تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 303 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام و تشکر استاد متین پور عزیز
    راجع به ‏UA40EH6030R‏ که فعالش کردم ولی دیجیتالی پیدا نمیکنه.
    استاد من مطمئنم داره چون سرچش یه 20ثانیه ای طول میکشه/یکی از دوستان نوشته بود در این موارد داخل منومخفی منطقه را روی استرالیا بزارید 1_منظور از منطقه کدام گزینه هست? /2_آیا نظرش درسته و مشکلی پیش نمیاد?/ 3_به نظرشما اگر تیونر را از Auto ‎تغییر بدیم مثلأ روی
    ‏ ‏SEC_TCبزاریم ممکنه راه بیفته و خطری نداره?چون یه جا خوندم اگر روی SE‎_ISB ‎بزاریم مین برد میسوز. ممنون میشم اگر پاسخ همه سوالاتم را بدید
    دوست عزیز
    Region همان منطقه است که آن را روی ED-DTV قراردادید و اگر آن را روی ed- asia قراردهید بجای آسیا/اروپا و چین و چند کشوردیگر کشور استرالیا و چند کشور در حوضه آن کشور نمایان می شود و فکر نکنم تاثری داشته باشد چون اگر قرار به گرفتن باشد همان اولی بهتر می گرفت و در ضمن وقتی که شما auto را انتخاب میکنید خود تلویزیون آن سیستمی را که قابلیت وصل شدن به دیجیتال دارد را فعال می کند ولی اگر می خواهید می توانید سیستم دیگری را امتحان کنید و همانطور که قبلا هم گفتم اگر همه موارد را برای فعال کردن دیجیتال درست انجام داده باشید آلان مشگلی نباید داشته باشید و فقط مشگل در نسب آنتن و کابل و فیش است و گرنه ........

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

دوست عزیز
    برای کنتراست بهتر رنگ و نور به این تایپیک بروید و پست اول مربوط به کنتراست را مطالعه کنید.
    WIFI برای ارتباط با تلفن همراه و دستگاههای خاص است نه ارتباط با مودم
    استاد عزیز من وای فای تلویزیونم رو با دوتا گوشی موبایل و یک تبلت تست کردم به هیچ کدوم وصل نمیشه اصلا" توی جست و جو هیچی رو پیدا نمیکنه با گوشی هم سرچ میکنم تلویزیونم رو پیدا نمیکنه از روز اول که خریدم همینطوری بود یعنی خرابه؟؟

4. این کاربر از badboys_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

استاد عزیز من وای فای تلویزیونم رو با دوتا گوشی موبایل و یک تبلت تست کردم به هیچ کدوم وصل نمیشه اصلا" توی جست و جو هیچی رو پیدا نمیکنه با گوشی هم سرچ میکنم تلویزیونم رو پیدا نمیکنه از روز اول که خریدم همینطوری بود یعنی خرابه؟؟
    دوست عزیز
    باید از یک دستگاه تلفن همراه ای که از Wi-Fi Directپشتیبانی کندبه تلویزیون وصل کنید و اینکه اگر wifi تان روشن نیست و یا کار نمی کند به Samsung Wireless LAN adapter نیاز دارید.
    Last edited by matinpour; 25-07-2013 at 09:49.

6. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

سلام آقای متین پور
    تشکر از راهنماییتون/این تی وی برادرم که فعلأ دیجیتالش چیزی رو پیدا نمیکنه البته راه هایی رو که گفته بودم هنوزامتحان نکردم/ولی جهت استفاده دوستان :تیوی همکارمو کهUE46ES8000‎ ‎بود منومخفیشو آنلوک کردم و تغییرات را انجام دادم منوش فارسی شد بدون اینکه کاراییهاش محدود بشن و اینکه واقعأ سامسونگ یک تیوی جهانیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

سلام آقای متین پور
    از اینکه وقت میذارید و به سوالات ما و دوستان دیگر جواب میدین متشکرم%
    میخوام هفت تا گزینه ای که برای فعال کردن دیجیتال و فارسی کردن تغییر میدیم رو از روی UE46ES8000‎ ‎نگاه کنم و رویUA40EH6030‎ ‎پیاده کنم منظورم تنظیمات کارخونشه که به سفارش اروپاست آخه راحت دیجیتالو دریافت میکنه
    لوکال ستش روی EU ‎بود حالا یه خواهش ازتون دارم " بیزحمت 1_توضیح بدین که هر گزینه چه کاربردی دارد?/2_کدامشون مربوط به فعال کردن دیجیتاله و کدامشون زبان? ممنون میشم%

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام آقای متین پور
    از اینکه وقت میذارید و به سوالات ما و دوستان دیگر جواب میدین متشکرم%
    میخوام هفت تا گزینه ای که برای فعال کردن دیجیتال و فارسی کردن تغییر میدیم رو از روی UE46ES8000‎ ‎نگاه کنم و رویUA40EH6030‎ ‎پیاده کنم منظورم تنظیمات کارخونشه که به سفارش اروپاست آخه راحت دیجیتالو دریافت میکنه
    لوکال ستش روی EU ‎بود حالا یه خواهش ازتون دارم " بیزحمت 1_توضیح بدین که هر گزینه چه کاربردی دارد?/2_کدامشون مربوط به فعال کردن دیجیتاله و کدامشون زبان? ممنون میشم%
    دوست عزیز
    را local set ed-iran این آیتم مشترک برای زبان و دیجیتال است را tuner auto این مربوط به دیجیتال است Region را ED-DTV اینم باز مربوط به دیجیتال است PnP language را Per وlanguage-arabic را iran وiran را ch table وttx groupar را abi/Hbrw را یا iran مربوط به زبان و تل تکست است
    Last edited by matinpour; 25-07-2013 at 09:44.

10. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام آقای متین پور

مدل تلویزیون من ua40c6200ur هستش .type که در منو مخفی هستش چی باید باشه

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام آقای متین پور

مدل تلویزیون من ua40c6200ur هستش .type که در منو مخفی هستش چی باید باشه
    دوست عزیز
    این را تست کن
    40A1UF1E یا 40A1UF6E

13. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

سلام آقای متین پور" کمک کمک....
    متأسفانه تی وی همکارم که مدلشUE46ES8000بود سه روز بعد از اینکه منوش رو فارسی کردم بدون هیچ دلیلی شروع به خاموش و روشن شدن کرده/من صددرصد مطمئنم که در منومخفی به غیر از هفت تا گزینه چیز دیگه ای رو تغییر ندادم تازه تیونر را چون گزینه اتوماتیک نداشت اصلأ دست نزدم و همانجور که بود گذاشتم/فقط میگه دیشب گوشی N8را باکابل اچ دی بهش وصل کرده و عکس نگاه کرده بعدشم مشکلی نداشته تا اینکه امروز بعد از اینکه تی وی را به برق زده خود به خود روشن و خاموش میشود بعضی وقتها که دکمه پشت تی وی را چند ثانیه نگه میدارم راحت روشن میشود اما به محض اینکه تصویر میاد ۲۰ ثانیه بعد خاموش و روشن میشه/البته همیشه تصویر درست نیست و به صورت راه راه رنگی عمودی کل صفحه پر میشه یا نصف صفحه سیاهه نصف دیگش سفید/ راستی وقتی هم تصویر یه ۲۰ثانیه ای درسته اگر یکی از دکمه های کنترل را بزنی تصویر راه راه رنگی میشه لطفأ راهنمایی کنید /ممنون میشم%

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

سلام آقای متین پور" کمک کمک....
    متأسفانه تی وی همکارم که مدلشUE46ES8000بود سه روز بعد از اینکه منوش رو فارسی کردم بدون هیچ دلیلی شروع به خاموش و روشن شدن کرده/من صددرصد مطمئنم که در منومخفی به غیر از هفت تا گزینه چیز دیگه ای رو تغییر ندادم تازه تیونر را چون گزینه اتوماتیک نداشت اصلأ دست نزدم و همانجور که بود گذاشتم/فقط میگه دیشب گوشی N8را باکابل اچ دی بهش وصل کرده و عکس نگاه کرده بعدشم مشکلی نداشته تا اینکه امروز بعد از اینکه تی وی را به برق زده خود به خود روشن و خاموش میشود بعضی وقتها که دکمه پشت تی وی را چند ثانیه نگه میدارم راحت روشن میشود اما به محض اینکه تصویر میاد ۲۰ ثانیه بعد خاموش و روشن میشه/البته همیشه تصویر درست نیست و به صورت راه راه رنگی عمودی کل صفحه پر میشه یا نصف صفحه سیاهه نصف دیگش سفید/ راستی وقتی هم تصویر یه ۲۰ثانیه ای درسته اگر یکی از دکمه های کنترل را بزنی تصویر راه راه رنگی میشه لطفأ راهنمایی کنید /ممنون میشم%

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •