تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 231 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به دوستان میخواستم یه صحبتی بکنم من در زمینه ی موبایل زیاد حرفه ای نیستم و میخوام نظر خودم رو بگم پس اگر چیزی گفتم که خلاف میل شما بود ببخشید
    یه چندتا مطلب در مورد ضعیف بودن سیستم عامل سیمبین 3 و همچنین از رده خارج شدنش به دلیل اومدن سیستم عامل های جدید مثل گوشی های اپل و مطالبی از این دست که از نظر من کاملا کم لطفی نسبت به نوکیا هست خوندم من خودم n8 ندارم که بخوام طرفداری کنم من خودم 4ساله n73 دارم قبلش هم 1 سال k750 سونی اریکسون داشتم یادمه اون موقع که به قول معروف kکلنگ داشتم اصلا شرکت های اپل و سامسونگ و سونی نمیتونستن دوربین گوشیشون رو درست بسازند و نوکیا همیشه دوربین های واقعی میساخت مثل همین الان که n8 واقعا از این نظر فوق العاده هست.بعد از اینکه n73 خریدم وقتی دوربینشو با k800 سونی اریکسون که به قول خودش و جون عمش دوربینش 5 بود مقایسه کردم به هر کس نشون دادم گفت نوکیا بهتره .اصلا از اون موقع تا حالا اینقدر این سونی اریکسون از لحاظ فونتی افتضاح بوده که آدم حالش بهم میخوره نگاهش کنه.در ضمن گوشی هایی مثل اپل وچیزای دیگه که خیلیا سنگشو به سینه میزنن امکاناتی دارن که اصلا بعضی ها یادشون میره اینجا ایرانه و باید برای دسترسی به این اطلاعات از اینترنت استفاده کرد به هر حال به نظر من امکاناتی که n8 داره همین حالا از خیلی از این گوشی ها سرتره

2. این کاربر از mojtaba6682 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

سلام به دوستان میخواستم یه صحبتی بکنم من در زمینه ی موبایل زیاد حرفه ای نیستم و میخوام نظر خودم رو بگم پس اگر چیزی گفتم که خلاف میل شما بود ببخشید
    یه چندتا مطلب در مورد ضعیف بودن سیستم عامل سیمبین 3 و همچنین از رده خارج شدنش به دلیل اومدن سیستم عامل های جدید مثل گوشی های اپل و مطالبی از این دست که از نظر من کاملا کم لطفی نسبت به نوکیا هست خوندم من خودم n8 ندارم که بخوام طرفداری کنم من خودم 4ساله n73 دارم قبلش هم 1 سال k750 سونی اریکسون داشتم یادمه اون موقع که به قول معروف kکلنگ داشتم اصلا شرکت های اپل و سامسونگ و سونی نمیتونستن دوربین گوشیشون رو درست بسازند و نوکیا همیشه دوربین های واقعی میساخت مثل همین الان که n8 واقعا از این نظر فوق العاده هست.بعد از اینکه n73 خریدم وقتی دوربینشو با k800 سونی اریکسون که به قول خودش و جون عمش دوربینش 5 بود مقایسه کردم به هر کس نشون دادم گفت نوکیا بهتره .اصلا از اون موقع تا حالا اینقدر این سونی اریکسون از لحاظ فونتی افتضاح بوده که آدم حالش بهم میخوره نگاهش کنه.در ضمن گوشی هایی مثل اپل وچیزای دیگه که خیلیا سنگشو به سینه میزنن امکاناتی دارن که اصلا بعضی ها یادشون میره اینجا ایرانه و باید برای دسترسی به این اطلاعات از اینترنت استفاده کرد به هر حال به نظر من امکاناتی که n8 داره همین حالا از خیلی از این گوشی ها سرتره
    دوست عزیز اتفاقا شما اطلاعاتت خوبه و حالیته که چطور باید از گوشی درست استفاده کرد
    اما خوب باید قبول کرد که نوکیا عقب افتاده اما خود استفان الوپ هم بالاخره اعتراف کرده و گفته بزودی با قدرت تمام بازار رو میگیریم

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من با بسیاری از صحبتهای شما موافقم.
    نوکیا سیاست غلطی داشته. نه در زمینه اینکه یه گوشی کامل نمی ده بلکه در زمینه سیستم عامل و سخت افزارهای گوشی.
    ببینید. سیمبین یار قدیمی گوشی های موبایله و یار قدیمی ما. از زمانی که موبایل به وجود اومد نمی دونم چند سال می گذره اما از زمانی که سیمبین اومد می دونم که خیلی ها باهاش زندگی کردند و ازش لذت بردند.
    سیاست غلط نوکیا در این بود که این سیستم عامل رو روش کار نکرد.
    یه زمانی خبری از آندروید و IOS و بادا و ویندوز و ... نبود و سیمین همچنان پیشتازی می کرد و رقیبی هم نداشت. اما وقتی که سر و کله این سیستم عامل ها پیدا شد با امکانات عجیب و غریب و تم افکت های زیبا و سرعت بالا و همچنین تعبیه سخت افزارهای قوی برای اونها ، نوکیا از خواب سروری سیمبین بیرون نیومد که نیومد.
    همه گوشیهاش شده بود تکرار گوشی قبل با کمترین تفاوت که اون هم در زمینه دوربین و مقدار حافظه بوده بیشتر و سیستم عامل هیچ.
    با معرفی N8 گفتیم یه فکرایی کرده اما دیدیم یه سری امکانات منحصر به فرد گذاشته تو گوشی اما سی پی یو همچنان ضعیف و سیمبین 3 هم کمترین تفاوت ممکن رو داشته با قبل.
    باور کنید گوشی قبلی من که 6630 بود با N8 تفاوت آنچنانی در زمینه سیستم عامل نداشت.
    نمی دونم چرا اما اونقدر دیر از این خواب بیرون اومد که دیگه دیر شده بود. به جای اینکه سرمایه گذاری کنه رو سیمبین ، به سیستمهای عامل دیگه اش مثل مائمو و میگو پرداخت که اونها هم هیچ وضعیت مشخصی ندارند.
    حتی میگو تازه وارد و زیبا هم معلوم نیست که ادامه ای داشته باشه.
    آندروید رو هم که کلا گذاشت کنار و رفت سراغ ویندوز.
    الان تازه به فکر افتاده که سیمبین رو گسترش بده تا سال 2016 ( که دیر اینکار روکرد که اگه زودتر می کرد شاید سال 2016 اون میشد سال 2020 یا حتی بالاتر از اون و شاید سیمبین هنوز هم محبوبترین بود) و از ویندوز استفاده کنه تو گوشیهاش که البته باز هم همچنان در خواب به سر میبره چون در دوره ای که سامسونگ داره سالاری می کنه در زمینه موبایل و اچ تی سی موبایل با سی پی یوی 4 هسته ای معرفی می کنه و اپل گوشی های نسل آینده رو داره می سازه و حتی سونی اریکسون از خواب موقت خودش بیدار شده و ... نوکیا قویترین گوشیش میشه Lumia 800 با سی پی یوی تک هسته ای و 1.4 گیگا هرتز و رزولولشن پایین.

ببخشید که زیاد حرف زدم ولی هدفم این بود که بگم سیمبین با آپدیتهای آنا ، بل ، کارلا و دانا می تونه به روزهای خوب برگرده ولی نمی تونه محبوبترین باشه چون دیر اقدام شده و اگه بخواد جایگاه خودش رو به دست بیاره احتیاج به کار بسیار زیادی داره...

ضمنا من خودم از طرفدارهای پرو پا قرص سیمبین هستم اما نه تعصبی و معتقدم با قیمت بالای 500 تومن در حال حاضر و در حضور انواع گوشیها در این رده قیمت با امکانات بالا فقط زمانی ارزش خرید پیدا می کنه که یا فقط به برند نوکیا فکر کنیم و یا اینکه یه گوشی بخوایم با دوربین فوق العاده و امکاناتی مثل وصل شدن فلش و موس و کیبورد و HDMI و بلوتوث 3.
    اینا همه درست ولی یه چیزی من خودم به شخصه حاضر نیستم فقط به خاطر یه تفاوت توی سیستم عامل(که از نظر من هیچ فرقی نمیکنه از نظر سرعت) و کمی بالا بودن سرعت پردازنده که اونم از نظر من هیچ فرقی نمیکنه که سرعت پردازنده 1000 مگاهرتز باشه یا 680 مگاهرتز بیام برای گوشی ای پول بدم که از نظر دوربین وخیلی امکانات دیگه خیلی افتضاحه مثلا همین گوشی apple iphone 4s برید ببینید خداوکیلی کدوم یکی از امکاناتش به n8 میچربه که من بگم به خاطر اون میصرفه من بخوام بابتش 1 میلیون و250 هزار تومن پول بدم ولله نداره حالا هی بقیه میگن اپل اپل

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

اینا همه درست ولی یه چیزی من خودم به شخصه حاضر نیستم فقط به خاطر یه تفاوت توی سیستم عامل(که از نظر من هیچ فرقی نمیکنه از نظر سرعت) و کمی بالا بودن سرعت پردازنده که اونم از نظر من هیچ فرقی نمیکنه که سرعت پردازنده 1000 مگاهرتز باشه یا 680 مگاهرتز بیام برای گوشی ای پول بدم که از نظر دوربین وخیلی امکانات دیگه خیلی افتضاحه مثلا همین گوشی apple iphone 4s برید ببینید خداوکیلی کدوم یکی از امکاناتش به n8 میچربه که من بگم به خاطر اون میصرفه من بخوام بابتش 1 میلیون و250 هزار تومن پول بدم ولله نداره حالا هی بقیه میگن اپل اپل
    نظرت درست و قابل قبول..
    خوب فرضا 4s ..تو ایران این قیمته بعلت تحریم و در ضمن همون بهتر که تحریمه با این وضعیت اینترنت..که همه نرم افزارا و امکانات گوشی الان وابسته به ابنترنته..اما به حق گوشی فوق العاده ایه
    اما بحث سی پی یو...برمیگرده به کار کرد یوزر..خوب یکی زیاد کار میکشه و دوست نداره نرم افزارا دیر لود بشن..یا چند تا نرم افزار با هم استفاده میکنه..و این سی پی یو قوی لازم داره..
    در کل من نمیدونم این بحث کی قراره تموم بشه..چون هیچ نتیجه ای جز کل کل و ناراحتی همدیگه نداره..
    هر کی از گوشی انتظار خاصی داره و یجور استفاده میکنه
    اینو یادمون باشه
    Last edited by DJ.Mamal; 12-12-2011 at 17:33.

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    از دوستان کسی هست اینجا ویدئوی معرفی این گوشی رو داشته باشه؟
    یه چیزی مثل ویدئو های نقد سایت دیجی کالا...که کیفیت دوربینش و امکاناتش رو نشون داده باشه؟
    انگلیسی هم بود مشکلی نداره...فقط میخوام از کیفیت دوربینش و بقیه امکاناتش عینا ببینیم.
    چند تا لینک بود اولای تاپیک که همگی پاک شده بودند و خراب بود!
    ممنونم.

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    از دوستان کسی هست اینجا ویدئوی معرفی این گوشی رو داشته باشه؟
    یه چیزی مثل ویدئو های نقد سایت دیجی کالا...که کیفیت دوربینش و امکاناتش رو نشون داده باشه؟
    انگلیسی هم بود مشکلی نداره...فقط میخوام از کیفیت دوربینش و بقیه امکاناتش عینا ببینیم.
    چند تا لینک بود اولای تاپیک که همگی پاک شده بودند و خراب بود!
    ممنونم.
    از یکسال و نیم دو سال قبل پیش و پس از انتشار رسمی این گوشی توی یوتیوب پره انواع review هست دوست عزیز..

8. این کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از یکسال و نیم دو سال قبل پیش و پس از انتشار رسمی این گوشی توی یوتیوب پره انواع review هست دوست عزیز..
    ممنون میشم غیر از یوتیوب لینکی اگه دارید لطف کنید (چون با ایرانسل میام ،وی پی ان ندارم)

در آغاز فعالیت shadmehr87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    من خودم گرفتم و واقعا ازش راضی هستم

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نظرت درست و قابل قبول..
    خوب فرضا 4s ..تو ایران این قیمته بعلت تحریم و در ضمن همون بهتر که تحریمه با این وضعیت اینترنت..که همه نرم افزارا و امکانات گوشی الان وابسته به ابنترنته..اما به حق گوشی فوق العاده ایه
    اما بحث سی پی یو...برمیگرده به کار کرد یوزر..خوب یکی زیاد کار میکشه و دوست نداره نرم افزارا دیر لود بشن..یا چند تا نرم افزار با هم استفاده میکنه..و این سی پی یو قوی لازم داره..
    در کل من نمیدونم این بحث کی قراره تموم بشه..چون هیچ نتیجه ای جز کل کل و ناراحتی همدیگه نداره..
    هر کی از گوشی انتظار خاصی داره و یجور استفاده میکنه
    اینو یادمون باشه
    دوست عزیز من قصد کل کل و ناراحت کردن بقیه رو ندارم اتفاقا با نظر شما موافقم چون همونطور که گفتید هرکسی از گوشی انتظار خاصی داره و من اگه از سونی اریکسون بد گفتم چون باهاش کار کردم ولی یکی مثلا تاحالا با نوکیا کار نکرده میاد میگه سیستم عاملش قدیمیه و اصلا بدرد نمیخوره و ازین حرفا در ضمن من همون اول گفتم این نظر شخصیه منه چون مثلا برا من کیفیت دوربین یه گوشی مهمتر از کلاسشه

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

بچه ها شنیدم تعدادی سیمبیان belle نصب کردن؟

از کجا دریافت کردین و اینکه آیا با وایرلس گوشی میشه دانلود کرد یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •