تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 380 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 3793

نام تاپيک: درخواست و اعلام قیمت انواع تلویزیون، فقط در این تاپیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من که دارم میرم بخرم تا حالا یه بستنی رو با این عجله نخریدم امیدوارم از خریدم پشیمون نشم ،اینجا شهرستانه اجازه این چیزها به ما نمیدن رفتم به یارو میگم تلویزیونو روشن کن ببینم کیفیت passive بهتره یا active میگه الان نمیشه فردا بیا هر نمایندگی میری از اون یکی بد میگه همون 57000 رو میخرم به درک ولی با سه بعدیش زیاد حال نکردم
    با سلام
    سیاوش جان تا اونجائی که امکان داره سعی کن تو خرید عجله نکنی چون امکانش زیاد که پشیمون بشی .
    در مورد انتخاب یک تی وی خوب ،سعی کن چند تایپک اول انجمن رو حتما مطالعه کنی و اگه به دنبال تصویری با کیفیت عالی هستی حتما سعی کن VT30 ویا ST30 رو تهیه کنی .
    در مورد تلویزیون شارپ هم باید بگم که تصاویر SD کیفیت مناسبی ندارند و من بیست روز پس از خرید مجبور شدم بفروشمش و به قول دوستمون 90 درصد استفاده از یک تی وی هم به تصاویر SD برمیگرده.
    و واقعا گول این حرفهای صد تا یه قاز رو نخور ، کواترون و پنل ژاپنی و عمر پنل ، به قول دوستمون چه جوری میشه عمر پنل رو اندازه گرفت . البته نه این که نشه ولی یک محصول زمانی امتحان خودش رو پس میده که ببینی زیر دست مصرف کننده چقدر دوام آورده نه در شرایط آزمایشگاهی و در ضمن اگه یه پنل هزار سال هم عمر کنه باید دید که چند سال میتونه سطح کیفیت و برایتنسشو حفظ کنه و در مورد کواترون بودن هم به نظر من اصلا نمیتونه رنگهای واقعی رو نشون بده .
    با تشکر

2. این کاربر از sameti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

sharp khodayi khoshgele,
    nemidunam chi begam.
    ama lw57000 vaghean por forushe.
    khodetun tasmim begirin.
    man tasvire SD e sharpo tahala nadidam,
    ama tu Full Hd khub bud.
    با سلام
    حق با شماست از لحاظ زیبائی که واقعا زیباست ولی پس از دیدن کیفیت افتضاح تصاویر SD ترجیح دادم که تلویزیون رو خاموش کنم و فقط از همین طراحی زیباش لذت ببرم ، اصولا این تی وی در حالت خاموش زیباست و بهتر هست که همینطوری خاموش بمونه ، چون اگه روشنش بشه بیننده باید خیلی جلوی خودش رو بگیره که تلویزیون رو از پنجره پرت نکنه توی کوچه

4. 2 کاربر از sameti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

با سلام
    حق با شماست از لحاظ زیبائی که واقعا زیباست ولی پس از دیدن کیفیت افتضاح تصاویر SD ترجیح دادم که تلویزیون رو خاموش کنم و فقط از همین طراحی زیباش لذت ببرم ، اصولا این تی وی در حالت خاموش زیباست و بهتر هست که همینطوری خاموش بمونه ، چون اگه روشنش بشه بیننده باید خیلی جلوی خودش رو بگیره که تلویزیون رو از پنجره پرت نکنه توی کوچه

چی بگم والا حالا که خریدین و پولشو دادین، بازم خداروشکر که سالمه و پیکسل سوخته نداره. Full Hd ش میگن عین SD ش ضایع نیست، درسته؟

و خواهش می کنم اگر اینطور است اطلاع رسانی کنید، دوستان هم موقع خرید تصاویر SD را با تلویزیون حتما تست کنند اونم در شرایط نوری مشابه محل زندگیشون، چون واسه اکثر مردم کارایی اصلی یک تلویزیون همین تصاویر SD هست واسه TV و یا ما هوراه نه تصاویر نمایشی حجیم روی دیسکهای Blue ray با رنگهای غیر طبیعی اشباع شده که فقط حالت نمایشی دارند.
    منم از مادیران خاطره خوشی ندارم، ازین ----t های یو اس بی ایکس ویژن که آنتن اکتیو داره واسه لپ تاپم گرفتم جدیدا، آشغال از آب در اومد... از گیرنده های چینی ارزون قیمت هم که دوستام دارن ضعیفتر و قاطی تر بود
    بنظرم مادیران تلاش میکنه به محصولاتش رنگ و لعاب الکی بزنه اما فکر فرداش نیست اصلا.
    یه گزینه تو تی وی های 2012 ال جی دیدم عکسشو این پایین میزارم، کارش تبدیل رزولوشن SD به HD هست برای تطبیق بیشتر با پیکسلهای پنل.
    نمیدونم چیز جدیدیه یا که برای من جدیده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by parham511; 03-04-2012 at 04:10.

6. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

سلام به دوستان من میخوام یه تی وی بخرم تا 700 به نظرتون چه برندی و چه مدلی خوبه؟led با این قیمت پیدا میشه یا فقط lcd??? دوستان لطف کمک کنید

LCD و این LED های ارزان قیمت باهم فرقی ندارند جز در اسم و ضخامت تلویزیون،
    اگه LED واقعی میخواین باید برین سراغ مدلهای Full Led که زیر 1,500,000 هم اصلا نباید بهش فکر کرد.
    با این بودجه شما اگه یکم روش بزارید از برندهایی مثل X.vision، هایر و.... میتوانید تی وی 40 اینچ بردارید و یا یه تی وی با اندازه 32 یا کمتر از برندهایی مثل شارپ، سونی، ال جی، سامسونگ و...
    و یا مدلهای ارزانتر پلاسماهای ال جی و سامسونگ در سایزهای 42 و 43 اینچ.
    انتخاب با شماست.
    برای جستجو بین مدلها به سایت پایین مراجعه کنید.
    Last edited by parham511; 03-04-2012 at 12:52.

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فول ال ای دی با قیمت 1500 !!!!!!!!!!!!
    با 700 تومن ال سی دی 32cx520 سونی میشه خرید

9. این کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام به دوستان من میخوام یه تی وی بخرم تا 700 به نظرتون چه برندی و چه مدلی خوبه؟led با این قیمت پیدا میشه یا فقط lcd??? دوستان لطف کمک کنید
    LED اسنوا حدود 700 تومنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

LCD و این LED های ارزان قیمت باهم فرقی ندارند جز در اسم و ضخامت تلویزیون،
    اگه LED میخواین باید برین سراغ مدلهای Full Led که از 1,500,000 معمولا شروع میشن.
    با این بودجه شما اگه یکم روش بزارید از برندهایی مثل X.vision، هایر و.... میتوانید تی وی 40 اینچ بردارید و یا یه تی وی با اندازه 32 یا کمتر از برندهایی مثل شارپ، سونی، ال جی، سامسونگ و...
    و یا مدلهای ارزانتر پلاسماهای ال جی و سامسونگ در سایزهای 42 و 43 اینچ.
    انتخاب با شماست.
    برای جستجو بین مدلها به سایت پایین مراجعه کنید.
    باتشکر از شما! اخه دوست عزیزم من از شما مدل خواستم بهم معرفی کنید!سرچ که میتونستم بکنم ولی چون دوستان باتجربه هستن و خیلی تحقیق و پرس وجو کردن و شاید خریده باشند کمک خواستم خواهش میکنم مدل هایی رو معرفی کنید!از کدوم برند باشه بهتره با توجه به بودجه؟؟سونی سامسونگ اسنوا؟؟لطفا راهنمایی کنید تورو خدا منتظرم عزیزان

12. این کاربر از mohsen.haftom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

فول ال ای دی با قیمت 1500 !!!!!!!!!!!!
    آره منم کمتر از 3 میلیون ندیدم ولی گفتم شاید یه جای دنیا و مثلا 21 اینچ با این قیمت پیدا شه، منظورم این بود با این بودجه ها Full Led نمیشه خرید دادا،ببخیشد

14. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

باتشکر از شما! اخه دوست عزیزم من از شما مدل خواستم بهم معرفی کنید!سرچ که میتونستم بکنم ولی چون دوستان باتجربه هستن و خیلی تحقیق و پرس وجو کردن و شاید خریده باشند کمک خواستم خواهش میکنم مدل هایی رو معرفی کنید!از کدوم برند باشه بهتره با توجه به بودجه؟؟سونی سامسونگ اسنوا؟؟لطفا راهنمایی کنید تورو خدا منتظرم عزیزان
    دوستان لطفا راهنمای کنید امروز فردا میخوام بگیرم لطفااااااا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان. من میخواستم یه 3D LED بگیرم 40 اینچ ،با هزینه ای که دارم بین این دو مدل گیر کردم
    sony ex720
    samsung d6960

میشه راهنمایی کنین هر کدوم چه برتری هایی به اون یکی داره و کدوم رو بگیرم بهتره؟
    اگه انتخاب مناسبتری هم دارم بگین. ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •