تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 4105 اولاول ... 1111612012072082092102112122132142152212613117111211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

ممنون. میشه تو اموزشی هم برای معافیت از رزم اقدام کرد؟
    آره عزیز چرا نه!
    شما رو طی یک هفته اول توجیه میکنن.وبه شما اخطار میکنن که هرکسی مشکل جسمی یا روحی روانی داشته باشه باید خودش رو به دمانگاه معرفی کنه.درغیر این صورت دیگه ازش قبول نمیکنن.بعد اسم کسان رو که مشکل دارن رو یادداشت میکنن وبه درمانگاه پادگان جهت معاینه اولیه اعزام میکنن.
    اونجا هم برگه کمسیون صادر میکنن براتون

2. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

والا ما که آموزشی عجب شیر بودیم از روز اول تا روز آخرش برامون هر روز وشبش اندازه یک سال گذشت. هیچ وقت دوران سخت و مزخرف آموزشی رو یادم نمیره. هی با موقع و بی موقع به خط می شدیم. به خاطر خندیدن یه نفر باید 20 دقیقه بشین و پاشو می رفتیم.
    چند باری هم میله پرچم رفت تو.... ببخشید یعنی چند بار هم دور میل پرچم مثل سگ می دواندمون.
    هفته ای یه بار اون هم به زور حموم می رفتیم .توی هوای -20 درجه نگهبانی می دادیم و مدام از همه کادری ها و درجه دارهای وظیفه دری وری و حرف های نامربوط می شنیدیم.
    برای یه تیکه غذای به درد نخور سه نوبت در روز باید 1 ساعت توی سرما و گرما به خط می شدیم و گاهی هم به خاطر کم اومدن غذا سر گشنه بر سر بالین میذاشتیم (تیکه آخرش هنری شد ! )
    هیچ نظم و قاعده ای هم توی آموزش ما ندیدیم. هر کجا که افسرها وقت کم میاوردن از وقت آموزش و استراحت ما میزدن. مثل یه اسیر بودیم توی چنگال چند تا عقده ای که نمی ذاشتن بدون اجازشون حتی اب بخوریم.

مسافت های کیلومتری رو روزانه برای هر کاری باید پیاده طی می کردیم.
    هی جارو بدن دستت اینجا بشور اونجا رو بساب.
    دقیقا عین یه حیوون باهامون رفتار می کردن.
    ما رفته بودیم اونجا بشین رزمنده و جنگجو که زمان جنگ بتونیم از جونمون دفاع کنیم نمی دونم از صبح تا شب توی تمام دو ماه فقط به ما نظام جمع و رژه یاد می دادن. من نمی دونم زمان جنگ این رژه به چه درد سرباز می خوره؟
    خلاصه اینکه اصلا به من خوش نگذشت والان هم دارم سعی می کنم خاطرات اون دوران مزخرف رو از ذهنم پاک کنم. من نمی دونم بعضی ها چه خاطره خوشی از این دوران دارن .مگر اینکه توی هتل های سپاه آموزشی رفته باشن یا توی 01 ارتش. جالبه که بعضی ها هم می گن که یگان خیلی سخت تر از آموزشیه. به قرآن قسم حاضرم یه سال توی یگان خدمت کنم ولی یه روز توی آموزشی نباشم.

داره خودمونی میشه tufan_17's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خوب دیدم همچین پستی است گفتم یه کمک هم من بکنم

معافيت پزشكي مراحل اقدام براي دريافت معافيت پزشكي
    - مشمولان براي ثبت درخواست معافيت پزشكي به نزديكترين دفتر مركز خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) در محل سكونت خود مراجعه و پس از دريافت دفترچه راهنماي خدمت وظيفه عمومي، نسبت به تكميل مدارك مربوط به معافيت پزشكي و تحويل آن به دفتر مذكور اقدام نماييد.

- پس از ثبت درخواست در سامانه وظيفه عمومي، حداكثر ظرف مدت 15روز نامه معرفي به بيمارستان براي انجام معاينه تخصصي از طريق پست به آدرس اعلامي ارسال خواهد شد كه لازم است پس از دريافت معرفي نامه مذكور در تاريخ تعيين شده يا حداكثر بمدت 30 روز از تاريخ نامه، به بيمارستان مراجعه تا نسبت به انجام معاينات لازم پزشكي اقدام گردد.

- مشمولاني كه داراي نقص عضوي يا بيماريهاي مشهود مي باشند نيازي به مراجعه به بيمارستان نخواهند داشت.

- بعد از انجام معاينه تخصصي در بيمارستان نيازي به پيگيري حضوري نبوده و دعوتنامه حضور در جلسه شوراي پزشكي وظيفه عمومي حداكثر ظرف مدت 30 روز بعد از معاينه در بيمارستان به آدرس اعلامي ارسال خواهد شد كه لازم است مشمولان در زمان تعيين شده به وظيفه عمومي شهرستان محل سكونت خود مراجعه نمايند.

- مشمولاني كه قبل از موعد اعزام، به بيماري مبتلا شوند لازم است براي ثبت بيماري جديد خود به وظيفه عمومي مراجعه نمايند.

نكات مهم درخصوص معافيت پزشكي
    -مشمولان شاغل به تحصيل در مقاطع دبيرستان و دانشگاه تا زمانيكه مشغول به تحصيل بوده و از معافيت تحصيلي استفاده مي‌نمايند نمي‌توانند درخواست معافيت پزشكي نمايند .

-دارندگان كارت معافيت پزشكي درصورت بهبودي و سلامت كامل مي‌توانند با احراز شرايط درخواست ابطال كارت مذكور را داده تا پس از بررسي و اثبات سلامتي كامل توسط شوراي پزشكي ويژه وظيفه عمومي به خدمت دوره ضرورت اعزام گرديده و از كارت پايان خدمت استفاده نمايند.

--مشمولان براي اطلاع از چگونگي احراز شرايط ابطال كارت معافيت پزشكي به وظيفه عمومي شهرستان محل سكونت مراجعه نمايند و لازم به ذكر است اينگونه افراد حتماً مي‌بايست بطور كامل دوره ضرورت را طي نموه و حق بهره‌مندي از معافيتهاي مقرر در قانون را نداشته و فقط درصورت داشتن سابقه خدمت قبلي يا كسرخدمت بواسطه عضويت فعال در نيروي مقاومت بسيج از مدت دوره ضرورت كسر خواهد شد.

-برابر ماده 15 آئين نامه اجرايي معاينه و معافيت پزشكي مشمولاني كه توسط شوراي پزشكي معاينه و معاف از خدمت تشخيص داده نشوند به خدمت اعزام خواهند شد و حق اعتراض به نظر شورا را ندارند.

-رسيدگي به درخواست ابطال كارت معافيت پزشكي با تقاضاي مشمول و تشخيص شوراي پزشكي مربوطه مي‌باشد كه در صورت احراز سلامت كامل مشمول الزاماً به خدمت اعزام خواهند شد.

داره خودمونی میشه Mohammad-Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آره عزیز چرا نه!
    شما رو طی یک هفته اول توجیه میکنن.وبه شما اخطار میکنن که هرکسی مشکل جسمی یا روحی روانی داشته باشه باید خودش رو به دمانگاه معرفی کنه.درغیر این صورت دیگه ازش قبول نمیکنن.بعد اسم کسان رو که مشکل دارن رو یادداشت میکنن وبه درمانگاه پادگان جهت معاینه اولیه اعزام میکنن.
    اونجا هم برگه کمسیون صادر میکنن براتون
    ممنون از پاسختون.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

والا ما که آموزشی عجب شیر بودیم از روز اول تا روز آخرش برامون هر روز وشبش اندازه یک سال گذشت. هیچ وقت دوران سخت و مزخرف آموزشی رو یادم نمیره. هی با موقع و بی موقع به خط می شدیم. به خاطر خندیدن یه نفر باید 20 دقیقه بشین و پاشو می رفتیم.
    چند باری هم میله پرچم رفت تو.... ببخشید یعنی چند بار هم دور میل پرچم مثل سگ می دواندمون.
    هفته ای یه بار اون هم به زور حموم می رفتیم .توی هوای -20 درجه نگهبانی می دادیم و مدام از همه کادری ها و درجه دارهای وظیفه دری وری و حرف های نامربوط می شنیدیم.
    برای یه تیکه غذای به درد نخور سه نوبت در روز باید 1 ساعت توی سرما و گرما به خط می شدیم و گاهی هم به خاطر کم اومدن غذا سر گشنه بر سر بالین میذاشتیم (تیکه آخرش هنری شد ! )
    هیچ نظم و قاعده ای هم توی آموزش ما ندیدیم. هر کجا که افسرها وقت کم میاوردن از وقت آموزش و استراحت ما میزدن. مثل یه اسیر بودیم توی چنگال چند تا عقده ای که نمی ذاشتن بدون اجازشون حتی اب بخوریم.

مسافت های کیلومتری رو روزانه برای هر کاری باید پیاده طی می کردیم.
    هی جارو بدن دستت اینجا بشور اونجا رو بساب.
    دقیقا عین یه حیوون باهامون رفتار می کردن.
    ما رفته بودیم اونجا بشین رزمنده و جنگجو که زمان جنگ بتونیم از جونمون دفاع کنیم نمی دونم از صبح تا شب توی تمام دو ماه فقط به ما نظام جمع و رژه یاد می دادن. من نمی دونم زمان جنگ این رژه به چه درد سرباز می خوره؟
    خلاصه اینکه اصلا به من خوش نگذشت والان هم دارم سعی می کنم خاطرات اون دوران مزخرف رو از ذهنم پاک کنم. من نمی دونم بعضی ها چه خاطره خوشی از این دوران دارن .مگر اینکه توی هتل های سپاه آموزشی رفته باشن یا توی 01 ارتش. جالبه که بعضی ها هم می گن که یگان خیلی سخت تر از آموزشیه. به قرآن قسم حاضرم یه سال توی یگان خدمت کنم ولی یه روز توی آموزشی نباشم.
    مثل اینکه اموزشی شما خیلی سخت بوده

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

باید رفاقت بکنی رفیق دوره ی خدمت رفیق روز سختیه به این خاطر میمونه ولی رفیق دانشگاه رفیق روزهای خوشیه به اینخاطر مثل خدمت صمیمی نیست رفیق خدمت اگه ببینه خسته هستی بدون اینکه به تو بگه ساعت 2 تا 4 شب جایه تو تو سرما تو پارگینک پست میده ولی رفیق دانشگاه خیلی کم میشه که همچین کاری بکنه
    جونم فدایه رفیق خدمت

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

مثل اینکه اموزشی شما خیلی سخت بوده
    همین طور بود. جدا به ما به سخت گرفتن. بعضی مواقع که می شنوم آموزشی بقیه مثلا توی سپاه چطور هست و برای ما چطور بود به تبعیضی که بین ما بود (والان توی یگان هم هست ) غصه می خورم.
    مثلا بچه هایی که توی صفر 1 یا هر جای دیگه رو عصر ها روزبرگ می کنن و میفرستن توی خونه هاشون اما خدا شاهده به ما نیم ساعت مرخصی شهری نمی دادن که مثلا بعد از 25 روز تمرین و فشار سخت دوباره بریم توی شهر یه تمدن ببینیم و برگردیم یا مثلا سپاه 45 روزه آموزش میده یا خیلی جاها همون 3-4 روزه اول رو مرخصی میده ولی به جان خودم قسم برای ما از روز اول اموزشی شروع شد و لال بشم اگه دروغ بگم عین 61 روز رو نگهمون داشتن و بعد ولمون کردن.فشار هم تا روز آخر وجود داشت. با اینکه فوق دیپلم هم بودیم و مثلا بیسواد نبودیم.
    خلاصه گذشت ولی الان باز هم اینکه می شنوم بعضی جاها در یگان ماهی یکبار نگهبانی میدن و ما ماهی 4 بار یا ساعت ورود ما 6.5 هست و برای بعضی جاها 7 صبح یا اینکه همه حق خوردن صبحونه رو دارن و ما نداریم (فارغ از اینکه بعضی ها به خاطر خدمت باباهاشون کلی کسری میارن و از خدمت ترخیص میشن و ما باید 15 ماه دیگه خدمت کنیم ) باز هم به این تبعیض لعنت می فرستم.

9. این کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

داداش اول خدمتته ماهم اول خدمت هروز صبح تا شب میرفتیم گشت موقعی هم که برمیگشتیم باید نگهبان وایمسدادیم حالا ما فوق دیپلم بودیم ولی پایه بالاها سرباز صفر بودن شما 0630 میرید من یادم نمییاد دفترچه مرخصی زودتر از دیرت از 0530 خورده باشه نمیدونم اینا خوبه یا نه ولی خدا وکیلی اینقدرها هم که فکر میکنی بد نیست.
    من خودم 110 روز پر کردم 10 روز مرخصی استحقاقی رفتم چرا چون بچه تهران بودم هفته ای 12 ساعت میرفتم خونه اگه ادم بخواد فکر این چیزها رو بکنه خدمت اصلا نمیگذره فقط باید خوشبگزونی
    ما تو شبهای سرد زمستون موقع برف باریدن میرفتیم بستنی میگرفتیم میاوردیم میخوردیم میگفتیم اونقدر اذیتمون کردن دیونه شدیم ولی به علی قسم اون خاطرات الان برا من شیرین ترین خاطرات هستن.
    خدمت بد هست ولی نه اینقدر که فکر میکنی.
    شرمنده اگه مثل پایه بالاها حرف زدم.

11. 2 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان کسی از لشکر 84 خرم اباد خبری داره میدونه چه جور جایی هست؟
    من افتادم اونجا من اهل تبریزم به علت دوری راه کسری چیزی شامل حال ما میشه من 4 ماه خدمت کردم
    اموزشی عجب شیر دوره کد پرندک لشکر 23 تکاور از اونجا هم افتادم اونجا کسی اطلاعات داره بگه تشکر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان کسی از بندرعباس هست که بگه آموزش تکمیلی (بسیج) از کی شروع (تاریخ دقیق) و در کجا برگزار میشه گویا قراره همین روزها شروع بشه.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •