شرمنده برادر ما باز کردیم دیدیم آپدیت داده دیگه گزاشتیمش
شرمنده برادر ما باز کردیم دیدیم آپدیت داده دیگه گزاشتیمش
عزیز شما با این دوتا پروسس اصلن کار نداشته باش ولی اگه میخوای تمام ارتباطات رو ازت بپرسه میتونی از جایی که تو عکس نشون دادم تنظیم کنی که چقدر از ارتباطات رو خودکار تنظیم کنه و چقدرشو ازت سوال کنه که هرچی سطحش بالاتر باشه تعداد سوالا هم بیشتر میشه
ممنون دوست خوبم كه زحمت كشيديد ولي اين نرم افزار بدون كرك هيچ كاري نميكنه متاسفانه...با حجم 5 مگ نصب و اجراش کنید تا فایل شما تعمیر شه.![]()
هر چقدر هم سرچ كردم نتوستم براش يك سريال پيدا كنم !!!
بازم ممنون از كمكتون...
بقيه دوستان پيشنهادي ندارن؟![]()
:مثلا/:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام دوستان برای آنتی ویروسهایی که hips ندارند میشه همراه فایروال کومودو hips اون رو فعال کرد طوری که اختلال تو کارشون پیش نیاد؟اگه میشه کدوم گزینه رو باید فعال کنم؟
با تشکر فراوان
یکیشو نام ببر که نداشته باشه؟
اکثر انتی ویروسا دارن ولی تویه انتی ویروس اسمش Hips نیست
مثلا کسپر applicationcontorol
و کار فایروال هم که خود Hipsهست البته از نوع اینترنتیش.
جلوگیری از نفوذ برای امنیت بیشتر=hips
Short for host-based intrusion prevention system, HIPS is an IPS or intrusion prevention system designed for security over host-based systems where intrusions and infections are dealt with at the individual workstation level to provide a more effective level of security.
از دوستان و اساتید یک نفر زحمت بکشه بهترین تنظیمات رو برای نصب فایروال کومودو کنار یک آنتی ویروس دیگه بگه(مثلا دیفنس فعال باشه یا نه و همچنین سند باکس).اگه آدرس هم بدید ممنون میشم.
با تشکر فراوان
Last edited by mansour_hotboy; 04-03-2011 at 15:09.
سلام
موقع انتخاب آنتی ویروس پرسیدم کدوم آنتی ویروس پیش از هر کاری سؤال میکنه و سرعتو کمتر تحت تأثیر قرار میده ، یکی از دوستان COMODO رو پیشنهاد کرد ، تا حدود دو هفته همینجوری بود ولی تازگی هم سیستم دیر میاد بالا (یعنی تا دقایقی که صفحه دسکتاپ و نرم افزارای دیگه فعال شدن کاری نمیشه کرد) هم بعضی وقتا مثل اینه که کامپیوتر هنگ میکنه !! و وقتی Taskbar رو میزنم میبینم cmdagent (خصوصاً) و چیزای دیگه ای سرعت سیستم رو گرفتن !
چکار کنم ؟
با سلام
همینطور که دوستان مطلع هستند شرکت کومودو هر از چند گاهی ویدیوهایی در رابطه با امنیت و نرم افزار کومودو
عرضه میکنه و آخرین ویدیوی عرضه شده اسمش اینه: TheGood_Bad_The_Unknown
و بنده توصیه میکنم که این ویدیو را حتما ببینید. . . خیلی جالبه.
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: میان پرده
سلام به همگی دوستان
دوستان لطف کنن و لیستی از آنتی ویروسهایی که از تکنولوژی hips استفاه میکنن رو قرار بدن به ترتیب قدرتشون و اگه
ممکنه مختصر توضیحی هم راجعبه هرکدومشون بدن
حقیقتش من میخوام یک آنتی ویروسی که تکنولوژی hips داره رو در کنار فایروال کمودو قرار بدم تا امنیتم بیشتر تامین بشه .. اگه دوستان پیشنهادی راجع به آنتی ویروسهایی که از hips استفاده میکنن دارن
مطرح کنن ممنون میشم پیشاپیش از زحمات دوستان تشکر میکنم
Last edited by safaeye; 05-03-2011 at 17:24. دليل: فراموشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)