تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 311 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آره هنوز cpu از حرکات تکنیکی استفاده میکنه بعضی جاها این حرکات جالب و خیلی موثر هستن اما خیلی وقتا هم با این حرکات توپو از دست میدن که نکته منفی محسوب میشه چون توی اون موقعیت راحت میتونستن با یک پاس هم موقعیت بهتری برای تیم فراهم کنن و هم اینکه توپو لو ندن .
    نکته منفی دیگه در مورد این حرکات اینه که بعضی وقتا داخل محوطه جریمه با یک شوت راحت میتونن دروازه رو باز کنن یا دست کم موقعیت بسیار خطرناکی ایجاد کنن اما متاسفانه با این تک رویها توپو لو میدن .
    و نکته منفی سوم در مورد این حرکات اینه که این تکنیکها رو بعضی از بازیکنانی که توی فوتبال واقعی معمولا زیاد از تکنیک استفاده نمیکنن توی این بازی زیاد استفاده میکنن نمونه بارزش اینیستا که خیلی از دریبل استفاده میکنه .

چند مورد جالب هم توی منیجر مد به چشمم خورد توی یک انیمیشن بازیکن که به دلیل مصدومیت جزءی به کنار زمین رفته بود بعد از استراحت کوتاه برای ورود به زمین بلند شد و با بلند کردن دستش از داور اجازه ورود به زمینو گرفت .
    موقع ثبت اسم و فامیل توی منیجر مد به اندازه کافی کرکتر وجود داره و میشه فامیلهای بلند رو هم نوشت .
    توی منیجر مد میشه هوا رو هم قبل از بازی خود گیمر تعیین کنه .
    در حین بازی بعضی از نتایج حساس تیمها بصورت زیر نویس بالای تصویر به نمایش در میاد که کار جالبه تیمهایی که توی جدول گیمر باهاشون رقابت داره .

در مورد گیم پلی چند مورد جزئی توجه منو به خودش جلب کرد :
    - نوع شوتها و مسیر حرکتشون خیلی واقعی تر و متنوع تر شده که نکته بسیار خوبی به حساب میاد .
    - روی دروازه بانها خیلی کارش و پرسنالدی پلاس رو به تمام معنی میشه توی این دسته از بازیکنان به خوبی دید علاوه بر اینها دروازه بانها مثل پارسال هر توپیو نمیگیرن . توپهایی که یک مقدار باهاشون فاصله داره با جهشهای بسیار زیبا به کرنر میفرستن همچنین از پانچ و مشت کردن توپ بیشتر استفاده میکنن .
    - سانترهای Driven Cross واقعا جالب و کاربردی هستن بخصوص اگه با بازیسازها و پاسورهای خوب ارسال بشن .
    - از نکات منفی اینه که سیو کردن لحظات حساس بازی خیلی طول میکشه . یک صحنه حدود 10 ثانیه ای چیزی حدود 90 ثانیه طول میکشه .
    حسین جان با خیلی از حرف هایی که زدی موافقم اما چند تا نکته،به نظر من اینیستا توی واقعیت هم زیاد دریبل میکنه و یه خرده در موردش کم لطفی کردی،یکیم در مورد اون حرفت که گفتی نتایج رو به صورت زیرنویس،بالا مینویسه !!!!! این چجور زیرنویسیه که بالا مینویسه !؟ (شوخی)

---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------

فکر کنم موهاش درست نباشه دقت نکردم .
    والا نمیدونم چه تیمی رو انتخاب کنم اصلا نمیدونم از کدوم لیگ شروع کنم . پارسال من اوساسونا رو انتخاب کردم چون دوست دارم کم کم مدارج ترقی رو طی کنم همه همون اول میرن سراغ تیمای قدرتمند .
    اصلا با توجه به اینکه کاملا دستی بازی میکنم نمیشه همون اول یک تیم متوسط به بالا رو انتخاب کنم چون اگه نتیجه نگیرم اخراج میشم . هنوز هم نمیدونم درجه سختی بازی چطوره بنابراین اول یک تیم متوسط انتخاب میکنم درجه سختی رو هم ورد کلس انتخاب میکنم چند تا بازی اول رو هم 10 دقیقه ای بازی میکنم اگه آسون بود درجه سختی رو بالا میبرم آگر هم سخت بود ( که خیلی بعید میدونم سخت باشه ) اونوقت پروفشنال رو برای بقیه بازیهام انتخاب میکنم . یاد نسخه 10 بخیر توی پروفشنال هم با جون کندن میشد با تیمای توسط CPU رو برد .

من که خودم شخصا تیم chesterfield یکی از تیم های دسته 3 انگلیس رو برداشتم با درجه سختی legendary
    ولی خب پوستم کنده میشه دیگه !!!!! دلم میخواد به امید خدا تا اومدن فیفا 12 ، این تیم رو قهرمان اروپا کنم !!!!

2. 4 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از وقتي حسين داداش (4039) كنسول باز شده ما PC بازها افسردگي گرفتيم.

ماها كه يكم سن و سالي ازمون گذشته با وجود زن و بچه يكم ضايس كه بشينيم و با كنسول تو خونه گيم بزنيم وگرنه مام الان جزو شما كنسوليا بوديم و با نظرات دوستان اينجا حال مي كرديم.پي سي حداقل اون احساس شرمندگي رو كمتر به آدم ميده.(داداش حسين مي دونه چي ميگم).

بابت اسپم ببخشيد.

4. 4 کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان با خیلی از حرف هایی که زدی موافقم اما چند تا نکته،به نظر من اینیستا توی واقعیت هم زیاد دریبل میکنه و یه خرده در موردش کم لطفی کردی،یکیم در مورد اون حرفت که گفتی نتایج رو به صورت زیرنویس،بالا مینویسه !!!!! این چجور زیرنویسیه که بالا مینویسه !؟ (شوخی)

---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------

من که خودم شخصا تیم chesterfield یکی از تیم های دسته 3 انگلیس رو برداشتم با درجه سختی legendary
    ولی خب پوستم کنده میشه دیگه !!!!! دلم میخواد به امید خدا تا اومدن فیفا 12 ، این تیم رو قهرمان اروپا کنم !!!!
    شهروز جان منم در مورد تکنیکی بودن اینیستا کاملا با شما موافقم و سبک این بازیکن رو هم خیلی دوست دارم چون جزء معدود بازیکنیه که اینقدر موثر و مفید از تکنیکش برای فریب حریفان استفاده میکنه و تسلط و کنترل بسیار بالایی رو توپ داره و با مهارت بسیار خوبی توپو سانتیمتری حرکت میده اما حرف من اینه که این بازیکن از Skill و دریبل توی بازی به ندرت استفاده میکنه من تا الان ندیدم اینیستا توی فوتبال واقعی دریبل زیدانی بزنه اما توی این بازی زیاد استفاده میکنه یا دریبلهای خاص .
    بله این بازیکن از تکنیک و حرکات ریز توی بازیها به وفور استفاده میکنه اما بندرت پیش میاد که از دریبل برای عبور از بازیکن استفاده کنه .

جالبه منم پارسال یک دوره همین چسترفیلدو توی منیجر مد انتخاب کرده بودم .

ماها كه يكم سن و سالي ازمون گذشته با وجود زن و بچه يكم ضايس كه بشينيم و با كنسول تو خونه گيم بزنيم وگرنه مام الان جزو شما كنسوليا بوديم و با نظرات دوستان اينجا حال مي كرديم.پي سي حداقل اون احساس شرمندگي رو كمتر به آدم ميده.(داداش حسين مي دونه چي ميگم).

بابت اسپم ببخشيد.
    اتفاقا من همش تاپیک PC رو هم چک میکنم و در آینده هم اینکار رو خواهم کرد ( راستشو بخواید منم اصلا دوست نداشتم دو تا تاپیک ایجاد بشه چون بچه ها یک مقداری از هم جدا میشن ) .
    اما اگه شرایط فراهم بشه به امید خدا لیگ فیفا رو با PC برگزار میکنیم چون تعداد PC دارها با کنسولیا قابل مقایسه نیست اونجا دوباره بچه ها دور هم جمع میشن مثل پارسال که یک لیگ سرتاسر هیجان رو در کنار بچه ها داشتیم . فصل نقل و انتقالات بازیکنان , چه شور و هیجانی توی اون تاپیک بوجود اومده بود ! یاد اون بازیها بخیر !
    Last edited by 4039; 29-09-2010 at 12:47.

6. 10 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گرافيكه كدوم نسخه بالاتره؟كسي تست كرده؟ پلي استيشن يا 360؟
    البته منظورم همون اختلافه جزئيه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

.
    این سیستم خستگی هم خیلی خوب عمل میکنه و آدم تو 15 دقیقه آخر بازی مجبور تعویض کنی و حتی بعضی بازیکنا رو باید همون دقیقه 60 کشید بیرون.
    البته مسعود جان من تغییرزیادی در خستگی بازیکنان نمیبینم شاید علتش اینه که من از دکمهای پرس دو نفره زیاد استفاده نمیکنم . در طول 90 دقیقه نمودار خستگی حتی یک بازیکنم قرمز نمیشه . روی بخش نفس هم هنوز کاملا متمرکز نشدم ببینم چقدر فرق کرده مثلا بازیکنی که مسافت زیادیو یک نفس میدوه آیا نسبت به نسخه قبل زودتر خسته میشه ؟ آیا وقتی نمودار نفسش قرمز میشه این خستگی موقت روی عملکردش توی شوت زدن یا پاس دادن یا دقت دریبل یا سرعت دویدن و شتاب تاثیر میذاره ؟

من چند تغییر دیگه رو نسبت به نسخه قبل بنویسم :

بخش منیجر مد :
    - میانگین امتیازات بازیکنان به بخش آمار اضافه شده که میتونه جالب باشه :

- نتایج همزمان 26 لیگ مختلف دنیا رو میشه دید نمونه زیر مربوط به لیگ نروژمیشه :

- طراحی بهتر تقویم بازیها :

کلا دسترسی به بخشهای مختلف کری یر مد راحت تر شده .

9. 10 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بابت اسپم ببخشيد.
    دوست عزیز من خودم الان 32 سالمه چرا میگی شرمندگی این تکنولوژی جدیده من خودم تیله بازی میکردم و هفت سنگ و... اون زمان این تفریحات نبود حالا که هست باید استفاده کنی بببین همین FIFA11 زندگیه یک فوتبال قوی و با حرارت دلت میاد بازی نکنی 30 سال زندگی کردی 30 سال دیگه (بی تعارف) میخواهی زندگی کنی حالا بشینی تفریح سالم کنی میشه بچه بازی حتما باید ..... بخوریم و .... بکشیم تا بشه تفریح بزرگسال این گیم اگه 100 هزار تومان هم بود و 365 روز بخواهی بازی کنی میشه روزی 280 تومان کدوم تفریح دیگه این خرج و داره تمام دنیا بازی های ویدویی شده تفریح همه در هر سنی
    بچه ها منو ببخشین من از این حرفها رنج میبرم دوست من من منظورم شما نبودی من کلاً میگم

11. 10 کاربر از Hirad HRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوست عزیز من خودم الان 32 سالمه چرا میگی شرمندگی این تکنولوژی جدیده من خودم تیله بازی میکردم و هفت سنگ و... اون زمان این تفریحات نبود حالا که هست باید استفاده کنی بببین همین FIFA11 زندگیه یک فوتبال قوی و با حرارت دلت میاد بازی نکنی 30 سال زندگی کردی 30 سال دیگه (بی تعارف) میخواهی زندگی کنی حالا بشینی تفریح سالم کنی میشه بچه بازی حتما باید ..... بخوریم و .... بکشیم تا بشه تفریح بزرگسال این گیم اگه 100 هزار تومان هم بود و 365 روز بخواهی بازی کنی میشه روزی 280 تومان کدوم تفریح دیگه این خرج و داره تمام دنیا بازی های ویدویی شده تفریح همه در هر سنی
    بچه ها منو ببخشین من از این حرفها رنج میبرم دوست من من منظورم شما نبودی من کلاً میگم

اتفاقا خیلی هم حرفت منطقیه و درسته . من که به شخصه نه در این زمینه در همه زمینه ها سعی میکنم چیزی که درسته و اشتباه نیست رو انجام بدم حالا هر کی هر چی دوست داره بزار بگه واقعا اینی که میگم رو توی زندگیم انجام میدم . چرا ما همش باید با هنجار جامعه خودمونو وفق بدیم اگه اینجوری بود پس باید همه از زمان قدیم تا الان بت میپرستیدن چون قبلا عرف و هنجار جامعه بوده .
    انسان بدون شک به تفریح نیاز داره اگر ما این تفریحات سالمو انجام ندیدم بقول شما بجاش درسته که سمت تفریحات غیر اخلاقی و خلاف بریم ؟ به هر حال تفریحات از نیازهای جدا نشدنی انسانه ( من کاری به عرفا و ... ندارم ) و مطمئنا اگر انسان تفریحات سالمی مثل فیلم , بازیهای ویدئویی , ورزش و ... رو انجام نده بدون شک بسمت کارهای دیگه کشیده میشه چون این احتیاج خالی نمیتونه بمونه اصلا یکی از رسالتهای رادیو تلویزیون هم همینه که مردم رو به سمت تفریحات سالم بکشونن .
    من مطمئن هستم یک زمانی میرسه که بازیهای ویدئویی حتی برای افراد مسن هم چیز غیر عادی نخواهد بود همونطوریکه در کشورهای خارجی این مساله کاملا طبیعی و عادی شده . من تا بحال توی فرهنگ کشورهای اروپایی و آمریکایی جایی ندیدم که از یک انسان مثلا 50 ساله ایراد بگیرن که چرا تو داری بازی کامپیوتری انجام میدی ؟
    Last edited by 4039; 29-09-2010 at 15:34.

13. 6 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

- نتایج همزمان 26 لیگ مختلف دنیا رو میشه دید نمونه زیر مربوط به لیگ نروژمیشه :

کلا دسترسی به بخشهای مختلف کری یر مد راحت تر شده .

خیلی خوشحالم که چنین بخشی به منیجر مد اضافه شده... واقعا جای چنین بخشی خالی بود.. من همیشه دوست داشتم بدونم تیمی که مثلا پارسال مربیش بودم بعد از رفتن من حالا به هر دلیلی( اخراج- اتمام قرارداد و تعویض تیم و ... ) در چه ضعیتی قرار داره. این حالت تو بازی فیفا منیجر بود که خوشحالم به فیفا 11 هم اضافه شده. مثلا پارسال من از لیگهای مختلف نقل مکان می کردم و همیشه دوست داشتم بدونم تیم قبلیم که اتفاقا باهاش قهرمان هم شده بودم امسال بدون من چه وضعیتی داره اما این امکان در منیجر مد وجود نداشت... من در فیفا 10 کلی با والنسیا زحمت کشیدم و کلی ستاره به این تیم اضافه کردم و بعد از قهرمانی در همه جامها ازش جدا شدم و رفتم لیورپول ... خیلی کنجکاو بودم ببینم تیم سابقم یعنی والنسیا با این همه ستاره آیا هنوزم رتبه اول لیگ رو داره یا نه که متاسفانه نمیشد اما امسال خیلی عالی شده
    Last edited by konami-pes; 29-09-2010 at 16:13.

15. 5 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من دموي فيفا رو بازي ميكنم (فعلا) ولي غير از روپايي ديگه هيچ دريبلي بلد نيستم (آخه من از امسال شدم فيفا باز واسه همين زياد آشنايي ندارم با اين بازي ) اگر امكانش هست چند تا از دريبلا و ترفنداي مهم رو بهم ياد بديد ،خيلي ممنون

17. این کاربر از hasani2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

رفتم خریدم اما سرمو کلاه گذاشتن نسخه آلمانیش رو دادن بهم بردم پس بدم میگه آلمانی مگه چه فرقی می کنه؟
    پس نگرفت گفت صبر کن نسخه انگلیسیش بیاد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •