دوستاني كه هارد silicon power A80 دارن ازش راضين؟
از نظر سرعت، كيفيت ، ضد شوك و آب بودنش راضين ممنون
دوستاني كه هارد silicon power A80 دارن ازش راضين؟
از نظر سرعت، كيفيت ، ضد شوك و آب بودنش راضين ممنون
من 640 دارم. یک ماهی هست دارم . ازش راضی ام سرعت خوبه . البته از Usb3 استفاده نکردم
ضربه ای هم نخورده که ببینم چیزیش میشه یا نه !
اول میخاستم WD بخرم پشیمون شدم . همینو خریدم
من هارد adata sh دارم 750 GB
مقعي كه داره كار ميكه وقتي دست ميذارم روش انگار ديسك موقع چرخيدن به يه چيزي گير ميكه (هر چند ثايه يك بار) . يني با لرزش طبيعي هارد فرق داره
ولي تا حالا مشكلي نداشته
نميدونم ايرادي هست؟
سلام
به نظرم اون صدا و لرزش هاي جزئي كاملا طبيعي هست (با توجه به اينكه ميگيد كه مشكلي نداره). براي حصول اطمينان ميتونين نرم افزار hd sentinel رو دانلود و نصب كنين . البته اين نرم افزار خيلي حرفه اي نيست ولي ميتونه شما رو از نگراني دربياره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستان
من می خام یه هارد بگیرم برای اتصال به ال سی دی و ایکس باکس به صورت هم زمان
که هم فایل های ایکس باکس روش ذخیره کنم و هم بتونم از اطلاعاتش(عکس و فیلم ....) روی تی وی استفاده کنم
و می خام به لپ تاپ هم وصل بشه برای ریختن عکس و فیلم ...
ظرفیتشم 500 GB باشه بسه ، قیمتشم زیر100 تومن باشه
حالا نمیدونم اصلا چنین مدلی هست یا نه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر قبلی
Last edited by ssoohheeiill; 29-06-2011 at 14:38.
با سلام
شما براي اين كار بايد از هارد اكسترنال network استفاده كنين و اونو با استفاده از روتر به صورت بيسيم يا با سيم (LAN) بين دستگاهاي مختلف به اشتراك بذارين ولي مطمئنا قيمت اين مدل از هاردها از 100 تومن كمتر نيست تمام مدلهاي نتورك وسترن از يكترابايت به بالا هستن . به اینجور هاردها هاردهای اکسترنال NAS گفته میشه مخفف network attached storag هست .
در ضمن نمیدونم LCD شما پورت RJ45 داره یا خیر ولی برخی از LCD ها از این پورتها دارن !!!
در ضمن قبل از خريد هم با متخصصين شبكه در باره نحوه پيكر بندي شبكه هم مشورت كنين.
وسترن مدل My Book World Edition يا مدل My Book Live
مزیت مدل اولی علاوه بر داشتن پورت RJ45 پورت usb2 هم داره که میتوان مثل هارد اکسترنال معمولی هم استفاده کرد . اما مزیت مدل دوم که فقط پورت RJ45 داره سرعت بالای اون هست (High performance 100 MB/s reads)
Last edited by ata.royalfalcon; 29-06-2011 at 22:12. دليل: توضیحات تکمیلی
راستش من تو كار دانلود فيلم وسريال هستم و مي خوام آرشيو خوبي تهيه كنم.
نيازم به هارد اكسترنال در حدي هست كه حدود 1 ماه يكبار (شايد بيشتر يا كمتر) بيارمش به سيستم وصل كنمشو فايل هايي كه دانلود كردم را از هارد اينترنالم كه ظرفيت محدودي داره(120 گيگ) به اون انتقال بدم و بد جداش كنم(پس تا حالا فكر كنم كه مدل هاي پاسپورتي به كارم نمياد,درست ميگم اگه غلط گفتم بگيد. )
مسئله ي سرعت هم زياد مهم نيست (نه كه حالا برا انتقال يه بلوري 20 گيگي يا فيلم 700 مگي 1ربع معطل بشم. )
من جنس خوب ميخوام عمر دار كه تا مدت ها خيالم راحت باشه از دستش(چون ميدونيد با وضع نت ايران رفتن 1 ترا به هوا يعني كه خودم هم به هوا ميرم )
بازم اگه اطلاعات لازم هست بگيد تا در اختيار بگذارم.
در ضمن ممنون ميشم هاردي كه معرفي مي كنيد اطلاعات كاملشم يك جا را معرفي كنيد كه برم بررسي كنم.
بعدم بازده هارد اكسترنالي كه مي خوام بخرم به قطعات سيستم هم مربوط ميشه چون سيستم من عتيقه است.(هاردش IDE هست, رم 256,cpu:2.5 Intel )
Last edited by M.Sadegh.M; 29-06-2011 at 23:15.
دوست عزیز مرسی بابت راهنمایی تون
اگه قیمت این مدل هاهم داشتید ممنون میشم بگید
سلام دوست من
من خودم 10 ترابایت آرشیو فیلم و کارتون و سریال دارم که در شش هارد اکسترنال وسترن مدل elite ذخیره شده و خیلی کم از اونها استفاده میکنم . به جرات میتونم بگم که به جز یکی بقیه هاردها از بهمن/اسفند سال گذشته تا الان روشن نشده اند.
دوست من باید بگم که هارددیسکها هیچ امنیت مطلقی ندارن .خودم هم یه هارد اینترنال 1.5 ترابایت سیگیت داشتم که پر از فیلم و کارتون بود که مشکل دیتیکت نکردن رو پیدا کرد و تمامی اطلاعات از بین رفت .
ذخیره کردن اطلاهات در هارد دیسک به معنی نوشتن اطلاعات روی یخ و قراردادن اون در فریزر هست . تا زمانی که فریزر خوب کارکنه اطلاعات هم هست ولی اگر فریزر خراب بشه ................البته من نمیخوام تا این حد منفی باف باشم گرچه این هاردهای اکسترنال من تا الان مشکلی نداشته ولی خب من نگران این آرشیوها هم هستم. خودم برای بکاپ قصد خرید هارد اکسترنال رو داشتم اما بعلت اینکه اخیرا PS3 خریده بودم و بودجه ام رو خرج کردم ، خرید هارد اکسترنال به پاییز موکول شده که هم قیمتها پایینتر بیاد و هم شاید مدلهای جدید وسترن هم بیاد .
خلاصه برای اینکه خیالتون جمع باشه اطلاعات باید حداقل در دوجا ذخیره بشه.
با توجه به اینکه استفاده شما از هارد اکسترنال کم هست و جابجایی زیادی هم ندارین نوع دسکتاپی آداپتوردار برای شما مناسبتره . و با توجه به اینکه سیستم شما هم قدیمی هست مطمئنا usb3 هم نداره و usb2 داره باید بگم که برای کپی کردن اطلاعاتی در حدود 40 گیگ حدودا نیم ساعت زمان میبره ممکنه که بیشتر هم بشه .
در مورد مدل پیشنهادی ، تنوع مدلهای دسکتاپی برخلاف پرتابل کمه . در بازار اکثرا یا وسترن هست یا سیگیت که من خودم وسترن مدل دسکتاپی آداپتوردار My Book Essential رو پیشنهاد میدم (اگر مدل الایت هنوز تولید میشد اونو پیشنهاد میدادم) این مدل هم usb2 هست و هم usb3 بنابراین در آینده که سیستم رو ارتقا دادین میتونین از مزایای سرعت بالا بهرمند شوید. بهتره که حضوری از بازار خریداری کنین و از خرید اینترنتی تا اونجایی که امکان داره پرهیز کنین در موقع خرید هم خوب جعبه رو بررسی کنین تا احیانا زمین نخورده باشه یعنی مقوای جعبه باید عاری از هرگونه ضربه خوردگی باشه . ضمنا این جعبه یه روکش نازک نایلونی هم داره که نباید پاره شده باشه . در مورد گارانتی هم من اعتقاد چندانی به گارانتی هم ندارم ولی اگر با گارانتی سازگار بخری بهتره .
این هاردهای وسترن در چندین کشور تولید میشه مثل چین یا مالزی یا تایلند و .... اگر نوع تایلندی رو دیدی همونو بخر به نظرم میاد نوع تایلندی کیفیت بهتری داسته باشه !!! از شش تا هاردهام 5 تا تایلندی هست و یکیش ساخت مالزی هست . البته در مورد اینکه هاردهای ساخت کدام کشور کیفیت بهتری دارد منبع معتبری وجود ندارد .
Last edited by ata.royalfalcon; 30-06-2011 at 10:04.
سلام قیمت دقیق رو ندارم ولی مدل My Book World Edition دوترابایتش سال پیش حدودا 35 هزارتومن بوده الان اگر یکترابایتش پیدا بشه فکر کنم قیمتش حدودا 200 تومنی باید باشه . قیمت مدل live رو نمیدونم متاسفانه .
ضمنا یه روتر خوب هم حدود 100 تومن به بالا باید باشه .
نکته اول : اگر واقعا میخوهید هاردهای NAS بخرید بهتره که مدل live رو بخرید به خاطر سرعت بالا .
نکته دوم : بعید میدونم بشه همزمان از پورت usb و پورت lan در مدل My Book World Edition استفاده کرد .
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)