سلام...نوشته شده توسط Master
![]()
خوبی داداش ...![]()
بقول دوستمون عجیبن غریبا![]()
چی شد...نوید ...نیش نیش...رامبد...ووکمن.................. ...حالا مهـــــــــران![]()
حالا اسم واقعیت چی بید هـــــــا![]()
قربونش![]()
سلام...نوشته شده توسط Master
![]()
خوبی داداش ...![]()
بقول دوستمون عجیبن غریبا![]()
چی شد...نوید ...نیش نیش...رامبد...ووکمن.................. ...حالا مهـــــــــران![]()
حالا اسم واقعیت چی بید هـــــــا![]()
قربونش![]()
رامبد اون سوالي كه بچه ها مي خواستن ازت بپرسنو ولي نپرسيدن چون تو م يخواستي كه كسي اون سوال و نپرسه اون سواله حالا چيه؟![]()
![]()
![]()
هان؟
اييييييييي .... زرنگي ..... عمراااااااااان بگم....
الان عاشقي؟(نه منظورم عاشق خدا و مادر و پدر ... عاشق معشوق زندگيت ... يه شريك ..يه همدم ... يه دوست بي نظير)
نه به جان خودم ... بهتره بگم اصصصصلا حالا حس عشق و عاشقي رو ندارم....
هنوزم نفهميدي عقدهي الكترا چيه؟
نه نميدونم .... بگو چيه ؟؟؟؟
اگه من دخمل بودم ...بعدش يكي بهم مي گفت عقده ي الكترا داري .. تو چه پيشنهادي واسم داشتي؟ چيكار برام ميكردي ؟به عنوان دوست ؟
از اونجايي كه نميدونم چيه.... هيچ كاري نميتونستم بكنم
...
اون پست 1997 كه هنوز عين زغنبوت چسبيده كه ثرو مورو گنده ..يعني راه منو تو تو از هم جداست ؟ بخاطر كدوم حرف؟![]()
![]()
حالا موضوع تموم شده تو بيخيال نميشي ؟؟؟
راستي يه چيزي ... تو عشق لاسموس پريكوس ميدون يچيه؟
اينم نميدونم چيه ؟؟؟؟ خوردنيه ؟؟؟ تو جييييف جا ميشه ؟؟؟؟
الاباما؟
تو وبلاگه چرا هنوز موضوعي منتحخب نشده؟ بزودي...
چرا شمارتو هنوز ندادي؟ آخ شرمنده يادم رفت اما پي ام ميدم...
اگه يكي از دوستاي خيلي خيلي خيلي ...عزيزت بياد در مورد يه دوست نيمچه عزيزت (مثلا من ) يه سري چيز ميز بگهتو چيكار ميكني ؟يك طرفه ميري پيش قاضي يا اينكه حرف اون نيمچه دوستتم گوش ميكني؟ منتظري نيم چه ه بياد بگه يا اينكه خودت پيگير ماجرا ميشي؟ همين آخريه كه نوشتي
....
اگه عزيزترين كست قاتل از اب در بياد و بگن بايد قصاص شه ...مامور قصاصتويي ... چبيكار ميكني؟چه حسي بهت دست ميده ....
حس خوبي نيست طبيعتا.... ولي خب قصاص بايد انجام شه و انجام ميدم
...
اگه يكي از دوستاي عزيزتو جلو ي تو سر ببرن در حالي كه چشمش به تو زل زده ؟حستو بگو ... (براي تجسم بيشتر يكي از عزيز ترين دوستاتو جسك كن اونيو كه خيلي دوسيت داري)
تو نميتوني مثل بچه آدم سوال بپرسي.....
احتمالا سنكوب ميكنم ...
تو ي دوستاي مجازيت كيو بيشتر از همه دوست داري؟ چرا؟پسر دختر ؟از هر كدوم فقط يكي ... فقط ///
نميشه ... گير نده ...يكي دوتا نيستن ... مثل تو همشون رو دوست دارم ...
نظرت راجع به كسي كه حتي ويندوز نصب كردن بلد نيست اما ميره ميگه من تو يه شركت كامپيوتر كار ميكنم چيه؟![]()
توي پاساژي كه من كار ميكنم اينطور آدما زيادن... ولي يه روز مطمئنم بدجور ضايع ميشن
...
چرا بعضي ها عقده دارن پاشونو ا زگليمشون دراز تر كنند؟ دلايلش توي آدمها متفاوته...
چطور ميتونيم اداب و فرهنگ خودمونو افزايش بديم ؟ با رامبد بگرد تا فرهنگت بالا هست بالاتر بره (زهي خيال باطل)
مهران جاناخرين سوال يكي از بهترين اتفاقاتي كه اينجا برات افتاد ؟
پس مهران هم بيدم نميدونستم .... عضويت توي يكي از انجمنهاي ناسا ...
دوست دارم يا علي قربانت .... خدانگهدار
سلام:
آخرين سوال هاي من
1-نظرت درباره ي من چيه؟(بي تعارف بگو!)
2-نظرت درباره ي آدماي پولدار چيه؟
3-بالاخره فردوسي زندگي ميكني ياشريعتي؟
4-هنوز شركتتو داري؟
ووكمن جون اين تنها جايي بود كه مي تونستيم باهات گپ بزنيم ! چه بد شد كه داري بلند ميشي !
1- ميشه درست و دقيق بگي چند صفحه به صندلي داغ اضافي كردي ! يعني روي صندلي بودي ؟
2- تعداد پستهايي كه توي متفرقه دادي چند تاست !؟
ديگه خداحافظ در قسمت هاي ديگر انجمن ميبينمت باباي.
سلام ووکمن جان
سلام عزيزدل ...
از اینکه امروز روز اخر صندلی نشین بودنته چه حسی داری ؟
بابا امروز نيست كه فردا (سه شنبه) ساعت 14 بيده ديگه ...
می خواستم از یکی از بچه های گل اینجه انتقاد کنم که اینقدر مطالب حاشیه ای ننویس و اگه با کسی حرفی داری پیغام خصوصی بده ولی با توجه به شناحتی که ازش دارم مطمئنم که گوش نمیده .
به نظرت چه کنیم که اینقدر مطلب اضافی ننویسند ؟
بهروز جان از دست من و تو كه كاري بر نمياد ...
دوستان بايد رعايت كنن كه خداييش 90% رعايت ميكنن ...
اون 10% اقليت هم بايد توجيح شن ....
سلام رامبد جان مومن خدا خوبي انشا الله سلام عزيز مرسي خوبم ...يه چيز بگم كه همه در جريان باشن بعدم سوالات خودم رو ميپرسم دو سه نفري از دوستان شاكي شدن براي اينكه چرا همش ميگي مومن خدا ما ديگه حالمون بهم خورده از اينا...خب جواب:اولا اصلي دارم به نام اصل برائت كه مفهومش اينه كه تا وقتي كسي واقعا محرض نشده كه مشرك هستش و كافر ومنافق شما همه رو بايد مومن به خداي عزووجل بدونيد حالا اگه دوستان فكر ميكنن كه جزو سه دسته بالايي هستند بگن تا بهشون ديگه نگم مومن خدا اين رو خوووووب اومدي ...خب سوال:تا حالا شده بزرگترهات حالا داداشت مثلا تعريفي ازت بكنه كه خيلي حال كني آره چندين بار شده البته تو جمع دوستان و آشنايان ...آخرين باري كه شيراز شهر مو رفتي كي بود متاسفانه شيراز نيومدم اما قراره بايم چون پسردايي اونجا زندگي ميكنه ...دوست داري مرغداري داشته باشي يا گاوداري چه جلب .... احتمالا گاوداري ...ماشين مورد علاقه شما از بين اينا...زانتيا...سمند...موسو... هركي باشه ميگه موسو اما من با زانتيا بيشتر حال ميكنم ... با اين كلمات جمله بساز...فندق...سبزي...كرمانشاه. ..برق
![]()
سوغات كرمانشاه فندق و سبزي بيده و والتاژ برق اين شهر بالاست ... (چه ضايع جمله سازي كردم)
يا حق...
لطف كردي ... به سلامت
سلام عزيزدل ...نوشته شده توسط Dash Ashki
مرسي خوبم ...
والا اين اسم مهران حكاياتها داره كه از صبر و حوصله اين تاپيك خارجه ...
فقط همين قدر بدون اين رو اشبت به من چسبوندن ...
اسم اصلي من : نويد
اسم مستعار من : رامبد
نام كاربري قبلي : نيش نيش
نام كاربري فعلي : ووكمن
(شوخي شوخي با اسم مافيا هم شوخي ....)
سلام:
سلام نيمه همشهري ...
آخرين سوال هاي من
1-نظرت درباره ي من چيه؟(بي تعارف بگو!)
بيتعارف تو اونجايي كه ميناسمد خداييش بچه گلي هستي ...
2-نظرت درباره ي آدماي پولدار چيه؟
خدا روزيشون رو بيشتر كنه ....![]()
3-بالاخره فردوسي زندگي ميكني ياشريعتي؟
شريعتي اما واسه دوستاني كه نميدونستن شريعتي كجاست! گفتم نزديكاي فردوسي ....
4-هنوز شركتتو داري؟
آره عزيزدل
سلام مجدد به عزيز دلم نويد جان كه اين چند وقته حسابي اذيتش كردم انشا الله كه حلالمون ميكنه...جمله سازيت عالي بود البته براي اينكه ناراحت نشي ميگم ها...شبنم رو دوست داري يا گل رو...سعدي يا حافظ... گربه يا ببر...بيشترين وقتي كه گذاشتي پاي رفاقت رو بگو چقدر طول كشيد...مانيتور قبلي اگه داشتي چي بود...منتظر يه خبر خوب نيستي؟...كارمندي رو ميپسندي يا شغل آزاد منظورم از كارمندي همون دولتي بود...التماس دعا داريم داداش مومن خدا...![]()
![]()
![]()
ووكمن جون اين تنها جايي بود كه مي تونستيم باهات گپ بزنيم ! چه بد شد كه داري بلند ميشي !
لطف داري ولي خب يه روز بايد بلند ميشدم ...
1- ميشه درست و دقيق بگي چند صفحه به صندلي داغ اضافي كردي ! يعني روي صندلي بودي ؟
از صفحه 149 بيده و فعلا تا 212 رفته ...
2- تعداد پستهايي كه توي متفرقه دادي چند تاست !؟
نميدونم .... اما خيلي خيلي زياده ....![]()
ديگه خداحافظ در قسمت هاي ديگر انجمن ميبينمت باباي.
خدانگهدار ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)