تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 211 از 269 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد از استاديوم آزادي، ذوب بهترين استاديوم را دارد!

سرمربي جديد ذوب آهن گفت: کره اي ها مي خواهند جنگ رواني راه بياندازند ولي کي روش بچه پائين شهر پرتغال است، مي داند چطور جواب سرمربي کره را بدهد!

محمود ياوري در گفت و گو با پانا در خصوص شرايط تيم ملي اظهار داشت: مثل هرايراني دوست دارم که تيم ملي کشورم موفق شود و به جام جهاني برود. اميدوارم که تدابير کي روش براي تيم ملي مقابل کره يک تدبير مبتني بر پيروزي باشد نه گرفتن مساوي.

وي افزود: در يک ماه اخير فوتبال ما بيلان خيلي خوبي داشته است. ايام شعبانيه هم بوده و انتخابات هم که شکر خدا به خوبي و پرشور برگزار شد. بردهاي تيم ملي را هم داشتيم و اميدوارم که در مقابل کره هم بتوانيم پيروز شويم و اين شادي ها کامل شود.

کارشناس فوتبال تصريح کرد: باورم اين است که فوتبال ايران در آسيا فراتر رفته است. وقتي لبنان مي تواند کره جنوبي را تا دقايق آخر شکست دهد، پس ما مي توانيم کره را ببريم و دور از دسترس نيست. فقط بايد اصول را رعايت کنيم.

ياوري گفت: اصول و سياست بازي در خانه حريف اين است که اول گل نخوريم ولي داشتن تفکر پيروزي و موفقيت خيلي مهم است و اميدوارم کي روش با تفکر صعود به جام جهاني تيمش را در اين بازي بچيند. اعتقادم اين است که تيم ملي با دست پر برمي گردد.

وي در پاسخ به صحبت هاي تحريک کننده سرمربي کره جنوبي تاکيد کرد: حتما سرمربي کره دنبال جنگ رواني است چون از ما هميشه مي ترسند. هيچ وقت نديديم که تقابلي بين فرهنگ ژاپن و کره باشد ولي همواره کره اي ها عليه ما جنگ رواني راه انداختند. البته شنيدم که عذرخواهي کردند ولي کي روش بچه پائين شهر پرتغال است و مي داند چطور جواب او را بدهد.

سرمربي جديد ذوب آهن در خصوص اين که آيا تيم ملي به جام جهاني برود ممکن است که ليگ برتر 18 تيمي بماند و نيازي به بازي پلي آف نباشد؟ گفت: بازيکنان من براي کسب نتيجه در پلي آف به مسئولان و هواداران قول دادند ولي اعتقاد دارم حتي تيم ملي به جام جهاني هم صعود نکرد بازهم نبايد ليگ 16 تيمي شود. اينها اصلا ربطي به هم ندارد. ديديد که مردم با چه شور و شوقي به پاي صندوق هاي راي آمدند. اين نشان مي دهد که مي خواهند شرايط را خود رقم بزنند. پس شرايط مي طلبد که ما براي شادي مردم شرايط را فراهم کنيم. بايد طبق جمعيت تيم باشد و با جامعه بايد حرکت کرد. حيف نيست که ذوب آهن را با اين امکانات در ليگ يک ببينيم؟ بعد از استاديوم آزادي، ذوب بهترين استاديوم را دارد!

90/منبع
    ......

فقط مونده بگن کروش تو پرتغال سر کوچه تسبیح میچرخونده

2. 9 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

رگبار احتمالي هنگام بازي ايران ـ کره‌جنوبي

احتمال دارد تيم ملي ايران در هواي ابري و رگبار باران جواز صعود به مرحله نهايي جام جهاني 2014 را بگيرد.

فردا (سه‌شنبه) ديدار حساس ايران و کره در ورزشگاهي با نام «بيگ کران» برگزار خواهد شد که متعلق به تيم اف.ث.اولسان هيونداي است. طبق پيش‌بيني اداره هواشناسي ميزان درجه حرارت هوا در روز سه‌شنبه (فردا) به هنگام برگزاري اين مسابقه بالغ بر 26 درجه سانتي‌گراد خواهد بود و اين شهر هوايي ابري و احتمالا با رگبار باران را تجربه خواهد کرد.

اين گزارش حاکي است ساخت اين ورزشگاه در تاريخ 18 دسامبر سال 1998 شروع شد و در تاريخ 28 آوريل سال 2001 مورد بهر‌ه‌برداري قرار گرفت. براي تاسيس اين ورزش 116 ميليون دلار هزينه شد.

مطابق آمار گنجايش ورزشگاه بالغ بر 44102 نفر بوده و تاکنون ميزبان ديدارهاي مهم بوده است.

هم اکنون در گروه نخست کره‌جنوبي با 14 امتياز صدرنشين است. ايران و ازبکستان به ترتيب با 13 و 11 امتياز در پله دوم و سوم حاضر هستند.

ديدار ايران و کره در ورزشگاه اولسان ساعت 16 و 30 دقيقه به وقت تهران آغاز مي‌شود. ديگر ديدار حساس گروه نيز به صورت همزمان انجام خواهد شد.

Fars

4. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

نکونام: خون که هیچ، جانم را برای ایران می‌دهم/ وقتی چوی مصاحبه کرد جوابش را دادم

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، جواد نکونام در نشست خبری پیش از بازی با کره جنوبی گفت: می‌دانیم بازی سختی است اما با انگیزه تمرین کرده ایم و فقط فقط به صعود فکر می‌کنیم. به بازی دیگری که برگزار می‌شود فکر نمی‌کنیم. با تمام وجود آماده این بازی هستیم.
    وی در پاسخ به این سوال که ایرانی‌ها تلاش می‌کنند حاشیه کم شود اما یکی از بازیکنان کره اظهار نظری درباره نکونام کرده بود، گفت: من صحبتی نکردم. خون که مهم نیست من برای کشورم جانم را می‌دهم. ما فوتبال مان را بازی می‌کنیم. برای ایران هم خون گریه می‌کنم و هم جان می‌دهم .فوتبالیست باید فوتبالش را بازی کند و به این حرف ها کاری نداشته باشد. من قبل از اینکه سرمربی کره حرفی بزند حرف نزدم اما وقتی مصاحبه کرد من جوابش را دادم. خون گریه کردن مهم نیست برای ایران بزرگ جانم را هم می‌دهم.

.................................................. ............

امیدوارم مثل بازی رفت کاپیتان یکی دیگه بچپونه تو گلشون تا مدت ها اسم نکونام رو بشنوند خیس کنن
    Last edited by king of the kings; 17-06-2013 at 14:22.

6. 6 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

کي روش: پيراهن ايران را به چوي مي‌دهم

سرمربي تيم ملي ايران بر خلاف سرمربي کره آرزو کرد ايران در کنار کره جنوبي جشن صعود بگيرد.

کارلوس کي روش در نشست خبري بازي ايران برابر کره جنوبي اظهار کرد: ابتدا به همه ظهر بخير و به همه اهالي رسانه‌ خوش‌آمد مي‌گويم. از تاخيرم در اين نشست خبري عذرخواهي مي‌کنم. متاسفانه ترافيک باعث شد که دير به نشست خبري برسيم. اگر آقاي چوي جاي من حضور داشت از همين الان شروع به جنگ مي‌کرد، اما ما عذرخواهي مي‌کنيم. به تيم ملي کره تبريک مي‌گويم که به جام جهاني صعود کرده است. من از جانب تيم ملي ايران به کره‌اي که صعودشان را روي کاغذ مسجل کرده‌اند تبريک مي‌گويم.

وي ادامه داد: اين خواسته قلبي ماست که با تمام انگيزه فردا شاهد بازي خوبي باشيم. در کنار کره به جام جهاني برويم و در کنار آنها جشن صعود بگيريم. ما احترام بسيار زيادي براي کره جنوبي قائليم .ما اينجا هستيم که ماموريت‌مان را به پايان برسانيم و اميدواريم اين مهم را انجام بدهيم. فردا با تمام قدرت مي‌خواهيم صعود کنيم.

کي‌روش پس از مطرح شدن سوالي درباره اظهارات بازيکنان کره از نکونام وارد بحث شد و گفت: من بعد از 33 سال کار در ژاپن، امريکا، اسپانيا، آفريقاي جنوبي و انگليس هيچگاه شاهد چنين لغاتي مانند خون و انتقام نبودم و معتقدم بايد اين بحث را همين جا تمام کنيم. مي دانم فدراسيون کره، بازيکنان و مردم کره انسانهاي خوبي هستند. جهان مي داند که کره اي ها مردم مهربان نوع دوست و بسيار خوبي هستند. پس ما هيچگاه وقتي يک يا دو نفر اين حرفها را مي‌زنند نظرمان را درباره واقعيت کره اي ها عوض نمي‌کنيم.

سرمربي ايران ادامه داد: ما بايد براي تمام هواداران ايراني و کره‌اي فوتبال خوبي را به نمايش بگذاريم. همانطور که قانون فيفا تاکيد مي‌کند فوتبال جوانمردانه اي را انجام بدهيم

اين يک رسم ايراني است که ما براي رقباي خودمان گل مي بريم فردا براي کره‌اي ها هم گل مي‌بريم .وقتي صحبت از انتقام مي‌شود، ما فقط از راه فوتبال جواب مي‌دهيم، چون اين تنها راهي است که بلديم. وقتي صحبت از خون به ميان آمد ما با تحرک و عرق ريختن جواب اين حرفها را مي‌دهيم. آخرين جمله من خيلي ساده است؛ ما اينجا هستيم که صعودمان را جشن بگيريم، حضور ما براي جنگيدن با کره نيست، امده ايم با کره بازي کنيم. شما در جنگ با حريفتان روبه رو مي‌شويد ولي در چنين مسابقه‌هايي شما در کنار حريفتان قرار مي‌گيريد. من از رسانه هاي ايراني و کره اي درخواست دارم که بياييد همه با هم از فوتبال لذت ببريم.

خبرنگار بي بي سي دو سوال از کي‌روش داشت که " آيا طبق حرف قبلي خود براي سرمربي کره پيراهن ازبکستان را مي‌خريد و اينکه پس از دو سال زندگي در ايران چه قدر احساس ايراني بودن مي‌کنيد؟" که سرمربي تيم ملي ايران در پاسخ گفت: بگذاريم کمي هم شوخي کنيم! من آماده بودم يک پيراهن براي چوي بياورم، اما وقتي گفت ما يازده پيراهن مي‌خواهيم من پول ندارم بخرم! در حقيقت تلاش مي‌کنم که در اتمام بازي با چوي دست بدهم و با هم جشن صعود بگيريم. اين مايه افتخار من خواهد بود که پيراهن ايران را به چوي هديه کنم، اما پاسخ به سوال دوم: ايران خانه من است. ايران خانواده من است.

سرمربي کره جنوبي حرفهايش را پس گرفت

سرمربي تيم ملي کره‌جنوبي حرف‌هايش درباره ايران را پس گرفت و گفت که اين حرف‌ها را نزده است.

چوي کانگ هي در نشست خبري پيش از ديدار ايران برابر کره‌جنوبي، درباره وضعيت تيمش پيش از بازي فردا گفت: ديدار برابر ايران بازي آخرمان است و چيزي که اهميت دارد اين است که مي‌خواهيم اين بازي‌ها را با پيروزي به پايان برسانيم. ما به دنبال اين هستيم که خيلي خوب اين بازي‌ها را تمام کنيم. بازيکنان ما بسيار خوب آماده اين بازي شده‌اند. تمرکزمان فقط روي اين ديدار و برد برابر ايران است.

وي افزود: ما اردوي بلند مدتي را پشت سر گذاشتيم و به لحاظ فيزيکي و بالانس تيمي در بهترين شرايط قرار داريم.

سرمربي کره درباره ترکيب اين تيم در بازي فردا گفت: ما گزينه‌هاي زيادي را براي بازي فردا داريم. من به عنوان سرمربي کره هيچ نگراني بابت ترکيب يازده نفره‌ي بازي فردا ندارم و اطمينانم روي همه بازيکنان است. مطمئن هستم هر کدام از آنها در ترکيب باشند بهترين عملکرد را ارائه مي‌دهند.

وي افزود: اين ديدار بازي خانگي‌ماست. يک مقدار مشکلاتي وجود داشت و ما تلاش کرديم آنها را برطرف کنيم.

چوي در پاسخ به اينکه شعار فيفا اين است که "فوتبال رشته‌ي زيبايي‌هاست" اما شما با حرف‌هايتان پيش از بازي اين رشته زيبا را به جنگ تبديل کرديد گفت: من درباره آن حرف‌ها ديگر صحبتي ندارم. ما به دنبال ارائه يک بازي زيبا هستيم. من واقعا نمي‌دانم آن حرفهايم را چطور منعکس کردند. سرمربي ايران به حرفهايي که از قول من زده شد واکنش نشان داد و ديگر اکنون همه چيز تمام است و بايد ما به فکر بازي زيبا باشم.

چوي درباره وضعيت آب و هوايي اولسان و احتمال بارش باران در ساعت برگزاري بازي هم گفت: هر چه قدر باران ببارد ما کاري نداريم و تنها بازي معمولي خودمان را انجام مي‌دهيم و آماده اين ديدار هستيم.

Isna

8. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ای بابا اینا که کوتاه اومده . اه . جمع کنیم بریم بابا . ما رو مسخره کردن یک کره ای و یک پرتغالی .

ولی به نظرم این که نسبتا کوتاه اومدن توی این کنفرانس به نفع هر دو تیم باشه .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نظرسنجی فکر میکنم زمان خوبی بود این نظرسنجی انجام شد بیش از نیمی از راه رو اومده بودیم 5 بازی از 8 بازی و البته شرایط خوبی هم نداشتیم با 7 امتیاز اکثرا ناامید بودن بعد از باخت به ازبکستان!نظرسنجی تا فردا قبل از آغاز بازی ادامه داره و بعد بسته میشه(البته اگه رفتیم پلی آف ممکنه یک نظرسنجی مجدد انجام بشه) هر اتفاقی هم بیوفته چه صعود مستقیم/ پلی آف چه حذف این میتونه یک درس امیدواری باشه تعدادی زیادی که به گزینه خیر رای دادن 3 بازی باقی مونده و کمترین میزان شانس و امید رو در نظر نگرفتن تا آخرین لحظات باید جنگید و امیدوار بود ... همون شعار همیشگی باقالی پلو و شوید!

جنگ روانی و درگیری لفظی دو سرمربی بعید میدونم انقدر دراماتیک قضیه تموم شده باشه این آرامش قبل از طوفانه و بعد از بازی اگه تیمی برنده شد باید دید چه مصاحبه ای انجام میشه!هر دو نخواستن فشار روانی بیش از حدی وارد کنن به تیمشون قبل از بازی و شرایط رو متعادل کردن حرفهای سرمربی کره و بعد پاسخ کیروش منابع خارجی و داخلی کاملا واضح بودن و به اشتباه چیزی برداشت نشده!

روز بازی چند چیز منو نگران میکنه تو بازی خودمون هوای بارانی (کلا این درصد رطوبت و شرایط جوی به ضرر ماست) ارسالهای هوایی کره و ضعف نسبی خط دفاع و دروازه بان ما تو چنین توپهایی جدا نگران کننده هست!و بعد اینکه تو این شرایط خیلی نمیتونیم دلخوش به حرکات روی زمین خلعتبری/شجاعی یا گوچی باشیم!باید خیلی مراقب بود و البته از ضد حملات یا ضربات شروع مجدد بیشترین استفاده رو بکنیم
    مورد بعدی تحت هر شرایطی گل اول رو بخوریم این خیلی کارمون رو سخت میکنه پس کیروش اگه واقعا مربی بزرگی هست جدای این جنگ روانی اخیر باید تیم رو کاملا با احتیاط به زمین بفرسته اول برای گل نخوردن!
    مورد بعدی خارج از بازی خودمون هست و خیانت قطری هاست! که بازی رو رها کنن و ما با کسب تساوی هم نتونیم مستقیم صعود کنیم...

پ.ن:برای میرزاپور البته با در نظر گرفتن تمامی زحمات و سوابق ملی "شهر که بی کلانتر بشه قورباغه هم هفت تیر میکشه!"

11. 7 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا نظر سنجی که درسته
    ...با توجه به جدول و بازی های باقی مانده
    پس هر کس موقعی که رای داده نظرش مال همون موقع هست

با اینکه با تمام وجود دوست دارم نه با تساوی که با برد بازی فردا بریم جام جهانی ولی یادمون نره ما با دو پیروزی مقابل قطر و لبنان (دوباره بخونید قطر لبنان) شانسمون رو زنده کردیم
    گروه بندی که داشتیم اون قدر خوب بود که نرفتن به جام جهانی فقط و فقط از دست شادابیان و دارودستش بر میومد که اونها هم تمام تلاششون رو کردن!
    اون مقاله که نوشته بود 8 سال ناکامی رو بندازیم دور چیز خنده داری بود اگه کیروش 4 تا مثل دژاگه و قوچان نژاد رو نمیاورد لیگ و کلا فوتبال ما کششش (کشش ـِـش ) همون 4امی بین 5 تیم بود و هست

13. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بچه ها این مصاحبه رو از خبرورزشی کات کردم کیفیتش خیلی پایینه . شرمنده . فقط چون جالب بود برام گفتم شما هم بخونین : )

15. 4 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

/ دلايل عصبانيت «چوي» از تيم‌ملي ايران

دلايل عصبانيت «چوي» از تيم‌ملي ايران؛ باخت‌هايي که برايش دردآور بود!

90: «چو کانگ هي» سرمربي تيم ملي کره جنوبي بعد از پيروزي برابر ازبکستان که با گل به خودي مدافع ازبک به دست آمد ابراز اميدواري کرد اين تيم به جام جهاني صعود کند زيرا او از ايراني‌ها دل خوشي ندارد.
    اين حرف‌هاي سرمربي تيم کره در اوج ناپختگي بر زبان جاري و باعث ناراحتي و دلگيري ايرانيان در سراسر جهان شد.
    هيچ‌کس نفهميد که چو کانگ هي چرا يکباره عليه ايران و ميزباني فدراسيون فوتبال ابراز نارضايتي کرد آن هم در حاليکه کره جنوبي يک هفته در تهران اردو زد و در يکي از بهترين هتل‌هاي ايران اسکان يافت و فدراسيون فوتبال نيز تمامي امکانات مورد نظر و قانوني را در اختيار تيم کره قرار داد.
    اما کنکاشي در سوابق چو کانگ هي نشان مي‌دهد سرمربي کنوني تيم کره در سال‌هاي 1988 تا 1992 در تيم ملي فوتبال کره به عنوان بازيکن حضور داشته است و در اين سال‌ها يکبار در بازي‌هاي آسيايي پکن مقابل ايران در نيمه نهايي به عنوان بازيکن شکست خورده است.
    در بازي هاي آسيايي سال 90 پکن اين مربي يکي از مدافعان کليدي کره جنوبي محسوب مي‌شد که در مرحله نيمه نهايي آنها به مصاف ايران رفتند که در همان بازي حساس و به يادماندني و با گل مرحوم سيروس قايقران ايران پيروز شد و به فينال رسيد و «چو کانگ هي» و دوستانش از رسيدن به ديدار پاياني محروم شدند.
    آقاي چوي در سال 2003 نيز به عنوان مربي کره جنوبي در بوسان کره برابر ايران در خانه شکست خورد. در آن زمان چو کانگ هي به عنوان کمک مربي در تيم ملي کره جنوبي فعاليت مي کرد، اما همان شکست انتقادهاي شديدي را عليه اين مربي و ساير اعضاي کادر فني ايجاد کرد.
    البته تيم ملي فوتبال ايران سال 1996 با نتيجه 6 بر 2 کره جنوبي را شکست داد و از همان زمان خيلي از بزرگان فوتبال کره و مردم اين کشور دوست دارند که آن نتيجه را به نوعي در يک ديدار رسمي جبران کنند، اما درباره بي احترامي «چو کانگ هي» به نظر مي رسد جنبه شخصي پررنگ تر است.
    نمي‌توان درباره علت کج خلقي سرمربي کره عليه مردم ايران به صراحت قضاوت کرد، اما با توجه به اين باخت‌ها شايد طبيعي باشد که سرمربي کره‌اي از ايران خوشش نيايد و هر وقت نام ايران و تيم ملي ايران را بشنود هراسان شود زيرا او را ياد باخت‌هاي تلخ و تاريخي مي‌اندازد.

90
    Last edited by شاهزاده خانوم; 17-06-2013 at 18:07.

17. 2 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

پخش زنده ديدار ايران و کره جنوبي از تلويزيون

مسابقه فوتبال ميان تيم‌هاي کره جنوبي و ايران زنده از تلويزيون پخش مي‌شود.
    برنامه «فوتبال برتر» شبکه سه سيما از جريان مسابقات مقدماتي جام جهاني 2014، ديدار فوتبال تيم‌هاي کره جنوبي و ايران را زنده پخش مي‌کند.

اين ديدار سه شنبه، 28 خرداد ماه ساعت 16 و 30 دقيقه از تلويزيون پخش مي‌شود.

راديو جوان هم اعلام کرد که ديدار تيم ملي فوتبال ايران و کره جنوبي از اين شبکه هم پخش مي‌شود. اين فوتبال به صورت زنده و مستقيم از شبکه جوان به سردبيري محمد اميني پخش مي‌شود

90/منبع

19. 2 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •