تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 1185 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311711 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

جدا خریدی؟ دمت گرم. خوشحالم خوشت اومد اره منم بوی چرم چندان حس نمی کنم. ولی واقعا دوست داشتنیه برام. تو محل کارم هر نیم ساعت اسپری میکنم و لذت میبرم. امشب یکی از بچه ها گفت عجب بویی داره این، اسمشو بنویس برم بخرم. گفتم همین امشب میری بخری دیگه؟ گفت اره میرم . وقتی که گفتم axe است کمی جاخورد ولی خیلی خوشش اومده بود.
    اون دوتا رو هم در برنامه تست میگذارم. راستی ویسکی رو استفاده میکنی؟

نه جدی جدی باحاله این Axe و من خدایی ازش خوشم اومد...یه نموره ته بوی صابونم توش حس میکنم و به خاطر همین حس تمیزی داره بوش..چیز باحالیه و حس خوشحالی بهم دست میده نمیدونم چرا.

ویسکی رو والا تابستون یه کم استفاده کردم الان کمتر استفاده اش میکنم...جالبیش اینجاس که تو ویسکی هم بوی نارگیل احساس میکنم اما باز بوی نارگیلی ویسکی بهتره از اون فراری بلک..به شخصه 10 تا ویسکی حاضرم بخرم(منظور ادکلنشه ها) اما یه دونه دیگه ازون فراری بلک عمرا دیگه بخرم...واقعا نمیدونم چرا اصلا از فراری بلک خوشم نیومده با وجود این که خیلیم پر طرفداره و اغلب بوشو شیک میدونن...
    حیف که ویسکی وارداتش قطع شده...و مدل Double Whisky رو گیر نمیارم...کسی این مدل رو جایی سراغ نداره یا ندیده بهم بگه؟؟ بوش خیلی عمیق و با حاله
    بوی ادکلن ویسکی دابل خدایی آب از لب و لوچه آدم سرازیر میکنه ...فکر کنم به خاطر همینم وارداتش قطع شد چون ذهن مردمو منحرف میکرد اون وقت

---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------

راستی Hike این اسپری اینستینکت Axe یه نموره بوش شبیه بیژن نمیزنه خدایی؟

2. 4 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

نه جدی جدی باحاله این Axe و من خدایی ازش خوشم اومد...یه نموره ته بوی صابونم توش حس میکنم و به خاطر همین حس تمیزی داره بوش..چیز باحالیه و حس خوشحالی بهم دست میده نمیدونم چرا.

ویسکی رو والا تابستون یه کم استفاده کردم الان کمتر استفاده اش میکنم...جالبیش اینجاس که تو ویسکی هم بوی نارگیل احساس میکنم اما باز بوی نارگیلی ویسکی بهتره از اون فراری بلک..به شخصه 10 تا ویسکی حاضرم بخرم(منظور ادکلنشه ها) اما یه دونه دیگه ازون فراری بلک عمرا دیگه بخرم...واقعا نمیدونم چرا اصلا از فراری بلک خوشم نیومده با وجود این که خیلیم پر طرفداره و اغلب بوشو شیک میدونن...
    حیف که ویسکی وارداتش قطع شده...و مدل Double Whisky رو گیر نمیارم...کسی این مدل رو جایی سراغ نداره یا ندیده بهم بگه؟؟ بوش خیلی عمیق و با حاله
    بوی ادکلن ویسکی دابل خدایی آب از لب و لوچه آدم سرازیر میکنه ...فکر کنم به خاطر همینم وارداتش قطع شد چون ذهن مردمو منحرف میکرد اون وقت

---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------

راستی Hike این اسپری اینستینکت Axe یه نموره بوش شبیه بیژن نمیزنه خدایی؟
    گود مرنینگ. من شباهتی حس نمی کنم. بیژن اصلا لطافت و مهربانی تو وجودش نیست.خیلی خشنه.بویی از انسانیت نبرده احساس نداره.وقتی میخوای بری دعوا این عطر رو میزنی بعد تو واکمنت اهنگ war is the answer گروه five finger death punch رو میگذاری. دعوا رو از پیش بردی.
    ولی axe instinct از اون طرف برای من به لطافت و نرمی دم روباه سفیده . البته باید ملایم استفاده کنم. ضمن اینکه این اولین axe ای است که تا حالا داشتم.

4. 3 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بچه ها axe مدلهای دیگه کسی تست زده اینجا پیشنها بده؟

6. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من pulse و africa رو استفاده کردم به نظرم هر دو تا خوب بودن

8. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من یه مدل قبلا که شکلشون عوض نشده بود داشتم.بویه تند و خنکی داشت.یادمه اون موقع 1800 گرفته بودم.

اصلا یادم نیست اسمش چی بود یا چه رنگی بود.شاید مشکی و لکه های آبی روش بود.

بویی شبیه توتونه پیپ میداد.

................................

یه پیشنهاد هم برای دوستانی که بویه خنک و تلخ دوست دارن.جاکومو مشکی.خیلی بوش سنگینه.در حده

سیگار بهمن

.............................

دیشب فهمیدم از بویه فلفله سیاه هم تو ادکلنا خیلی خوشم میاد .مخصوصا از نوعه وود هم باشه
    Last edited by cyber861; 21-10-2011 at 11:13.

10. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان کسی محصولات Emper رو تست کرده؟

این 2 تا مدلش رو میخوام بدونم بوش توی چه مایه هایی هست: کدوم ش حالت ملایم تر و رمانتیک تری داره؟

12. 2 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بچه ها من ck one رو سفارش دادم
    200 میل تستر 46 چطوره ؟ :ی

14. 3 کاربر از 63.boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها این سایت perfumeshoping.com عطراش اصل هستن ؟ ( چون قیمت ها رو نگاه میکنم بعضیا ارزون تر از مغازه هست )

16. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sagedmo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه ها من ck one رو سفارش دادم
    200 میل تستر 46 چطوره ؟ :ی
    از کجا سفارش دادی؟

---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------

من برای خرید از آمریکا که به حساب عموی دوستم در ایران واریز میکنم..ولی واسه بعضی از خرید های مستقیم از اروپا یا خرید های اجناس مجازی باید معمولا از طریق درگاه پیپال واریز انجام بشه و برای این کار باید ویزا کارت یا مستر کارت یا دبیت کارت داشته باشید...
    خود سایت استراوبری نوشته سعی میکنه جوری بفرسته گمرک نخوره ولی اگر هم بخوره گفته بیاید بگید تا اگر شد به حسابتون بریزیم هزینه گمرک رو..البته نمیدونم این شدنی هست یا فقط تبلیغات هستش...
    در مورد اینکه این سایت به ایران میفرسته یا نه که فکر نمیکنم مشکلی باشه..چون این سایت نسخه فارسی راه اندازی کرده یعنی میتونه بدون مشکل به ایران بفرسته...من از این سایت خرید نکردم تا حالا ولی فکر نمیکنم مشکلی باشه...سایت معتبری هم هست و همه جا خوبیش رو خوندیم و شنیدیم...
    در مورد رسیدن عطر هم تا 90 درصد بدون مشکل پست میاره دم خونتون و فوقش گمرک میخوره و گمرک هم قابل حل هست و چیزی نیست که علاج نداشته باشه...اونطوری یه نامه میاد دم خونه که باید برید پست و مبلغ گمرک رو بپردازید و بسته رو بگیرید...
    برای خرید هم اگر خودتون ویزا یا مستر کارت ندارید باید از طریق دوستانی که دارند انجام بدید..بنده با چند نفر کار کردم و چند تایی آدم مطمئن برای پرداخت میشناسم...اگر خواستید میتونم توی پخ در این مورد باهاتون صحبت بکنم...
    بله حتما میخوام وقتی پول به دستم رسید حتما بهتون اطلاع میدم.ممنون

18. 2 کاربر از sagedmo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

پرفیوم شاپینگ

20. 3 کاربر از 63.boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •