تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 1805 اولاول ... 1111612012072082092102112122132142152212613117111211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یعنی سرعت اینترنت بدون استفاده از دانلود منیجرها (مثل IDM)

کاری که IDM میکنه مثل اینه که شما دارید با 16 تا کانکشن (اتصال) یک فایل رو دانلود میکنید ولی در اصل این سرعت واقعی شما نیست مثلا هنگام مرور سایت ها همه این ها با یک کانکشن لود میشن یا وقتی که با مرورگر یک فایل رو دانلود میکنید با استفاده از یک کانکشن دانلود میکنه و در اصل سرعت واقعی اینترنت شما هم همینه. حالا این سرعت برای مخابرات 15 کیلوبایته! وقتی که میخواهید به یک سرور از راه دور Remote کنید این سرعته که تعیین کننده ست و آدم رو بیچاره میکنه تا وصل بشه!!

سرعت دانلود توی روز بین 110 تا 120 متغیره
    دقیقا منم به سرعت تک کانکشن که زیاد باشه احتیج دارم . به قول تو واسه ریموت که توی یکی از پروژه هام به شدت بهش نیاز داشتم این سرعت مهمه که خوشبختانه اون موقع نامحدود داشتم . این عوضی ها این چیزی که میگن در واقع سرعت دانلود نیست . در واقع پهنای بانده . که با 8 یا 16 تا کانکشن توی IDM میشه به این حد رسید . البته من چندتایی رو دیدم که طرح بعثت داشتن و سرعت تک کانکشنشون ثابت 60 بود . مال خود من هم که برنزی دارم بعضی وقتها این سرعت به 60 هم میرسه . بازی های انلاین هم فقط از یک کانکشن استفاده میکنن .
    جدا از این مشکل قطعی های مخابرات هم هست . موقع دانلود این قطعی ها دیده نمیشه . چون داره از 16 تا کانکشن دانلود میکنه و وقتی یکی از کانکشنها قطع بشه دانلود قطع نمیشه . ولی فکر کن داری یک کار مهمی رو با یک کانکشن استفاده میکنی که قطع میشه و این اتفاق جدیدا خیلی میفته .

2. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه danial13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام
    مرکز استقلال کد 890 کسی از دوستان نیست از وضعیتش اطلاع داشته باشه؟میدونم فیبر نوریه ولی خب میخوام مطمین شم
    ممنون

اکثر شرکتا مثل شاتل ، پیشگامان، صبانت و ........ توی قسمت پوشش خدمات اعلام میکنه میتونم بگیرم
    Last edited by danial13; 01-05-2013 at 14:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من طرح طلایی دارم سرعتم هم خوبه
    یک اتفاقی که اخیرا واسه من افتاده اینه که روزم هم مجانیه یعنی اگه وسط روز مودم رو خاموش کمک حجم حساب میشه ولی اگه نکنم و ساعت از 1 شب رد بشه حجم روزم هم میره رو شبانه و فردا صبح برمیگرده(یعنی خودش شب قطع نمیشه)
    حالا نمیدنم دانلود کنم یا نه
    میترسم یهو کم بشه
    حالا یهو کم شدنش رو بی خیال، من مثل شما همین کار رو کردم یه بار حدود 5 گیگ و یه بار هم حدود 2 گیگ رفت تو پاچم! ناکسا توی طول روز قطعی میدن بعدش بد ضدحال میخوری و حجم چند ماهت رو یه دفعه از دست میدی! خلاصه ریسکش بالاست. فکر کردی این مخابرات دزد سرش کلاه میره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من 1مگ 4 گیگ گرفتم چند روز پیش با این که شدید روی مصرف غیر رایگانم کنترل دارم ولی 6 روزه تمام شد با dumeter هم چک می کنم می بینم که اصاً جور در نمیومدیعنی روز آخر با این که 1.5 گیگ شارژ باقیمانده داشتم و در طول روز حتی یکبارم فرصت نکردم از نت استفاده کنم ولی در کمال تعجب صبح روز بعد شارژم صفر شده بود.

این سامانه مخابراتم واسه من کاملاً داغونه اصلا آدم سر در نمیاره ریز مصرف چقد بوده..به عنوان مثال مودم رو خاموش و روشن هم بکنی مصرف شارژ رو واسه روز جاری نشون نمیده و کلا زمان بندیش قاطیه..یا تو نمایش میزان حجم مصرفیم مشکل داره..به عنوان مثال تو این 6 روز برای من 96 گیگ مصرف زده که 65 گیگ رو رایگان ثبت کرده حالا تو 6 روز چجوری حساب کرده که من 96 گیگ دانلود کردم و منی که 4 گیگ ترافیک دارم چطوری واسم حدود 30 گیگ ترافیک غیر رایگان واسم ثبت شده رو باید از سازندگان سامانه پرسید.

دیشبم با استفاده از سامانه 2 گیگ اینترنتی شارژ کردم که بانک هم پیغام موفقیت خرید داد و از حسابم کم شد ولی نه شارژ شد نه به اعتبارم اضافه شد!!!!

خلاصه بعد از تحمل این مصائبه(مصاعب) مسیح تصمیم گرفتم امروز حضوری خدمت 2020 برسم هر چند شناخت قبلی از اپراتورهای ایننترنت مخابرات داشتم و می دونستم که دانش این عزیزان در این زمینه یه چیزی زیر خطه فقره و فک کنم بعضیاشون واسه خاموش کردن رایانشون فیوز برق رو میزنن پایین و تنها راه حلی که واسه حل مشکل اینترنت بلدن ارائه بدن اینه که بگن مودم رو خاموش روشن کنیم ولی چاره ای نبود انگار

خلاصه واسه اون شارژی که انجام نشده بود همه مثل غُل مراد بهم زل زده بودن و منم گفتم خب این ولش

واسه مشکل از بین رفتن شارژم دو تا احتمال بیشتر نبود یا این سامانه مشکل داشت یا یک نفر دیگه با یوزر و پسورد من از یک خط دیگه وصل میشد که خانم 2020یان چک کرد تمام اتصالات با خط خودم بود... بعد گفت چند نفر دیگه هم این مشکل رو داشتن و ما هم نمیدونیم واسه چی اینجور مشکلی پیش میاد! و نمی تونیم کاری واستون انجام بدیم!! و پیشنهادمون اینه که فعلاً نتتون را شارژ نکنید!!!(با خوبه حداقل نگفت مودمتون رو خاموش روشن کنید) ... خلاصه بعد از کلی صحبت گفت حالا با تهران تماس می گیریم و اونم باید به یه جای دیگه نامه بزنن که اونا نامه بزنن به تهران( حالا تو تهران نامه چند دست بچرخه دیگه خدا می دونه) خلاصه فک کنم با این اوصاف این نامه قبل از رسیدن به مقصد توسط موریانه خورده شه) البته اگه اطلاعات اپراتورای اصلی هم مثه این 2020ا باشه فک کنم واسه حل مشکل من بزنن اینترنت کل کشور رو قطع کنن

خلاصه این نت این چند روز حسابی تو پاچمون کرد(البته سرعت دانلود شبانه واقعا خوب بود ولی چه فایده که نوبهاری بود که بگذشت) و با این جوابی که این داد حدس می زنم در دهه حاضر مشکلم برطرف نشه

دوستان کسه دیگه ای هم هست که با این مشکل سامانه و پریدن شارژ برخورد کرده باشه؟ اگه مشکلتون برطرف شده یا راه حلی واسش پیدا کردین به ما هم بگید لطفاً

6. 4 کاربر از treason_boys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستانم.

من تا همین دیروز طرح بعثت داشتم که تموم شده و حالا دیگه بعثت شارژ نمیکنن.

چنتا موضوع هست که حسابی منو عصبی میکنه اول اینکه شما اگه به 2020 زنگ بزنید میگن طرح ها فقط اگه 6ماهه یا 1ساله خریداری بشه شبانه داره!!! یعنی من اگه طرح برونزی که کاملاً شبیه بعثت هستش رو 3ماهه بگیرم شبانه نداره!

موضوع دیگه اینکه من لیست قیمت ها رو از امور مشترکین گرفتم که لیست معتبری هستش و پرینتی نیستش که بگیم خودشون تغییر دادن، طرح برونزی 1 ماهه زده 15.500، حالا من که به 2020 زنگ زدم گفتن 6 ماهه میشه 98،500 و خب به جای اینکه از حالت ماهیانه کمتر در بیاد، بیشتر در اومده! قضیه چیه دوستان؟؟؟ من چی کار کنم ؟؟؟

15،500 رو اگه در 6 ضرب کنیم میشه 93 هزار تومن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستانم.

من تا همین دیروز طرح بعثت داشتم که تموم شده و حالا دیگه بعثت شارژ نمیکنن.

چنتا موضوع هست که حسابی منو عصبی میکنه اول اینکه شما اگه به 2020 زنگ بزنید میگن طرح ها فقط اگه 6ماهه یا 1ساله خریداری بشه شبانه داره!!! یعنی من اگه طرح برونزی که کاملاً شبیه بعثت هستش رو 3ماهه بگیرم شبانه نداره!

موضوع دیگه اینکه من لیست قیمت ها رو از امور مشترکین گرفتم که لیست معتبری هستش و پرینتی نیستش که بگیم خودشون تغییر دادن، طرح برونزی 1 ماهه زده 15.500، حالا من که به 2020 زنگ زدم گفتن 6 ماهه میشه 98،500 و خب به جای اینکه از حالت ماهیانه کمتر در بیاد، بیشتر در اومده! قضیه چیه دوستان؟؟؟ من چی کار کنم ؟؟؟

15،500 رو اگه در 6 ضرب کنیم میشه 93 هزار تومن.
    6 درصد مالیات بر ارزش افزودن داره یعنی 93*106 قیمت اصلی میشه.

9. 2 کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

6 درصد مالیات بر ارزش افزودن داره یعنی 93*106 قیمت اصلی میشه.
    درسته اره. اما به نظرت نباید تفاوتی بین 3ماهه و 6ماه باشه؟ یعنی همیشه اینجوری بوده که 6ماهه تخفیف داره نسبت به 3ماهه!

در مورد اینترنت شبانه نظرت چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

درسته اره. اما به نظرت نباید تفاوتی بین 3ماهه و 6ماه باشه؟ یعنی همیشه اینجوری بوده که 6ماهه تخفیف داره نسبت به 3ماهه!

در مورد اینترنت شبانه نظرت چیه ؟
      محتوای مخفی: گفتن به کسی نگی 

من الان سه ماهه برنزی دارم . روزی که رفتم سرویس جدید بخرم به دلیل اطلاع رسانی اشتباهشون که گفتن همه سرویسها شبانه داره منم این سرویس رو گرفتم . بعدا فهمیدم که سه ماهه ها شبانه نداره . چند روزی گذشت و بعد کلی داد و قال و رفت و امد دیگه بی خیال شبانه شدم . حتی تست شبانه هم نکرده بودم تا اون موقع .

یه شب شانسی دیدم سر ساعت یک دی سی شدم . زدم یه تست کردم دیدم بله شبانه فعاله . دیگه خودتون قضاوت کنید . اطلاع رسانیشون در حد جلبکه . یه روده راست تو شکمشون نیست . به حرف هیچکدومشون نمیشه اعتماد کرد . خوب شد اون شب تست کردم و گرنه میخواستم فردا با کلی ضرر یه سرویس شش ماهه بگیرم

12. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

یکی این دو تا سوال من را جواب بده ممنون میشم
    اول اینکه شبانه طرح بعثت از 12 شب هست یا از یک صبح؟
    دوم اینکه من دو ماه از زمان ام مونده بود اما حجم ام تمام شده بود حتی شبانه هم برام وصل نمیشد چرا؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نمیدونم چرا از دیروزه که شبانه سرعتش افتضاح شده . به زور به 40 میرسه . اواسط دانلود هم بعضی وقتها دانلود منیجر stoped working میده . فکر کنم اون بدبخت هم از این اینترنت افتضاح داره دیوونه میشه .

15. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •