟
    قیمت 700 تومن برای پکیج مستعمل و نیازمند تعمیر معقوله؟

ممنون

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

در جاهای که مصرف آب گرم زیاد باشه و سختی آب بالا باشه این مشکل زیاد اتفاق میافته. مشکل بیشتر پکیج های تک مبدله سوراخ شدن مبدل و گران بودن قیمت این قطعه است (مبدل پکیج آریستون حدوداً 800 تا 900 هزار تومان ، مبدل پکیج روکا 700 تا 800 هزار تومان ، مبدل پکیج نوا 850 هزار تومان ) و فکر میکنم شرکتها تمایل زیادی به تولید این پکیج ها ندارند و دلیل اصلی اینکه پکیج های دومبدله خیلی سریع جای پکیج های تک مبدله را گرفتند همین گرانی مبدل اصلی است.
    قیمت خیلی خوبی پیشنهاد دادن. تو بازار بیشتر از 250 تا 300 تومن نمیتونی بفروشی.
    به نظرتون کیفیت فرولی پایین بوده که این مشکل پیش اومده یا سختی آب مسبب این قضایا بوده؟
    قیمت 700 تومن برای پکیج مستعمل و نیازمند تعمیر معقوله؟

ممنون

3. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

ببخشید من لوله کشی رادیاتورهام پوسیده و مجبورم روکار لوله کشی کنم میخوام بدونم هزینش متری چند در میاد حدودا واسه خونه 120 متری با دو رادیاتور تو پذیرایی و دو رادیاتور در دو خواب و رادیاتور حمام و آشپزخانه.فکر کنم 60 متری لوله کشی بخواد با سوراخ کاری چون روکار مجبورم رد کنم.ضمنا میخواستم ببینم باید یک لوله به شکل سری کشیده بشه یا یک زوج لوله واسه رفت و برگشت نیاز هست (یعنی میزان لوله مورد نیاز دوبل میشه؟)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام جناب اقای تعمیرکار.
    به نظر شما چه نوع سختی گیری برای پکیج استفاده کنم بهتره؟ پلی فسفات یا الکترو مغناطیس؟
    لطفا برندهای با کیفیت رو برام معرفی نمایید/ من فروشنده و خدمات هستم.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سختی گیر های پلی فسفات اخیراً خیلی بی کیفیت شدند و احتمال ترکیدگی شون بالاست. بهتره از سختی گیرهای مغناطیسی یا الکترو مناطیسی استفاده کنید.
    با سلام جناب اقای تعمیرکار.
    به نظر شما چه نوع سختی گیری برای پکیج استفاده کنم بهتره؟ پلی فسفات یا الکترو مغناطیس؟
    لطفا برندهای با کیفیت رو برام معرفی نمایید/ من فروشنده و خدمات هستم.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

لوله کشی روکار شوفاژ شرایط خاصی داره و نکات مهمی را باید رعایت کنی. بهتره با یک لوله کش تماس بگیرید تا یک بازدیدی بکنه تا مسیر اصلی را مشخص کنید . از روی مسیر و تعداد اتصالات میشه هزینه را براورد کرد.
    اگر مسیر سرراست و بدون پیچ و خم باشه و در های ورودی در مسیر لوله کشی نباشه در حدود 700000 تا 1000000 تومن بدون اجرت و با لوله های 5 لایه.
    ببخشید من لوله کشی رادیاتورهام پوسیده و مجبورم روکار لوله کشی کنم میخوام بدونم هزینش متری چند در میاد حدودا واسه خونه 120 متری با دو رادیاتور تو پذیرایی و دو رادیاتور در دو خواب و رادیاتور حمام و آشپزخانه.فکر کنم 60 متری لوله کشی بخواد با سوراخ کاری چون روکار مجبورم رد کنم.ضمنا میخواستم ببینم باید یک لوله به شکل سری کشیده بشه یا یک زوج لوله واسه رفت و برگشت نیاز هست (یعنی میزان لوله مورد نیاز دوبل میشه؟)

8. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

لوله کشی روکار شوفاژ شرایط خاصی داره و نکات مهمی را باید رعایت کنی. بهتره با یک لوله کش تماس بگیرید تا یک بازدیدی بکنه تا مسیر اصلی را مشخص کنید . از روی مسیر و تعداد اتصالات میشه هزینه را براورد کرد.
    اگر مسیر سرراست و بدون پیچ و خم باشه و در های ورودی در مسیر لوله کشی نباشه در حدود 700000 تا 1000000 تومن بدون اجرت و با لوله های 5 لایه.
    امروز یه مضنه گرفتم طرف میگفت حدود 100 متر لوله کشی میخواد و با اجرتش نزدیک متری 15000 تومن در میاد یعنی 1.5 میلیون.و کارای جزئی ذیگه هم داره که در مجموع حدود 2 تومن در میاد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام. لطفا برندهای با کیفیت و مناسب سختی گیرهای الکترو مغناطیس و مغناطیس رو برام معرفی نمایید.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با چه نوع لوله ای ( فلزی ، 5 لایه ، لوله سبز )این قیمت رو داده؟
    امروز یه مضنه گرفتم طرف میگفت حدود 100 متر لوله کشی میخواد و با اجرتش نزدیک متری 15000 تومن در میاد یعنی 1.5 میلیون.و کارای جزئی ذیگه هم داره که در مجموع حدود 2 تومن در میاد.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من خودم رسوب پاد البرز استفاده میکنم کیفیتش خیلی خوبه و راضی هستم ولی قیمتش بالاست و حدوداً 70 تا 80 تومن در میاد.ایمر گاس هم خوبه. کاسپید هم استفاده میکنن که اسپانیای و قیمتش مناسبه.مارک های دیگه مثل فیلبرتو یا HTM و خلی مارک های دیگه هم هست که قیمت های خیلی کمتری هم دارند.
    اما الکترو مغناطیس یا التراسونیک زیاد استفاده نکردم چون قیمتشون بالاست و مصرف کننده ها این هزینه را پرداخت نمیکنند.
    سلام. لطفا برندهای با کیفیت و مناسب سختی گیرهای الکترو مغناطیس و مغناطیس رو برام معرفی نمایید.
    Last edited by tamirkar1; 14-04-2014 at 00:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •