تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 320 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

گرانرو: رئالي‌ها تا پاي جان از مورينيو‌حمايت‌مي‌کنند

رسانه هاي اسپانيايي نيز اخيرا ا دو دستگي در تيم رئال خبر داده اند اما گرانرو با تکذيب اين مسئله، از سرمربي تيمش حمايت کرد .

گرانرو، هافبک رئال مادرید، تاکید کرد که همه اعضای این تیم از ژوزه مورینیو حمایت می کنند.

بعد از شکست 2-1 رئال مقابل بارسا در کوپا دل ری، مورینیو در دیدار مقابل بیلبائو با سوت های انتقادی هواداران روبرو شد.

رسانه های اسپانیایی نیز اخیرا ا دو دستگی در تیم رئال خبر داده اند اما گرانرو با تکذیب این مسئله، از سرمربی تیمش حمایت کرد .
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مورینیو روش خاص خودش را دارد و به همه بازیکنان اجازه می دهد تا آزادانه با او در ارتباط باشند.

او ارتباط بسیار نزدیکی با بازیکنان دارد و از همه در بهترین شرایط بازی می گیرد، باعث می شود تا پای جان از او حمایت کنیم."

گرانرو در رقابت های این فصل فرصت چندانی برای بازی کردن پیدا نکرد و به همین دلیل شایعاتی در مورد پیوستن او به یک باشگاه جدید در ژانویه منتشر شد اما مصدومیت سامی خدیرا از ناحیه قوزک پا موجب شد تا او فرصت بیشتری برای بازی کردن پیدا کند.

" من همیشه احساس می کنم بازیکن مهمی برای تیم هستم. این احساس تنها به دلیل زمان بازی نیست. این مسئله که جزئی از تیم هستید، به شما احساس مهم بودن می دهد.
    من می خواهم همیشه آماده بازی باشم زیرا بازیکنان زیادی نداریم و هر لحظه ممکن است به حضور من نیاز پیدا کنند."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

اکویاریو نوشت : حفظ رونالدو ، از اهداف اصلی پرز

فلورنتینو پرز ، اهداف مشخص خود را برای فصل آینده دارد . یکی از این هدف ها ، حفظ کریستیانو رونالدو به هر قیمتی است . مدیر رئال مادرید هیچ تردیدی در مورد این قضیه ندارد و به گزارش اکودیاریو ، تلاشهایش را روی این قضیه گذاشته است .
    روابط رئال مادرید با رونالدو خیلی خوب است . در بازی با ساراگوسا پس از گل دوم که بازیکن پرتغالی زد ، کل استادیوم برای اولین بار یکپارچه نامش را صدا زد تا همه اتفاقات گذشته فراموش شود .
    عملکرد خوبش در بازی با بارسلونا ، رئالی ها را حسابی خوشحال کرد و در این فصل هم در 31 بازی 31 گل زده است تا آمار فوق العاده ای را به ثبت برساند .
    مدیر رئال مادرید پروژه ای برای آینده را در نظر دارد و بازیکن اهل مادیرا ، نماد کارش خواهد بود .
    منبع:مرجع اخبار رئال

4. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

غايبان رئال مقابل ختافه

عصر جمعه درنهايت مشخص شد که رئال مادريد نمي تواند در ديدار با ختافه از سامي خديرا، مارسلو و دي ماريا بهره ببرد.

این سه بازیکن این روزها با مصدومیت دست و پنجه نرم می کنند واز همین رو نام آنها در لیست بازیکنان فراخوانده رئال برای این بازی قرار نگرفته است.
    البته آقای خاص نام ژابی آلونسو را در لیست بازیکنان فراخوانده شده برای این بازی رد کرده واین درحالی است که آلونسو همچنان با درد دست و پنجه نرم می کند.
    مورینیو به دلیل تصمیمات تکنیکی، نام کاروالیو و آلتین تاپ را هم در لیست بازیکنان آماده اش قرار نداده و درعوض سرخیو راموس که به دلیل محرومیت در دیدار با ساراگوسا غایب بود، به فهرست بازیکنان رئال بازگشته است.
    لیست بازیکنان فراخوانده شده به اردوی رئال برای مصاف با ختافه بدین ترتیب است: کاسیاس، آدان، خسوس، واران، آلبیول، په په، کوئنترائو، آربلوا، راموس، لاسانا دیارا، ژابی آلونسو، اوزیل، کایه خون، شاهین، گرانرو، کاکا، کریس رونالدو، ایگواین و بنزما.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه michaelkp1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض real

شاید بهتره اینطور بگیم با رائول جلسه گذاشت تا محترمانه و در کمال صمیمیت عذرش رو بخواد !
    خدایی اینو راست میگه مورینیو انداختش بیرون ببین هیمنطور که قبلا هم گفتم بازیکنانی هستن که نسبت به تیمشون متعصبن نمونه هاشم زیاده مثل جان تری - مثل استیون جرارد - پویول - همین کاسیاس یه جورایی حق آب و گل دارن تو اون باشگاه هیچوقت از باشگاهشون جدا نمیشن تعصب خاصی دارند رائول هم من از سال 2000 که طرفدار رئال شدم تو رئال بازی میکرد و تا حال حاظر جزو استوره های رئال به حساب میاد بعد اصلا قابل قبول نیست که بگیم خودش جدا شده همین کار رو هم ویاس بواس سر چلسی داره درمیاره آنلکا رو فراری داد اکثر قدمیهای چلسی از دستش فراری هستند مورینیو مربی بزرگیه باهوش و خلاقه هیچ شکی نیست اما دوستان نیمه خالی لیوان رو هم نگاه کنید الان رئال مادرید تبدیل شده رئال پرتقال الکلاسیکوها شده جنگ پرتقال و اسپانیا وقتی رائول گذاشت کنار اصلا از کارش خوشم نیومد مورینو مربی متعصب پرتقالیه چه بسا اگه فصل بعد هم مربی رئال باشه که (بعید میدونم باشه) دیگه کلا دروازه بان رو هم پرتقالی میاره بارسلونا میره دنبال بازیکنانی مثل فابرگاس مورینو میره سراغ گرانرو!!!!! بعد بازکنان تاثیر گذارش رو یکی یکی دک میکنه اون کونترائو آخه ارزش این همه پول رو داشت انصافا؟؟ بهترین خریدی که رئال تو مربیگیری مورنیو انجام داد کریم بنزما بود تمام شد رفت پی کارش دیگه بقیه در حد تیم دوم رئال هستند یا خریده انداخته گوشه نیم کت دارند خاک میخورن خلاصه کلام اینکه جدا از نتیجه هایی که مورینو برای رئال گرفته و و و و و .... این مربی متعصب پرتغالیه و اصلا رابطه خوبی با بازیکنان (خصوصا اسپانیایی) رئال نداره خیلی هم مغروره به نطر من بعد مورینیو بهترین گزینه های مربی رئال کاپلو در مرحله اول بعد دلبوسکه و یو آخیم لو حالا برید دعا کنید مربیایی مثل ویاس بواس هم وطن مورینیو گیرمون نیاد وگرنه خاک پای مورینیو رو باید سرمه کنیم بمالیم به چشمامون

8. این کاربر از michaelkp1100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

as
    دام ختافه برای رئال مادرید
    ابی پوشان در 16 بازی ، 15 امتیاز از رئال گرفته اند
    کارانکا :"حالا دیگران از داوری ها صحبت می کنند "
    مورینیو از بازیکنانی که زیبا بازی می کنند استفاده می کنند : کاکا و اوزیل در ترکیب اصلی
    سرمای سیبری و ختافه ای که بارسا را شکست داده ، صدرنشین را محتاط می کند
    MARCA
    مورینیو در حال پرپر کردن گلها
    مربی خودش هم نمی داند که فصل بعد کجا مربیگری می کند
    اگر هیچ جامی نبرد در مادرید می ماند
    اما اگر به لالیگا برسد ، چلسی از گزینه های احتمالیش است
    منچستر یونایتد و سیتی ، دیگر گزینه ها
    کریستیانو ، جلاد
    گربه سیاه ختافه و خطرناک برای کولیسئوم
    بارسا - سوسیه داد / سردترین بازی تاریخ نیوکمپ
    ..................................
      محتوای مخفی: ... 
    پ.ن:هوا مگه چقدر سرده ؟
    مارکا هم خو همش میگه خوزه رفتنیه

منبع:مرجع اخبار رئال

10. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض شالکه مشتاقانه خواهان ادامه همکاری با رائول است

خبرگزاری فارس: بنابه نوشته یک روزنامه آلمانی باشگاه شالکه با اشتیاق فراوان خواهان حفظ مهاجم بزرگ اسپانیایی خود است. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از بیلد، رائول گونزالس از زمانی که تابستان سال ۲۰۱۰ از رئال مادرید راهی شهر گیلزن‌کرشن شد، نزد ژرمن‌ها عزم و اراده قوی خود را برای حضور در میدان و کمک به تیم بارها نشان داده است. این مهاجم اسپانیایی در هفته قبل که در جریان بازی منجر به پیروزی ۴ بر یک برابر اف.ث.کلن دچار مصدومیت از ناحیه پا شد با شور وصف‌ناپذیری از پزشکان خواست با رفع مشکلش امکان حضور هرچه سریع‌تر در تمرینات و در نتیجه بازی مقابل ماینس را فراهم کنند. بازیکن ۳۴ ساله در گذشته نیز در اوقاتی که مصدوم شده، بارها واکنشی مشابه داشته است و براین اساس گفته می‌شود مقامات شالکه از چنین حس وظیفه‌شناسی، همکاری و در خدمت تیم بودن وی خرسند هستند و عنوان می‌شود با تاکید بسیار بر این خصوصیات ارزشمند، خواهان ادامه همکاری با رائول گونزالس هستند که قراردادش با آبی‌پوشان ابتدای تابستان پایان می‌یابد.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:39.

12. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

بعد بازکنان تاثیر گذارش رو یکی یکی دک میکنه اون کونترائو آخه ارزش این همه پول رو داشت انصافا؟؟ بهترین خریدی که رئال تو مربیگیری مورنیو انجام داد کریم بنزما بود تمام شد رفت پی کارش دیگه بقیه در حد تیم دوم رئال هستند

خوااهش میکنم !!!
    کونترائو بد بود ؟ دوس داشتی همون مارسلو دفاع چپمون باشه اتوبان بشه ؟!! اوزیل دیماریا خدیرا کایخون حتی و ... همشون عالی بودن خداییش ! از معدود خریدهای عقلانی تیم تو این چند سالو مو انجام داد !
    بعدش مطمئنی از 2000 طرفدار رئالی ؟ چون بنزما رو پرز زمان پیگرینی خرید نه مورینیو

14. 4 کاربر از B L A S T E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

خدایی اینو راست میگه مورینیو انداختش بیرون ببین هیمنطور که قبلا هم گفتم بازیکنانی هستن که نسبت به تیمشون متعصبن نمونه هاشم زیاده مثل جان تری - مثل استیون جرارد - پویول - همین کاسیاس یه جورایی حق آب و گل دارن تو اون باشگاه هیچوقت از باشگاهشون جدا نمیشن تعصب خاصی دارند رائول هم من از سال 2000 که طرفدار رئال شدم تو رئال بازی میکرد و تا حال حاظر جزو استوره های رئال به حساب میاد بعد اصلا قابل قبول نیست که بگیم خودش جدا شده همین کار رو هم ویاس بواس سر چلسی داره درمیاره آنلکا رو فراری داد اکثر قدمیهای چلسی از دستش فراری هستند مورینیو مربی بزرگیه باهوش و خلاقه هیچ شکی نیست اما دوستان نیمه خالی لیوان رو هم نگاه کنید الان رئال مادرید تبدیل شده رئال پرتقال الکلاسیکوها شده جنگ پرتقال و اسپانیا وقتی رائول گذاشت کنار اصلا از کارش خوشم نیومد مورینو مربی متعصب پرتقالیه چه بسا اگه فصل بعد هم مربی رئال باشه که (بعید میدونم باشه) دیگه کلا دروازه بان رو هم پرتقالی میاره بارسلونا میره دنبال بازیکنانی مثل فابرگاس مورینو میره سراغ گرانرو!!!!! بعد بازکنان تاثیر گذارش رو یکی یکی دک میکنه اون کونترائو آخه ارزش این همه پول رو داشت انصافا؟؟ بهترین خریدی که رئال تو مربیگیری مورنیو انجام داد کریم بنزما بود تمام شد رفت پی کارش دیگه بقیه در حد تیم دوم رئال هستند یا خریده انداخته گوشه نیم کت دارند خاک میخورن خلاصه کلام اینکه جدا از نتیجه هایی که مورینو برای رئال گرفته و و و و و .... این مربی متعصب پرتغالیه و اصلا رابطه خوبی با بازیکنان (خصوصا اسپانیایی) رئال نداره خیلی هم مغروره به نطر من بعد مورینیو بهترین گزینه های مربی رئال کاپلو در مرحله اول بعد دلبوسکه و یو آخیم لو حالا برید دعا کنید مربیایی مثل ویاس بواس هم وطن مورینیو گیرمون نیاد وگرنه خاک پای مورینیو رو باید سرمه کنیم بمالیم به چشمامون
    سلام برادر...مطئنی؟
    کدوم پرتقال؟ کلا تیم سه تا بازیکن فیکس پرتقالی داره از طرف دیگه دوتا آلمانی / دوتا فرانسوی / دوتا آرژانتینی / دوتا برزیلی / دو سه تا هم اسپانیایی....!
    کونترائو هم اگه نبود که الان الکلاسیکو ها قبلی رو با اختلاف باخته بودیم برادر من...!
    به نظر من رئال بهترین بازیکن هارو دارو و اگر بخواد میتونه به راحتی هر بازیکنی با هر مبلغی خریداری کنه...ولی متاسفانه اینقدر ستاره تو خط هافبک و حمله داره که اصلا احتیاجی به خرید بازیکن نداره...!
    رئال امسال بهترین بازیکن هارو در اختیار داره مسوت اوزیل یا نوری شاهین که هنوز فرصت خودنمایی به طور کامل پیدا نکردند یا دیماریا با اینکه بیشتر مصدومه ولی اون مدتی هم که سالمه تاثیر گذاره....اینها در آینده با سنی که دارند ستاره میشند و همچنین تیم رئال در بعضی مواقع حاضر خور نیست...! نمونش کایخون یا همین گرانرو که بازیکنان آکادمی هستند و بازیکردن اونها بیشتر به خاطر بازیکن آکادمی بودن هست تا صرفا خوب بازی کردند..!

و اما میرسیم به بحث مزخرف مربی یک چند صفحه ای راجبه اینکه مربی بعدی رئال چه کسی خواهد بود بحث شد و آخر هم به نتیجه ای نرسید !
    بر خلاف همه به نظره من اگر قرار مورینیو بره بهتره کارنکا جانشینش بشه///خلاص ///

16. 7 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه michaelkp1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

کدوم پرتقال؟ کلا تیم سه تا بازیکن فیکس پرتقالی داره از طرف دیگه دوتا آلمانی / دوتا فرانسوی / دوتا آرژانتینی / دوتا برزیلی / دو سه تا هم اسپانیایی....!
    کونترائو هم اگه نبود که الان الکلاسیکو ها قبلی رو با اختلاف باخته بودیم برادر من...!
    به نظر من رئال بهترین بازیکن هارو دارو و اگر بخواد میتونه به راحتی هر بازیکنی با هر مبلغی خریداری کنه...ولی متاسفانه اینقدر ستاره تو خط هافبک و حمله داره که اصلا احتیاجی به خرید بازیکن نداره...!
    یه بازیکن آلمانی داره مسوت ترک تباره درسته ملیتش آلمانیه ولی بلاخره اصلش ترکیه ایه دوست من از وقتی من یادم میاد هیچ وقت رئال اینقدر بازیکن یه کشور رو نریخته بود تو تیم کاری به فیکس بودنشون ندارم کلا منظورمه دست کم 5 تا بازیکن پرتقالی داه خب این کار اشباهیه اگه مورینیو بره و کاپلو بیاد بعدا معلوم میشه بهت قول میدم( جدا از رونالدو) اگه مورینو فصل بعد هم بود بهت قول شرف میدم میرفت هر چی پرتقالیه از بنفیکا و پرتو ورمیداشت میاورد رئال کونترائو نمیگم بازیکن بدیه ولی ارزش این همه پول رو نداشت گزینه های خیلی خیلی بهتری هم بود تو نقل و انتقالات کلی بازیکن خوب جا به جا شدن به قول شما رئال که میتونه هر بازیکنی رو بخره میتونست مثلا بره سراغ سمیر نصری خیلی بازیکن خوبی هم هست ولی رفت سراغ خرید بازیکنانی مثل گرانرو یا کوترائو یا اصلا رئال خودش کلی ستاره داشت بابا درنته مگه بد بازیکنی بود یا گاگو یا اشنایدر یا روبن همه رو مورینیو دکشون کرد کاکا هم که معلوم الحاله اصلا رو نیمکت هم نمیذاشت بشینه بعد هم که مصدم شد باقی ماجرا
    [QUOTE نمونش کایخون یا همین گرانرو که بازیکنان آکادمی هستند و بازیکردن اونها بیشتر به خاطر بازیکن آکادمی بودن هست تا صرفا خوب بازی کردند][/QUOTE]
    بابا انصافا کایخون که از گرانرو خیلی بهتره گرانرو فقط اسم بازیکن داره که تو زمین بدو بدو کنه بعدشم بره با kay murray عکس بگیره گرانرو باید تو تیمی مثل ساراگوسا یا اوساسونا بازی کنه در حد و اندازه رئال نیست هیچی بارش نیست آدبایور رو فصل پیش قرضی داشتیم بعدش مورینیو نخریدیش قدش بلند بود حداقل رو ارسال کرنرها اینطوری کاسیاس هی گل نمیخورد بازیش هم خوب و قابل قبول بود
    خوااهش میکنم !!!
    کونترائو بد بود ؟ دوس داشتی همون مارسلو دفاع چپمون باشه اتوبان بشه ؟!! اوزیل دیماریا خدیرا کایخون حتی و ... همشون عالی بودن خداییش ! از معدود خریدهای عقلانی تیم تو این چند سالو مو انجام داد !
    بعدش مطمئنی از 2000 طرفدار رئالی ؟ چون بنزما رو پرز زمان پیگرینی خرید نه مورینیو
    آخه مارسلو یا اصلا همون کونترائو در مقابل درنته بالا کامل توضیح دادم
    بنزما هم نمیونستم چون اون موقع من خدمت مقدس سربازی بودم زیاد که نه اصلا پیگیر مسائل ورزشی و خصوصا رئال نبودم اینه که فکر کردم 2011 اومده رئال دیگه اصلا هم حوصله ام نگرفت برم ببینم این مدت رئال چه گلی به سرش زده اینطوریه که سوء تفاهم شد وگرنه خدایی من از سال 2000 طرفدار رئالم دیگه نمیدونم میخوای باور کن میخوای نکن یادش بخیر اون موقع تازه بازی اومده بود برای پلی 1 به اسم" کاچو" دوستان احتمالا یادشونه بعد مدرسه با بچه ها میرفتیم شرطی میزدیم من همیشه رئال رو برمیداشتم
    دوستان این حرفها رو نذارید به پای کل کل کردن و این حرفها داریم صحبت میکنیم هدف تبادل نظر و پیشرفت تاپیکه همین من کوچیک همه دوستان هم هستم

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه بازیکن آلمانی داره مسوت ترک تباره درسته ملیتش آلمانیه ولی بلاخره اصلش ترکیه ایه دوست من از وقتی من یادم میاد هیچ وقت رئال اینقدر بازیکن یه کشور رو نریخته بود تو تیم کاری به فیکس بودنشون ندارم کلا منظورمه دست کم 5 تا بازیکن پرتقالی داه خب این کار اشباهیه اگه مورینیو بره و کاپلو بیاد بعدا معلوم میشه بهت قول میدم( جدا از رونالدو) اگه مورینو فصل بعد هم بود بهت قول شرف میدم میرفت هر چی پرتقالیه از بنفیکا و پرتو ورمیداشت میاورد رئال کونترائو نمیگم بازیکن بدیه ولی ارزش این همه پول رو نداشت گزینه های خیلی خیلی بهتری هم بود تو نقل و انتقالات کلی بازیکن خوب جا به جا شدن به قول شما رئال که میتونه هر بازیکنی رو بخره میتونست مثلا بره سراغ سمیر نصری خیلی بازیکن خوبی هم هست ولی رفت سراغ خرید بازیکنانی مثل گرانرو یا کوترائو یا اصلا رئال خودش کلی ستاره داشت بابا درنته مگه بد بازیکنی بود یا گاگو یا اشنایدر یا روبن همه رو مورینیو دکشون کرد کاکا هم که معلوم الحاله اصلا رو نیمکت هم نمیذاشت بشینه بعد هم که مصدم شد باقی ماجرا
    دوست عزیز خدیرا هم دیگر بازیکن آلمانی تیم هست /

دوست من با وجود اوزیل و کاکا آیا خرید بازیکن میان مایه ای مثل نصری ( از نظر من) منطقیه ؟

نمیدونم چرا حس میکنم دارید با ما مزاح میکنید ، روبن و اسنایدر قبل از مورینیو رفتند از رئال ، عزیز چطور ممکنه مورینیو اسنایدر و روبن رو از رئال دک کنه بعد توی اینتری که خودش سرمربیشه با اسنایدر قهرمان اروپا بشه اون هم در بازی برابر یاران روبن ؟ !!!!

آدبایور رو فصل پیش قرضی داشتیم بعدش مورینیو نخریدیش قدش بلند بود حداقل رو ارسال کرنرها اینطوری کاسیاس هی گل نمیخورد بازیش هم خوب و قابل قبول ب
    یعنی آدبایور میومد روی کرنرهای حریف یارگیری نفر به نفر میکرد ؟! پس تکلیف مهاجم تارگت در ضدحملات چی میشد ؟!
    Last edited by Ezel; 04-02-2012 at 22:22.

19. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •