تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 339 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان ...

من بازي رو نديدم و خيلي دوست دارم بازي ساموئل رو ببينم ... اگه اين همون سامولي باشه كه من ميشناسم يه زماني تو تيم آستون ويلا هم بازي ميكرد ...

اگه دوستان بتونن خلاصه ي بازي رو براي دانلود قرار بدن خيلي ممنون ميشم ... لطفا بدون قيلتر باشه.

ممنون
    ساموئل کار خاصی انجام نداد فقط نمی دونم چرا نوع پاس دادنش استب کردنش حمل توپ کلا همه حرکاتش با بقیه فرق داشت !!!

به خدا این حاجی( فتح الله زاده) برای خودش عجوبه ایه ، فکرشو بکنید پنج سال مدیر استقلال باشه ، استقلال تبدیل می کنه به رئال مادرید آسیا ، البته با رئال مادرید اروپا یه فرقی داره اونم اینه که همه دربی ها رو می بره . خدا را چه دیدی شاید چند سال دیگه نامجو مطلق شد گواردیولا ما هم شدیم بارسلونای آسیا !

حالا خوبه هنوز قهرمان هیچ حامی نشدیم اینقدر جو گیر شدم ، بعد از قهرمانی در دو جام چه می کنم !

2. 9 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

18 امتیاز؛ بیشترین فاصله تاریخ استقلال و پرسپولیس

پرسپولیس از 18 بازی گذشته فقط 22 امتیاز گرفته و این یعنی کمی بیشتر از نصف امتیاز استقلال!

سایت گل- هفته نوزدهم لیگ فردا با انجام 4 بازی به پایان می رسد و در نیمه بالای جدول برنده بازی سپاهان و صبا می تواند جایگاه بهتری در جدول پیدا کند. اگرچه هنوز جدول لیگ تا پایان هفته نوزدهم کامل نیست، ولی چیزی که به شدت جلب توجه می کند، اختلاف عجیب امتیازهای استقلال و پرسپولیس در این مقطع از لیگ است.
    آبی ها با 3 امتیازی که از ورزشگاه عضدی دشت کردند، مجموع امتیازهای خود را به 40 رساندند در حالی که پرسپولیس از 18 بازی گذشته فقط 22 امتیاز گرفته و این یعنی کمی بیشتر از نصف امتیاز استقلال!
    پرسپولیس در حال حاضر در نزدیکی منطقه سقوط قرار دارد و فاصله این تیم با مس رده هفدهمی فقط 3 امتیاز است. بازی عصر چهارشنبه این تیم مقابل شاهین بوشهر، برای سرخ ها بسیار تعیین کننده است و باید در هفته های آینده منتظر ماند و دید نسخه های مصطفی دنیزلی چقدر شفابخش خواهد بود.

4. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

ساموئل کار خاصی انجام نداد فقط نمی دونم چرا نوع پاس دادنش استب کردنش حمل توپ کلا همه حرکاتش با بقیه فرق داشت !!!

به خدا این حاجی( فتح الله زاده) برای خودش عجوبه ایه ، فکرشو بکنید پنج سال مدیر استقلال باشه ، استقلال تبدیل می کنه به رئال مادرید آسیا ، البته با رئال مادرید اروپا یه فرقی داره اونم اینه که همه دربی ها رو می بره . خدا را چه دیدی شاید چند سال دیگه نامجو مطلق شد گواردیولا ما هم شدیم بارسلونای آسیا !

حالا خوبه هنوز قهرمان هیچ حامی نشدیم اینقدر جو گیر شدم ، بعد از قهرمانی در دو جام چه می کنم !
    آره واقعا تمام حرکات ساموئل فرق داشت آدم خوشش میومد وقتی توپ دستش بود
    حاجی اگه یه آبرامویچ داشته باشه چه میکنه
    امان از بی پولی

6. 4 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

با یک بازی خوب و منطقی 3 امتیاز شیرین کسب کردیم ...
    با توجه به وضعیت مصدومها و نبودن برهانی ، مظلومی ارنج خوبی رو چیده بود ... البته کلا با یوسفی حال نمی کنم!
    توی خط دفاع خوب بودیم .. به خصوص اول بازی که رحمتی و خط دفاعی عالی کار کردند ... از بازی خوب حسینی هم نباید گذشت، کاملا در خدمت تیم بازی می کنه ، بدون هیچ حرکت اضافی.
    توی خط هافبک هم حضور ساموئل و کیا رحمتی در کنار هم باعث شده بود تیم کمی عقب بره ، دو تا بازیکنی که به نظرم اگه قرار ساموئل توی این پست باشه ، باید از بین او و کیا فقط یکی بازی کنه .
    یرکوویچ هم از یک فرصت بدست امدش یک گل زد ، خوب بود ... جای گیری خوبی داره . جباری کمی افت کرده ، بازوبند هم براش گشاده! شریفات هم خوب بود و نفوذهای خوبی می کرد ولی کلا هنوز زیاد از مغزش استفاده نمی کنه ! یوسفی هم به نظرم خوب نبود اگه زندی به جاش بازی می کرد بهتر بود .
    دم مظلومی و منصور خان و کادر فنی هم گرم .... واقعا با این بضاعت تا اینجای فصل ما که راضی بودیم.
    +
    من هم با دوستان موافقم ، که ساموئل کلا سبک بازیش یه جوری بود! فرق داشت با بقیه ... خوب که دقت کردم به نظرم دو تا فاکتور مشخص داشت : سر به بالا بازی می کرد و با حوصله. البته هنوز از لحاظ بدنی ضعیفه.
    در کل تبریک می گم به همه دوستان
    یه سوال
    الان استقلال رو کاکل کی میچرخه؟

اسی شریفات یا کیا!
    واقعا امیر الان خیلی دلم می خواد بدونم اونایی که به مظلومی ایراد می گرفتند و این نتایج رو حاصل زحمت بازیکنان می دونستند و کلا کادر فنی رو قاقا لیلی ! می خوندند ، الان حرفشون چیه ؟! مثل اینکه ساکت شدند فعلا!
    +
    جام حذفی رو هم که انداختند اسفند . برنامه ریزی کرده بودم بعد از امتحانات برم شیراز و بازی رو ببینم حالا باید ببینم چه موقع اسفند می زارن ... تعطیلی باشه خداکنه!

8. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

چهار روز تا میداوودی / عکسبرداری از کتف جباری

مجتبي جباري، هافبك استقلال كه در بازي با سپاهان از ناحيه كتف دچار مشكل شد و نزد پزشكان تيم رفت تا تحت درمان قرار بگيرد

سایت گل - ميلاد ميداودي، مهاجم تيم استقلال قرار بود در مقابل داماش گيلان استقلال را همراهي كند و براي اين تيم به ميدان برود اما سرمربي آبي ها قصد ندارد با استفاده از وي شرايط را در آينده با مشكل روبرو سازد زيرا احتمال ريسك براي بازي دادن به ميداودي و حيدري وجود دارد.
    به گزارش باشگاه خبرنگاران، ميداوودي كه اعلام شده بود از 2 هفته بعد آماده بازي مي شود بدليل عدم حضور آرش برهاني در تركيب استقلال براي حضور در تركيب تيم فراخوانده شد اما سرمربي آبي ها در دقايق پاياني قبل از آغاز بازي اين شرايط را تغيير داد و از وي استفاده نكرد و نام ميداوودي را حذف کرد.
    ميداوودي براي بازي در تركيب استقلال در هفته آينده و مقابل مس كرمان آماده مي شود . اوبا رفع كامل مصدوميت اين مهاجم مي تواند آرش برهاني یا ژرکوویچ را در خط حمله همراهي كند.

شايان ذكر است، مجتبي جباري، هافبك استقلال كه در بازي با سپاهان از ناحيه كتف دچار مشكل شد و نزد پزشكان تيم رفت تا تحت درمان قرار بگيرد در جريان ديدار با داماش نيز دچار مصدوميت شد و درد شديدي را از ناحيه دست احساس كرد.وي قرار است در بيمارستان حاضر شود و تحت درمان قرار بگيرد .

10. 7 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه آب می‌خورند ساموئل کششی کار می‌کند!

بازی تمام شد و بازیکنان و کادر فنی خوشحال وارد رختکن شدند. معمولا وقتی تیم می‌برد مربیان کمتر از بازیکنان ایراد می‌گیرند. به واقع بازی استقلال بدون نقص هم بود و شاید این تفاوت بازی استقلال با دیگر بازی‌ها سبب آرامش کادر فنی استقلال بود. نگاه‌ها به بازیکنان است. ساموئل کجا است؟‌ گوشه‌ای رفته و با خودش کلنجار می‌رود. چه کار می‌کند؟ رفتار او با دیگر بازیکنان متفاوت است. قدری عجیب و غیرمنتظره به نظر می‌رسد. در حالی که دیگر بازیکنان مشغول خوردن آب و میوه هستند ساموئل سرش را پایین انداخته و پشت ستون حرکات کششی انجام می‌دهد. یکی از مربیان استقلال به مظلومی می‌گوید: «نگاهش کن. بازیکن حرفه‌ای یعنی این. همه دارند آب می‌خورند، او دارد کششی کار می‌کند.» پرویز مظلومی ساموئل را صدا می‌زند. او آرام آرام جلو می‌آید. بدون غرور و بدون تکبر. جی لوید پسر خوبی است؛ یعنی تا حالا که اینگونه بوده. مظلومی به او می‌گوید: «خسته نباشی.» و جی لوید هم لبخندی می‌زند و می‌گوید: «ممنون.»‌ دیالوگ کوتاهی بود. ساموئل دوباره اجازه گرفت و رفت پشت ستون تا به حرکات کششی خود ادامه دهد و دیگر بازیکنان همچنان مشغول نوشیدن آب هستند! ساموئل خوب می‌داند که ریکاوری بلافاصله پس از پایان بازی شروع می‌شود و نباید لحظه‌ای وقت را تلف کرد. عضلات به هم پیچیده‌اش اوج حرفه‌ای‌گری را در یک نگاه نمایان می‌کند...

www.esteghlaltehranfc.com

12. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تمام پرسپولیسیها(البته از نوع منطقیشون) که دیدمشون بهم میگفتن عجب بازیکنی آوردین.
    وقتی اونا این حرفا رو میزدن ببین دیگه این بشر چه کرده.
    یکی از بچه خیلی باحال گفت,ساموئل کار خاصی نکرد فقط یکم حرکاتش با بقیه فرق داشت!!!
    یعنی خدایی حرفه ای گری از استیلش میباره دیگه چه برسه به بازیش.
    خیلی امید دارم توی آسیا به دوران اوجمون برگردیم و باز هم افتخار آفرینی کنیم.
    به نظرم اگه نگیم بهترین,ساموئل یکی از بهترین بازیکنای تاریخ فوتبال ایرانه که از خارج از کشور اومده.
    خیلی ها بهم میگن آخه این چجوری اومده ایران!
    منم فقط در جوابشون گفتم از حاجی چیزی بعید نیست

14. 3 کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یکی از بچه ها یه حرفی زد بهم که قبولش دارم.
    به نظرم توی اومدن ساموئل,آندو نقش کلیدی داشت!

16. این کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ها بهم میگن آخه این چجوری اومده ایران!
    حالا این قضیه وقتی پیچیده تر شد که 2-3 روز پیش ساموئل با اسکای اسپورتس مصاحبه کرده بودو گفته از انگلیس چند تا پیشنهاد داشتم ولی استقلالو انتخاب کردم
    در مورد اشناییش با استقلالم گفته یکی از دوستام پیشنهاد باشگاهو به اطلاع من رسوند که احتمالا اون دوستش اندو بوده

18. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خبر بد براي استقلال: تيموريان تا داربي برنمي‌گردد

پزشك متخصص به هافبك استقلال اعلام كرده كه به هيچ عنوان زودتر از يك ماه آينده نمي‌تواند فوتبال بازي كند كه اين موضوع چندان به نفع استقلال نخواهد بود

سايت گل – آندرانيك تيموريان هافبك مصدوم استقلال در حال حاضر دوران نقاهت را پشت سر مي‌گذارد و تا يك ماه ديگر نمي‌تواند به ميادين فوتبال بازگردد.
    به گزارش سايت گل وقتي تيموريان از ناحيه انگشت پا دچار آسيب‌ديدگي شد، كادرپزشكي استقلال اعلام كرد كه او 4هفته ديگر بازي خواهد كرد. با اين شرايط آندو بايد تا دو هفته ديگر آماده بازي شود ولي خبر بد براي استقلال اين است كه تيموريان يك ماه بايد بيرون باشد.
    پزشك متخصص به هافبك استقلال اعلام كرده كه او به هيچ عنوان زودتر از يك ماه آينده نمي‌تواند فوتبال بازي كند كه اين موضوع چندان به نفع استقلال نخواهد بود.

استقلال - مس به یاد جمله صمد/ استقلال با امداد غیبی برنده شد

حرف های مرفاوی در آن مصاحبه برگرفته از حرف های خبرنگاران و مردم کرمان از رفتارهای پرویز مظلومی در دوران حضورش در کرمان بود

سايت گل- پس از برد استقلال در کرمان در نیم فصل اول صمد مرفاوی سرمربی مس اين نتيجه را با کمک امدادهای غیبی دانست و این حرف مرفاوی جنجال فراوانی به پا کرد. حرف های مرفاوی در آن مصاحبه برگرفته از حرف های خبرنگاران و مردم کرمان از رفتارهای پرویز مظلومی در دوران حضورش در کرمان بود.
    اکنون پس از گذشت 20 هفته از لیگ دوباره استقلال به مس رسید اما این بار دیگر مرفاوی روی نیمکت این تیم نیست و حرفی هم از امدادهای غیبی وجود ندارد . گرچه در تمرینات مس حرف امدادهای غیبی وجود دارد اما دیگر کسی چنین چیزی را به مانند مرفاوی رسما اعلام نمی‌كند.

20. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •