دوستان، در گوشیهای تحت ویندوز موبایل وقتی گوشی را به کامپیوتر وصل میکنید بعد از سینک کردن، اینترنت کامپیوتر اتوماتیک به گوشی هم منتقل میشه. آیا چنین چیزی برای این گوشی هم هست؟
دوستان، در گوشیهای تحت ویندوز موبایل وقتی گوشی را به کامپیوتر وصل میکنید بعد از سینک کردن، اینترنت کامپیوتر اتوماتیک به گوشی هم منتقل میشه. آیا چنین چیزی برای این گوشی هم هست؟
آره فکر کنم بشه. البته من چون وایرلس دارم این کار رو نکردم![]()
فکر کنم اینجا فقط محل سوال کردنه واسه جواب باید بریم یه جای دیگه!
خوب یکی هم به سوالهای ما جواب بده چی میشه مگه؟
بلندگو کارایی لازم نداره یعنی صداش کمه یعنی below avrage ... ینی از متوسط گوشیها پایینتره
gps داره ... یه مشکلی داشت که با آپدیت حل شده و هیچ مشکلی نداره
عکساش تو gsmarena هست بد نیست ولی عالیم نیست ... تو روز خوبه شب نویز داره
فلاش و فلش چه فرقی دارن ؟ چیزی به اسم فلاش نداریم (البته داریما ... اون فلاش تانکه که کلاً فرق میکنه!) درستش فلشه که تو زبون فارسی بعضیا میگن فلاش ... حالا اگه منظورت فلش تو اینترنته که میخونه ... اگرم نخونه فلش لایت بریزی میخونه
اگه فلش دوربینه که فلش led خیلی از گوشیا یک مترم برد نداره ... دیگه خودت ببین چقدر برات مهمه
آره میشه شما بعد از اینکه از اتصال USB به کامپیوتر مطمئن شدید برید تو قسمت فکر کنم کانکشن تو ستینگ(همونجایی که بلوتوث و وایفای خاموش و روشن میکنین!!) اونجا یه گزینه هست به نام Tethering اونو که بزنین میتونین با گوشی از اینترنت PC لذت ببرین!...آندروید دستم نگرفتم ولی دیدین چقدر بلدم!!![]()
اساتید گرامی جواب این سوال رو هم بدید ممنون میشمبعد یه چیز دیگه. برنامه برای GPS اومده براش؟ یه چیزی مثل Ovi Maps که آفلاین هم کار کنه.
ارادتمند![]()
بله دوست عزیز 2 نرم افزار معروف هست که الان آندروید داران ایرانی بیشتر از اون استفاده میکنن...ولی من چون خودم ندارم اسمشونو بلد نیستم! حتی چند تا سایت هم هستن که اقدام به فروش نقشه ی کامل ایران و شهرستانها برای این 2 نرم افزار میکنن...چند دقیقه دیگه واستون لینک میزارم خودتون پیگیری کنین![]()
1.خود سامسونگ همراه دفترچه اینا مدل HM3100 رو پیشنهاد دارده.
2.تا الان که نتونستن جداشون کنن.البته میگم اینجوری هم عالیه و مشکلی نیست.
3.به نظرم میشه.با برنامه های مختلف.من که تا الان امتحان نکردم.
دوست عزیز، Tethering برای استفاده از اینترنت گوشی برای پی سی می باشد. سوال من کاملا برعکس بود. یعنی چطور میشه با کابل USB اینترنت پی سی رو با گوشی تقسیم کرد.
اینم لینک دو برنامه به اسم Maverick و Big Planet....نحوه ی دانلود برنامه و حتی آموزش نصب کارکرد و نقشه ها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)