من یک لپ تابhp pavilon dv6720eo دارم که ویندوز ویستای اورجینال نروژی دارد آیا راهی هست که ویندوز را به انگلیسی تبدیل کنم
من یک لپ تابhp pavilon dv6720eo دارم که ویندوز ویستای اورجینال نروژی دارد آیا راهی هست که ویندوز را به انگلیسی تبدیل کنم
سلام
خواهش مي كنم به من كمك كنيد
من تازه لپ تاپ خريدم و ويندوزم ويستا پرميوم هست و مدل لپتاپم دل استوديو 1537 هست
ولي نميتونم با مودم اكستذنال به اينترنت متصل بشم ارور 678 ميده چه كار كنم ؟
آي اس پي رو عوض كردم مودم رو عوض كردم درايور رو از دوباره نصب كردم ولي فايده اي نداشت
چه راه حلي پيشنهاد ميديد ؟
سلام ببخشید این پورت ها برای چی هست:::::::::::::::::::::::
![]()
من قبلا با این ارور مواجه شدم (البته با پی سی) اون موقع مشکل از خط تلفن بود چون با خط دیگه امتحان کردم درست بود حالا شما چک کن ببین چی میشه
خط تلفن رو هم تغيير دادم ولي درست نشد
آيا اين مشكل ميتونه مربوط به ويندوز باشه ؟
من یه لپ تاپ fw390 دارم. حدود 1 هفته پیش خریدم. از وقتی که گرفتم موقع روشن کردن یه صدای نویز مانند از سیستم میاد. مثل این که یه چیزی اتصالی داره قطع و وصل میشه. صدا خیلی ضعیفه . به سختی به گوش میرسه.
اما یه نفر به من گفت صدای هارد هست.
کسی نمیدونه این مشکل برای چیه؟
اگر صدا خیلی کمه چیز خاصی نیست چون این صدا عادیه (برای من هم همینطوریه)
مثلا هدفون بزن بعد هیچ چیزی گوش نده اون موقع یک صداهای ریزی میشنوی این صداها عادیه
ممنونم دوست عزيز ؟چون مال يك اقاي دكتري است مي خوام مطمين شم(از فاميل)اگر چيزي بيشتري در مورد
اين مدل لب تاژ يا bookجاي خط تلفنش كجاست؟هرچي گشتم ژيدا نكردم؟
ممنونم
مدل:fmv lifebook 7000na5
چرا اون دوست عزیز بعدش علامت سوال داره ؟ : دیممنونم دوست عزيز ؟چون مال يك اقاي دكتري است مي خوام مطمين شم(از فاميل)اگر چيزي بيشتري در مورد
اين مدل لب تاژ يا bookجاي خط تلفنش كجاست؟هرچي گشتم ژيدا نكردم؟
ممنونم
مدل:f
آخه جای تلفن که چیزی نیست گم بشه که .... احتمال زیاد همون مودم یو اس پی بهش میخوره ....
سلام
من لپ تاپم چند ماهی که کند شده بعد از نیم ساعت کار کردن دیگه هیچ کاری با ش نمیشه کرد مثلا مدیا پلیر هم کار نمی کنه باید ریستارتش کنم.بازیهایی که رو سیستمم بوده دیگه نمی شه بازی کرد.میره تو بازی ولی چون کنده. نمی شه بازی کرد.مسنجرم قفل می کنه.چند بار ویندوز عوض کردم ولی هیچ فرقی نکرده.صفحه کلیدم دیلی پیدا کرده با تاخیر می نویسه.نرافزاری ریستار نمیشه .یعنی میشه ولی 40 دقیقه بعد از زدن ریستار کردن.
خواهشا کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)