سلام به دوستان میخواستم یه صحبتی بکنم من در زمینه ی موبایل زیاد حرفه ای نیستم و میخوام نظر خودم رو بگم پس اگر چیزی گفتم که خلاف میل شما بود ببخشید
یه چندتا مطلب در مورد ضعیف بودن سیستم عامل سیمبین 3 و همچنین از رده خارج شدنش به دلیل اومدن سیستم عامل های جدید مثل گوشی های اپل و مطالبی از این دست که از نظر من کاملا کم لطفی نسبت به نوکیا هست خوندم من خودم n8 ندارم که بخوام طرفداری کنم من خودم 4ساله n73 دارم قبلش هم 1 سال k750 سونی اریکسون داشتم یادمه اون موقع که به قول معروف kکلنگ داشتماصلا شرکت های اپل و سامسونگ و سونی نمیتونستن دوربین گوشیشون رو درست بسازند و نوکیا همیشه دوربین های واقعی میساخت مثل همین الان که n8 واقعا از این نظر فوق العاده هست.بعد از اینکه n73 خریدم وقتی دوربینشو با k800 سونی اریکسون که به قول خودش و جون عمش دوربینش 5 بود مقایسه کردم به هر کس نشون دادم گفت نوکیا بهتره .اصلا از اون موقع تا حالا اینقدر این سونی اریکسون از لحاظ فونتی افتضاح بوده که آدم حالش بهم میخوره نگاهش کنه.در ضمن گوشی هایی مثل اپل وچیزای دیگه که خیلیا سنگشو به سینه میزنن امکاناتی دارن که اصلا بعضی ها یادشون میره اینجا ایرانه و باید برای دسترسی به این اطلاعات از اینترنت استفاده کرد به هر حال به نظر من امکاناتی که n8 داره همین حالا از خیلی از این گوشی ها سرتره