کسی اطلاعی نداره؟؟؟
کسی اطلاعی نداره؟؟؟
من بین این دو مدل موندم کدومو بخرم اساتید راهنمایی کنن
Philips HQ6996
Remington F4800
محتوای مخفی: ...
من می خوام یک ریش تراش پاناسونیک مدل st-25 بخرم ولی فروشنده میگفت تیغه و لوازم ریش تراشهای پاناسونیک پیدا نمیشه به نظرتون چقدر درسته
دوستان یه ریش تراش خوب که تقریبا مثل تیغ بزنه معرفی کنید. قیمتشم هرچی ارزونتر بهتر ولی جنس درستی باشه و عمری کار کنه واسم![]()
سلام.من سال 88 یه ریش تراش پاناسونیک 3 تیغه نانو مدل ES8232 ساخت ژاپن گرفتم و تقریبا دو روز یکبار استفاده میکردم.به تازگی توری فویل روییش به اندازه حدود 4-3 میلیمتر سوراخ شده.وقتی به نمایندگی آژند سرویس اصفهان مراجعه کردم گفتند توری و قاب رویی این مدل موجود نیست اگر هم باشه قیمتش حدود 160 هزار تومنه همچنین قیمت تیغه هاش حدود 85 هزار تومنه (مجموعا حدود 250 هزار تومان).البته تیغه هاش آنچنان کند نشده که قابل استفاده نباشه ولی سوراخ روی توری فویل کم کم داره پیشرفت میکنه و کمی باعث سوزش پوست خصوصا زیر گلو میشه.حالا دوستانی که ریش تراش فیلیپس داشتند ممکنه بفرمایند که توری و تیغه های ریش تراش آنها بهد از چند سال و با چند بار استفاده در هفته واقعا احتیاج به تعویض پیدا کرده و قیمت و موجودیت قطعاتش در بازار چطوره؟البته منظورم چیزی که تو دفترچه راهنماش نوشته نیست و عملیشه.ممنون از توجه دوستان
Last edited by jjrkblue; 22-06-2014 at 23:16.
من بین این دو مدل موندم کدوم بهتره ؟؟
Remington-R8150-Shaver Rotary Shaver
Remington F7800 Foil Shaver
در ضمن هر کدمش نوشتم چطوریه فرقشون چیه مثلا فویل شیور با راتوری شیور ؟؟؟؟؟
Last edited by QSEVEN; 21-06-2014 at 00:09.
کسی نیست ؟
به نظر سيستم فويلي بهتره . من پاناسونيك فويلي دارم وراضي هستم
فویلی بهتره و دقت بیشتری در صاف کردن نقاط چاله چوله داره
اما کلا تیغ و استفاده از خمیر و فوم مناسب بهتره
سلام
دوستان از لحاظ قدرت و کیفیت شیو آیا فرقی بین LV61 و LV95 هست ؟
من میخوام LV61 بگیرم . خواستم بدونم 100-150 بیشت بذارم LV95 بگیرم آیا فرقی داره ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)