توصیه من اینه اگر میتونی حتما ویندوزت رو عوض کن و DirectX رو بروز کن
با گیمهای دیگه هیچ مشکلی نداری؟
فقط با Need for Speed Hot Pursuit مشکل داری؟
توصیه من اینه اگر میتونی حتما ویندوزت رو عوض کن و DirectX رو بروز کن
با گیمهای دیگه هیچ مشکلی نداری؟
فقط با Need for Speed Hot Pursuit مشکل داری؟
آخه اگه بخوام ویندوز سون 32 بیتی بریزم دیگه فقط 2 گیگ رم ساپورت می کنه و 2 گیگ رم دیگه ام بی استفاده می مونه!
من بعد از مدت ها به میادین بازی برگشتم و Hot pursuit اولین بازی ای بود که نصب کردم و اجرا نشد! ولی بعدش Crysis 2 رو هم نصب کردم که اون بدون مشکل بالا میاد. حالا احتمالا فردا چند تا بازی دیگه مثه Dirt 3 و Cod Black و Shift 2 رو هم امتحان می کنم که اگه اونا هم باز نشن مجبورم ویندوز عوض کنم!
به هر حال مرسی از راهنمایی هاتون.
تو ویندوز 32 بیت 3.3 گیگ از رم استفاده میشه!
سلام دوستان
من این بازی رو بعد از یک هفته از یه سایت ایرانی دانلود کردم . ولی انگار بازی حالت تک نفره نداره. من که پیداش نمی کنم. فقط چندتا گزینه Photos ، Wall , Hot Pursuit online , Career , Autolog Recommends ,NFS News , setting داره. کدوم یکی مربوط میشه به بازی تک نفره؟
لطفا راهنمایی کنید
تک نفره نداره ولی میتونی تو شهر همینطوری برای خودت چرخ بزنی
باید تو نقشه ctrl و بزنیو .............
جان؟تک نفره نداره ولی میتونی تو شهر همینطوری برای خودت چرخ بزنی
باید تو نقشه ctrl و بزنیو .............
همون Career بخش تک نفرست دیگه
اولش یه مسابقه میدین بعد میرین تو نقشه که میتونید مسابقات رو انتخاب کنید(مراحل Racer و Police جدان).
آخه بخش Career هیچیش معلوم نیست. یعنی نه میشه پول جمع کرد و نه میشه ماشین خرید. ماشینها خودشون باز میشن و می تونی انتخاب کنی. در ضمن نمیشه ماشین رو ارتقاء داد.
من یه جایی خوندم که منوی بازی برای قسمت تک نفره ی برای پلیس چهار گزینه ی Career، Patrol، Interceptor و Pursuit Race و برای مسابقه دهنده چهار گزینه Rap Sheet، Cruise، Race Pursuit و Interceptor دارد.
امکان داره که بازی Hot Pursuit 2010 چند نوع داشته باشه؟
بخش تکنفره بازی همون Career هست.
منو نه... منظور نقشه است.
تو Career, نقشه اش, امکان رانندگی آزاد یعنی Racer Freedrive و Cop Freedrive رو دارین که بعدش یکی از کلاس های 5 گانه و سپس ماشینتون رو انتخاب میکنین. این رانندگی آزاد کار اصلی تون حساب نمیشه.
میشه بگید هدف اصلی توی این بازی چیه ؟ یعنی اینکه به قول شما کار اصلیمون توی این بازی چیه؟ اینکه دونه دونه مسابقات رو روی نقشه انتخاب کنیم و برنده بشیم؟ یعنی بازی هیچ داستان خاصی نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)