خوب سرت رو بالا میکردی 2 تا پست قبل قیمت همین امروز رو زده که!
وقتی میگیری 1.6 هست که با آپدیت میشه 2.1 ش کرد.
خوب سرت رو بالا میکردی 2 تا پست قبل قیمت همین امروز رو زده که!
وقتی میگیری 1.6 هست که با آپدیت میشه 2.1 ش کرد.
دوستان میخوام بدونم این اپدیت جدید که اومده مزایاش چیه منظورم همونی که بعد 2.1 اومد
با تشکر
منظوره شماها ۲.۱(eclair) نیست؟چرا اتفاقا چقدر تغییرات:عوض شدن منو.دوربین اچدی.عوض شدن کال لیست.دفتر تلفن.قرار گرفتن لایو والپیپر.قرار گرفتن ۲۰ پوسته در هر صفحه به جا ۱۶ تا!افزایش قابلیت های مدیا و تایم اکیپ hd camera
قابلیت های گوشی اپدیت شدن...قابل لمس برای شما،دسکتاپ های بیشتر+ لایو والپیپر هستش که به نظرم این والپیپره چیز بی خودی هستش!!!!
اما اپگرید کردن بهش،باعث میشه که به سادگی بتونید برنامه های جدید رو نصب کنید،ضمن اینکه این 2.1 رام های کوک شده داره!!و کلی چیزای دیگه!!
اونی که بعد 2.1 اومده فعلا ارزش نصب نداره.سرعت گوشی یکم بهتر شده و رنگ کیبورد یه مقدار تغییر کرده!
سرعت تایم و مدیا اسکیپ بیشتر شده.
خوب اپدیت 1.6 ..3 تا دسکتاپ داشت اپدیت 2.1 .. 5 تا یعنی این اپدیت جدید چند تا داره ؟ منظورتون رو از قابل لمس برای شما رو متوجه نشدم لایو والپیر هم رو 2.1 بود در ضمن الان برای من هم برنامه ها بدون هیچ مشکلی نصب می شد من چند جا خوندم که برای جلوگیری از روت شدن این اپدیت رو داده درسته چون من الان اپدیتش رو گرفتم اگه مشکلی نیست اپدیتش کنم الانم اپدیتم 2.1 هست راستی میگم این مارکت applanet کار نکرد ؟
با تشکر
الان ایکس 10 های تو بازار با اندوید 2.1 هستن؟
اگه از سایت di..... خرید کنی باید بگم بله ولی یکم گرون میده من از همین سایت خریدم با اپدیت 2.1 برام پستش کردن
با اجازه مدیران سایت دی جی کالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)