دوست عزیز برنامه رو نصب کردم ولی فارسی رد برعکس نشون میده برنامه ای نیست فارسی رو درست نشون بده
دوست عزیز برنامه رو نصب کردم ولی فارسی رد برعکس نشون میده برنامه ای نیست فارسی رو درست نشون بده
جواب اینو کسی نداره؟!
+
لطفا آخرین نسخه برنامه rockplayer مناسب برای این گوشی رو قرار بدید و این R قرمز بالای برنامه رو چطور باید پاک کرد؟ درواقع چطور باید اکتیو یا کرکش کرد؟!
با برنامه camera zoom میتونی زوم کنی
مورد دوم رو نمیدونم اما تا جایی که میدونم توی همشون دوربین و رادیو کار نمیکنه
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
نیازی به باکس نیست. با آپدیتر سونی فلش کنید
بله
Last edited by maxp30; 19-07-2011 at 15:35.
کارJit تا جایی که من میدونم افزایش سرعت دستگاه حدود 10 تا 15 درصد هست و همچنین در Benchmark ها , Rate رو بالا میبره
راک پلیری که روی رام فلویو هست مشکلی نداره و به خوبی کار میکنه. اون R هم من ندیدم روش باشه. اگه از رام رسمی استفاده میکنی بگو تا برات آپلودش کنم
دوستان این رام FroyoBread | v021b چطوره ؟ کسی تست کرده ؟ رام فلویو 0.30 رو نصب کردم شارژ رو میخورد 3 4 ساعته تموم میشد
من رام فلویو30 استفاده میکنم توش راک پلیر نداره
یکی از همین تاپیک مخصوصه آرم6 دانلود کردم اما باید اکتیوشه تا R بالاش حذف بشه!
جیتو که فعالش میکنم 10 - 15 % سرعت گوشی کمتر میشه!
فلویو30 که رامه سبکیه! با یه پروسس منیجر تسکای اضافه رو ببند...
تو حالت عادی 104مگ از رم خالیه! رامای دیگه توی اشغاله رم چطورن؟
Last edited by nihilnigritude; 19-07-2011 at 17:26.
سلام این لینک آخرین نسخشه اما اکتیو نیست و اون r رو داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من یه mmsبرام اومده عکس هستش ولی بازش نمیکنه یه گزینه داره اونم download هستش وقتی میزنم هیچ اتفاقی نمیافته میشه با برنامه درستش کرد
jit مخفف just in time هستش و کاری که می کنه اینه که هر داده و پردازه ای رو طوری آماده میکنه که دقیقا وقتی که گوشی به اون نیاز پیدا میکنه حاضر باشه , نه زود تر که باعث اشغال بیخودی فضای رم میشه و نه دیرتر که عملکرد رو مختل میکنه
سلام میشه یه راه بگید من بتونم یه فیل منیجر رو گوشیم نصب کنم
قبلا از یه گوشی دیگه بلوتوث میکردم نصب میشد ولی الا فایل apk رو بلوتوث قبول نمیکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)