تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 215 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215 آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

پروفشنال sajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ايران زمين

پيش فرض

آقا منم اين مشكل رو دارم كه وقتي به اينترنت وصل مي شم كانكت مي شه اكا نه صفحه اي مياد نه برنامه اي آپديت مي شه اصلا انگار وصل نيست . لطفا يكي راهنماييم كنه . نه فايرفاكس . نه ie . نه yahoo messenhger . هيچي ....(هيچكي به من جواب نمي ده ................... ) تو روخدا به اينترنت وصل مي شم . اما انگار نمي شم . اي واي
    Last edited by sajad; 15-03-2008 at 23:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

در جواب اون دوست باید بگم که ریجستری رو نبسته اما ریجستری هم دو ثانیه بعد از باز شدن غیب میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

من مشکلی با فایل آتوران ندارم یعنی این ویروس رو کامپیوترم نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

13 ویروس یا تروجان یا مشکل ویندور؟!!!

سلام به همه بروبچه های پی سی ورلد
    من با یه مشکل خفن تو ویندوزم برخورد کردم . یه مدت کامپیوترم سرعتش خیلی اومده بود پایین برای همین ویروس یابیش کردم و یه عالمه تروجان پیدا کرد اما وقتی نرم افزار تروجانارو پاک کرد بعضی از درایوهام دیگه باز نمی شن یعنی وقتی روشون دابل کلیک می کنم که باز شه پنجره Open With... میاد . حالا جدید هر فایل exe ای که می خوام باز کنم این مکشل براشون پیش میاد . من چی کار کنم تا این مشکل برطرف شه . اصلا نمی تونم با کمپیوتر کار کنم جدا از این مشکلات سرعتش هم خیلی خیلی افت کرده . نگین که برو ویندوز عوش کن . یکسری اطلاعات دارم فعلا باید جمع و جورشون بکنم تا بعد .
    منتظرم
    راستی سال نو هموتون مبارک!!

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام به همه بروبچه های پی سی ورلد
    من با یه مشکل خفن تو ویندوزم برخورد کردم . یه مدت کامپیوترم سرعتش خیلی اومده بود پایین برای همین ویروس یابیش کردم و یه عالمه تروجان پیدا کرد اما وقتی نرم افزار تروجانارو پاک کرد بعضی از درایوهام دیگه باز نمی شن یعنی وقتی روشون دابل کلیک می کنم که باز شه پنجره Open With... میاد . حالا جدید هر فایل exe ای که می خوام باز کنم این مکشل براشون پیش میاد . من چی کار کنم تا این مشکل برطرف شه . اصلا نمی تونم با کمپیوتر کار کنم جدا از این مشکلات سرعتش هم خیلی خیلی افت کرده . نگین که برو ویندوز عوش کن . یکسری اطلاعات دارم فعلا باید جمع و جورشون بکنم تا بعد .
    منتظرم
    راستی سال نو هموتون مبارک!!
    سلام دوست عزیز

برای حل مشکل Open With مربوط به درایوها به ادرسی که توی امضاء من هست رجوع کن . و برنامه ای که برای اینکار معرفی کردم را دانلود و اجرا کن . فقط باید چند لحظه منتظر بمونی تا برنامه کار خودش را انجام بده .

اما مشکل Open With مربوط به برنامه ها و فایلهای exe به خاطر از بین رفتن فایل بسیار مهم و اساسی run32.exe هستش . که متاسفانه به نظر من راهی به جز نصب مجدد ویندوز نداره .

حتی شما قادر به ریپیر ویندوز هم نخواهید بود چون خود ستاپ ویندوز هم یه نوع فایل exe هست و اون هم با Open With باز خواهد شد .

اگه بتونی ویندوز را ریپیر کنی مشکل حل می شه .

سعی کن یکبار از سیستم ریستور استفاده کن شاید مشکل حل بشه .

موفق باشی .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اما مشکل Open With مربوط به برنامه ها و فایلهای exe به خاطر از بین رفتن فایل بسیار مهم و اساسی run32.exe هستش . که متاسفانه به نظر من راهی به جز نصب مجدد ویندوز نداره .
    سلام مهدی جان.قضیه من مثله قضیه شاگردی شده که از استاد ایراد میگیره.
    فقط می خواستم بگه این مشکل هم توسط Rad Killjoy Killer خیلی راحت حل میشه.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوست عزیز

به ادرسی که توی امضاء من هست رجوع کنید و انتی ویروسی که برای ویروس kernel.exe گذاشته شده است را بگیرید و اجرا کنید .

موفق باشید .
    Last edited by mahdi7610; 16-03-2008 at 19:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض سلام این ویروس چیه شناسایی کردم اما پاک نمیشه داغونم کرده عکساش هم گذاشتم کمک ! دم عیده مهمان داریم

سلام دوستان کامپیوتر بنده ویروسی گرفته که 90 درصد برنامه ها و آنتی ویروس ها از جمله کاسپر اسکای 7 ، نود 32 ورژن 3 و مابقی و همچنین مکافی و بیت فندر را نمی گذارد نصب شوند . در واقع این ویروس برنامه ها را نمیبندد بلکه من نمیتونم اونا رو ببینم و غیب میشن همچنین folder option , alt + ctrl + delete هم غیب میشن ( یعنی اجرا شده هستند ولی من نمیبینمشون ) و تنها آتنی ویروسی که تونستم نصب کنم anti vir بود که بعد از نصب آپدیتش کردم و تونست ویروس ها را پیدا کنه ولی نمیتواند اونها رو پاک کنه و مدام پیغام میده که ویروس فلان پیدا شد و من هم delete رو میزنم اما دوباره پیغام میده که همون ویروس پیدا شد و این کار بسیار بسیار ادامه پیدا میکنه و دستی هم که میخوام پاک کنم ( 3تا فایلن ) یکیشون پاک میشه و دوتای دیگه پاک نمیشن و ویندوز پیغام میده که برنامه های در حال اجرا پاک نمیشن و اون فایلی هم که پاک شده دوباره پیداش میشه در زیر عکس های ویروس ها رو گذاشتم که میتونید ببینید در ضمن show hidden هم غیر فعال بود که بوسیله برنامه rrt v3 تونستم برای زمان محدود بازش کنم تا از صفحه مانیتور و ویروس ها عکس بگیرم . در ضمن به اینترنت که متصل میشدم موس خود به خود حرکت میکرد و کیبورد هم خود به خود تایپ میکرد که با تعویض ویندوز این مشکل بر طرف شد و در زمانی که ویندوز را هنوز عوض نکرده بودم کاسپراسکای 7 روی دستگاهم نصب بود که یکبار هم دستگاه رو باهاش اسکن کردم و حتی یک ویروس هم پیدا نکرد . ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند . از فایل های زیر فقط فایل funny ust scandal.exe پاک میشد و دوباره هم یه دونه دیگه ازش ساخته میشد ! اگه توضیحات ناکافی بود سوال بپرسید جواب میدم
    در ضمن این ویروس فقط توی پوشه windows در درایو c و بقیه درایو هایم هست و توی پوشه هام نیست

عکس اول مربوط به درایو c و پوشه windows

عکس دوم مربوزبه درایو c

عکس سوم مربوط به درایو دیگه ویندوز هم هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا مهدی دستت درد نکنه .
    ریستور کردم ولی نشد یعنی اصلا رسیتور نشد
    به هر حال دستت درد نکنه
    اطلاعاتو تو یه هارد دیگه ریختم و ویندوزو عوض کردم . آخه هارد قبلیه هیچی جا نداشت .

فقط یه سوال دیگه به نظر شما من چه ویندوزی رو کامپیوترم نصب کنم
    من هر ویندوزی نصب می کنم زود خراب میشه . تری دی مکس ، فوتوشاپ , پریمیر و کلا نرم افزارهای گرافیکی رو کامپیوترم زیاده . میشه این مشکل هم حل کنی ؟

بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

آقا مهدی دستت درد نکنه .
    ریستور کردم ولی نشد یعنی اصلا رسیتور نشد
    به هر حال دستت درد نکنه
    اطلاعاتو تو یه هارد دیگه ریختم و ویندوزو عوض کردم . آخه هارد قبلیه هیچی جا نداشت .

فقط یه سوال دیگه به نظر شما من چه ویندوزی رو کامپیوترم نصب کنم
    من هر ویندوزی نصب می کنم زود خراب میشه . تری دی مکس ، فوتوشاپ , پریمیر و کلا نرم افزارهای گرافیکی رو کامپیوترم زیاده . میشه این مشکل هم حل کنی ؟

بازم ممنون
    سلام دوست خوبم

به نظر من کاملترین و بهترین ویندوز ، mocrosoft windows xp professional service pack2 هستش . به شرطی که دستکاری شده نباشه .
    سعی کن برنامه ها را توی یه درایو دیگه نصب کنی چون برنامه های سنگین زیاد نصب می کنی باعث سنگین شدن ویندوز می شه و علاوه بر اون سعی کن زیاد برنامه نصب و پاک نکنی چون ویندوز را زود خراب می کنه .
    همیشه سعی کن هر چند روز یکبار از برنامه های تعمیر رجیستری و ویندوز استفاده کنی .
    از disk difragment هم استفاده کنی .
    هر هفته یکبار سی دی ویندوز را توی سی دی رام بزار و دستور sfc /scannow را توی run بزن تا فایلهای اسیب دیده ویندوز را باز سازی کنه .

موفق باشی .

موفق باشی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •