سلام بچه ها من رفتم TP-LINK 8968 رو گرفتم که یعنی دیگه خیالم راحت باشه ولی الان برام مشکل پیش اومده
من چند روزیه از مخابرات سرویس میگیرم ولی اکثر اوقات قطع میشد یعنی چراغ لینک ثابت بود ولی چراغ اینترنت نه، باید کلی میزاشتم روشن و یا خاموش روشن میکردم چند دقیقه میومد بدون اینکه صفحه باز کنه و بعد میرفت
اکثر طول روز اینطوری بود ولی 4-3 ساعت در روز و همین طور موقع ترافیک رایگان هیچ مشکلی نداشت و خوب کار میکرد
نویزش هم لب مرز بود ولی خوب اکثرا ثابت بود چراغ لینک
من هر کاری که به فکرتون برسه رو انجام دادم ولی درست نشد تا گفتم شاید مشکل خود مخابراته
تا اینکه دیروز یه مودم قدیمی داشتم ZyXel 660RU که تک پورته و وایرلس هم نداره یعنی هیچی نداره! وصلش کردم حتی 1 ثانیه هم قطع نشده و ذره ای هم افت سرعت ندارم، بلافاصله بعد از روشن کردن هم همه چراغ ها ثابت میشن، مقدار SNR هم خیلی بهتره 8968
میخاستم بدونم الان این چه وضعشه! کسی میدونه مشکل چیه مثل اینکه IP نمیتونه بگیره یا حساسیتش به SNR باعث میشه
ولی همین مودم 8958 رو دادم به دوستم که نوین نت داره بدون هیچ مشکلی داره استفاده میکنه
اگه قابل حل نیست این مشکل و با توجه به اینکه من حتما به WiFi احتیاج دارم آیا میشه این 8968 رو که فکر کنم اکسس پوینت هم هست به Zyxel وصل کرد تا اینترنت رو پخش کنه ولی همون Zyxel سر و کارش با مخابرات و نویز و... باشه 8958 فقط پخش کنه اینترنت رو
ممنون