ببخشید منم دقیقا همین جا گیر کردم .کسی میدونه باید چی کار کرد؟میشه اخرین نسخه value رو بذارید. با تشکر
ببخشید منم دقیقا همین جا گیر کردم .کسی میدونه باید چی کار کرد؟میشه اخرین نسخه value رو بذارید. با تشکر
راسی حواسم نبود این پستو ببین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روزولیشنش رو دست نزدم ولی یکمی برخی تنظیمات گرافیکی مثل shadow quality , charachter quality
رو کمتر کردم . به نظر من رو xp فرقی نمی کنه احتمال زیاد !!!
جون شما تو 7 داری با 3 گیگ رم بازی میکنی !!! خود 7 . 1 گیگ بیشتر رم نمی خواد شما 2 گیگ
راحت آزاد داری !!! من دارم با 2 گیگ رم بازی می کنم !!!
اگه یکی حد اقل سیستم مورد نیاز بازی رو می دونه یا داره
لطفا سریعا بذاره ......
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
راسی یه جا گیر کردم !!! یعنی همون اولش ! وقتی enzio میره با باباش حرف می زنه
یه چیزایی می گن بعد یه چیزیو قبول می کنی انجام بدی !!! ولی اون چیه ؟ علامتی هم توی نقشه نمیاد !!
من فعلا فقط یه نقشه خریدم که باش جاهای گنج رو ÷یدا می کنم ! الان 2600 تا جمع کردم ! ولی هیچی باش نمیشه
خرید ! کسی می دونه باید چی کار کنم ؟
اون فایلو دانلود کردم و الان دارم دوباره نصب می کنم بازی رو
خدا کنه این یکی کار کنه
اون فایل لانچر که گفتید حتما باید به اینترنت وصل باشی تا اجرا بشه بعد از اجرا هم یوزر و پس ورورد می خواد هر چی وارد میکنم
پیغام خطا می ده
![]()
عزیز من شما اصلا کرک کردید بازی رو؟ خوب باید کرک کنید دیگه بلدید؟
توی اون دو تا dvd هیچ فایل کرکی وجود نداره فقط یه فایل نوشتاری هست که گفته بعد از نصب از روی دسکتاپ اول سرور رو
اجرا کنید و بعد فایل اجرای بازی
لینک کرک درست و حسابی که خودتون تست کردید رو اگه دارید بذارید تا دانلود کنم
ممنون
Last edited by HASHEM289; 18-04-2010 at 23:34.
همون کرکی که بهتون دادم تست شدس فقط قبلش این فایل رو در اینجا کپی کنید فایل هاست خودم هست
ادرس محل کپی فایل:C:\Windows\System32\drivers\etc
یادتون باشه هر بار با همون یوزر پسورد قبلی وارد بشید و گرنه سیوتون میپرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا مرسی خیلی کمک کردین
بازی اجرا شد و دارم بازی می کنم
خیلی خیلی ممنون![]()
اینم یه کرک دیگه راهنما هم گذاشتم توش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
اگه بعضی مراحل بازی مشکل پیدا کرد از کرک دومی استفاده کن فرقی نداره ولی خوب دیگه![]()
علامت تعجب روی نقشه نمی بینی؟ اگر می بینی که باید بری اون جا و ماموریت بگیری. اگر هم نمی بینی که value ات مشکل داره و باید با یه value جدیدتر عوض کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)