تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 447 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

داره خودمونی میشه movaghat123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام بچه ها من رفتم TP-LINK 8968 رو گرفتم که یعنی دیگه خیالم راحت باشه ولی الان برام مشکل پیش اومده
    من چند روزیه از مخابرات سرویس میگیرم ولی اکثر اوقات قطع میشد یعنی چراغ لینک ثابت بود ولی چراغ اینترنت نه، باید کلی میزاشتم روشن و یا خاموش روشن میکردم چند دقیقه میومد بدون اینکه صفحه باز کنه و بعد میرفت
    اکثر طول روز اینطوری بود ولی 4-3 ساعت در روز و همین طور موقع ترافیک رایگان هیچ مشکلی نداشت و خوب کار میکرد
    نویزش هم لب مرز بود ولی خوب اکثرا ثابت بود چراغ لینک
    من هر کاری که به فکرتون برسه رو انجام دادم ولی درست نشد تا گفتم شاید مشکل خود مخابراته
    تا اینکه دیروز یه مودم قدیمی داشتم ZyXel 660RU که تک پورته و وایرلس هم نداره یعنی هیچی نداره! وصلش کردم حتی 1 ثانیه هم قطع نشده و ذره ای هم افت سرعت ندارم، بلافاصله بعد از روشن کردن هم همه چراغ ها ثابت میشن، مقدار SNR هم خیلی بهتره 8968
    میخاستم بدونم الان این چه وضعشه! کسی میدونه مشکل چیه مثل اینکه IP نمیتونه بگیره یا حساسیتش به SNR باعث میشه
    ولی همین مودم 8958 رو دادم به دوستم که نوین نت داره بدون هیچ مشکلی داره استفاده میکنه
    اگه قابل حل نیست این مشکل و با توجه به اینکه من حتما به WiFi احتیاج دارم آیا میشه این 8968 رو که فکر کنم اکسس پوینت هم هست به Zyxel وصل کرد تا اینترنت رو پخش کنه ولی همون Zyxel سر و کارش با مخابرات و نویز و... باشه 8958 فقط پخش کنه اینترنت رو
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    من من یه مودم وایرلس دارم که دو تا سیستم باهاش کار میکنن در ماه 8 گیگ حجم داره میحواستم بپرسم میشه حجمو سهمیه بندیش کرد؟ یعنی واسه یه سیتم دو گیگ و واسه اون یکی 6 گیگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام بچه ها من رفتم TP-LINK 8968 رو گرفتم که یعنی دیگه خیالم راحت باشه ولی الان برام مشکل پیش اومده
    من چند روزیه از مخابرات سرویس میگیرم ولی اکثر اوقات قطع میشد یعنی چراغ لینک ثابت بود ولی چراغ اینترنت نه، باید کلی میزاشتم روشن و یا خاموش روشن میکردم چند دقیقه میومد بدون اینکه صفحه باز کنه و بعد میرفت
    اکثر طول روز اینطوری بود ولی 4-3 ساعت در روز و همین طور موقع ترافیک رایگان هیچ مشکلی نداشت و خوب کار میکرد
    من هر کاری که به فکرتون برسه رو انجام دادم ولی درست نشد تا گفتم شاید مشکل خود مخابراته
    تا اینکه دیروز یه مودم قدیمی داشتم ZyXel 660RU که تک پورته و وایرلس هم نداره یعنی هیچی نداره! وصلش کردم حتی 1 ثانیه هم قطع نشده و ذره ای هم افت سرعت ندارم، بلافاصله بعد از روشن کردن هم همه چراغ ها ثابت میشن، مقدار SNR هم خیلی بهتره 8968
    میخاستم بدونم الان این چه وضعشه! کسی میدونه مشکل چیه مثل اینکه IP نمیتونه بگیره یا حساسیتش به SNR باعث میشه
    ولی همین مودم 8958 رو دادم به دوستم که نوین نت داره بدون هیچ مشکلی داره استفاده میکنه
    اگه قابل حل نیست این مشکل و با توجه به اینکه من حتما به WiFi احتیاج دارم آیا میشه این 8968 رو که فکر کنم اکسس پوینت هم هست به Zyxel وصل کرد تا اینترنت رو پخش کنه ولی همون Zyxel سر و کارش با مخابرات و نویز و... باشه 8958 فقط پخش کنه اینترنت رو
    ممنون
    مودمتونو چن خریدین؟

داره خودمونی میشه movaghat123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مودمتونو چن خریدین؟
    برای کمک میپرسید یا همین طوری؟! به هر حال 130-40

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

,virayesh shod..........
    Last edited by 3hat; 28-01-2013 at 08:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

برای کمک میپرسید یا همین طوری؟! به هر حال 130-40
    نه همینجوری پرسیدم میخواستم یکی بخرم
    این سرعتی که رو جعبه مودم مینویسن دقیقا چیه؟
    مثلا tplink 8951 روش زده 150Mbps یا روی جعبه tplink8901 زدن 50Mbps

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

ممنون
    دوست عزیزسلام.
    مشکل خودتونو در بخش مشکلات مطرح کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیزسلام.
    مشکل خودتونو در بخش مشکلات مطرح کنید.
    میشه لینکش رو بدین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ممنون میشم منو راهنمایی فرمیایید من تا حالا مودم نخریدم و نمیدونم چه قابلیت‌هایی براش مهمه با این همه قیمت‌های سرسام آور نمیخام ریسک داشتن یک مودم بد هم تجربه کنم. از شاتل بخرم؟ از بیرون بخرم چی بخرم؟ ....:((((

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •