تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 1049 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311711 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام . دوستان این مدل Jamo s 426 HCS 3 قیمتش چنده ؟ این ساب نداره ؟ بدون ساب بیس خوب میده ؟ منظورم یک بیس نرمال ! نه اینکه حسابی بکوبه !
    سوال دیگه اینکه اسپیکر های rs-30 رو جایی سراغ ندارید تک بفروشند ؟ راستش من نمایندگی پایونیر که رفتم میگفت که اینها ست هستند و امکان عوض کردن آمپ یا حتی پلیرش رو ندارید ! من میخواستم rs-30 بگیرم اما آمپش رو 819 بگیرم و پلیرش رو 420 که قبول نکردند . اینجوری با قیمت خوب یک سری باند 5.1 + آمپ و پلیر مورد نظرم رو هم داشتم . اما الان باند و اسپیکر بخوام برای این آمپ 819 جمع کنم خیلی گرون میشه !!! با حدود 500 تومن چی پیشنهاد میکنید شما که 5.1 باشه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه رفقا.من سیستمم رو تست کردم که عالی بود.البته به خاطر گرفتاری نتونستم تست کامل کنم.سر فرصت که حسابی انگولکش کردم,حتما"یک ریویو کامل به همراه عکس براتون میذارم.جهت یادآواری:
    Amplifire: Onkio TX-RS308
    Speaker: Jamo 426
    Player:Pioneer dv-420
    سلام دوست عزیز مبارکت باشه . ایشالا ولومش برات بچرخه
    میشه لطفا قیمت هاشونم بنویسی ؟ مخصوصا اسپیکر ها . و یه ریویو هم از اسپیکر ها بزاری ممنون میشم .
    من پلیر رو مثل شما گرفتم . آمپ رو 819 گرفتم حالا تو اسپیکر موندم ! از طرفی هم اوضاع مالی الان خیطه ! شاید سال دیگه اسپیکر بگیرم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام . دوستان این مدل Jamo s 426 HCS 3 قیمتش چنده ؟ این ساب نداره ؟ بدون ساب بیس خوب میده ؟ منظورم یک بیس نرمال ! نه اینکه حسابی بکوبه !
    سوال دیگه اینکه اسپیکر های rs-30 رو جایی سراغ ندارید تک بفروشند ؟ راستش من نمایندگی پایونیر که رفتم میگفت که اینها ست هستند و امکان عوض کردن آمپ یا حتی پلیرش رو ندارید ! من میخواستم rs-30 بگیرم اما آمپش رو 819 بگیرم و پلیرش رو 420 که قبول نکردند . اینجوری با قیمت خوب یک سری باند 5.1 + آمپ و پلیر مورد نظرم رو هم داشتم . اما الان باند و اسپیکر بخوام برای این آمپ 819 جمع کنم خیلی گرون میشه !!! با حدود 500 تومن چی پیشنهاد میکنید شما که 5.1 باشه ؟
    توي مشخصات جامو 426 ، گفته شده كه داراي ووفر روي اسپيكرهاي جلويي هست، ولي نميدونم بدون ساب خوب جواب ميده يا نه
    اسپيكرهاي Rs30 جداگانه فروخته نميشه، نه نمايندگي نه هيچ فروشگاه ديگه‌اي، كلا اسپيكرهاي پايونير توي ايران نمياد( نميدونم چرا)
    با حدود 500 تومن هم بايد يك سينما از برندهاي تجاري بگيري كه توي اين فروم در مورد تعدادي از آنها و مزايا و معايبشون كلي صحبت شده، به هر حال با اين قيمت نميتوني سيستم آمپ و اسپيكر جدا بخري
    Last edited by dariusha1975; 06-10-2010 at 09:21.

4. 2 کاربر از dariusha1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

توي مشخصات جامو 426 ، گفته شده كه داراي ووفر روي اسپيكرهاي جلويي هست، ولي نميدونم بدون ساب خوب جواب ميده يا نه
    اسپيكرهاي Rs30 جداگانه فروخته نميشه، نه نمايندگي نه هيچ فروشگاه ديگه‌اي، كلا اسپيكرهاي پايونير توي ايران نمياد( نميدونم چرا)
    با حدود 500 تومن هم بايد يك سينما از برندهاي تجاري بگيري كه توي اين فروم در مورد تعدادي از آنها و مزايا و معايبشون كلي صحبت شده، به هر حال با اين قيمت نميتوني سيستم آمپ و اسپيكر جدا بخري
    مرسی از راهنماییتون . من آمپ رو خریدم . فقط میخواستم ببینم میتونم با حدود 500 600 تومن یه ست مثل این جامو 426 بگیرم یا بهتره صبر کنم و بعدا کمی بیشتر هزینه کنم و یک ست بهتر بگیرم

داره خودمونی میشه orgimagi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    دقيقا همينجا !!!

پيش فرض

سلام خدمت تمامي دوستان
    ميخواستم ببينم كه با بودجه 350 تومان بهترين مدل سينما خانگي چي پيشنهاد ميكنيد ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان لطفن بگید این واژه ها در مورد بلندگو به چه معنی می باشد.
    Warm
    bright

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون . من آمپ رو خریدم . فقط میخواستم ببینم میتونم با حدود 500 600 تومن یه ست مثل این جامو 426 بگیرم یا بهتره صبر کنم و بعدا کمی بیشتر هزینه کنم و یک ست بهتر بگیرم
    مدل جامو 426 فکر کنم قیمتش بین 450 الی 500 تومن هستش و بدون ساب ووفر کاملا بیس نرمال و قشنگی تولید می کنه.
    اگه دوست داشته باشید می تونید صبر کنید و بودجتون رو بیشتر کنید و بلندگوی بهتر تهیه کنید.بهرحال بستگی داره توقعتون از صدا چی باشه.

9. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه FARSHAD_DIGITAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز مبارکت باشه . ایشالا ولومش برات بچرخه
    میشه لطفا قیمت هاشونم بنویسی ؟ مخصوصا اسپیکر ها . و یه ریویو هم از اسپیکر ها بزاری ممنون میشم .
    من پلیر رو مثل شما گرفتم . آمپ رو 819 گرفتم حالا تو اسپیکر موندم ! از طرفی هم اوضاع مالی الان خیطه ! شاید سال دیگه اسپیکر بگیرم !
    سلام.Jamo S426 انصافا"اسپیکر عالی هست که Woofer داخلی داره.من ست اسپیکر رو 460 هزار تومان وآمپ رو هم 460 هزار تومان گرفتم.Onkyo 308 & Pioneer 819 سیستمهای صوتی تقریبا"یکسانی رو ساپورت میکنن.Onkyo 308 HDMI 1.4 نیز داره که واسه سه بعدی به کارت میادوPioneer 819 از HDMI 1.3 استفاده میکنه.برای ست اسپیکر بهترین کار اینه که بری از چند تا برند تست بگیری.توی رنج تا یک ملیون تومان سیستم خوب و کاملی هست.
    Last edited by FARSHAD_DIGITAL; 06-10-2010 at 15:17.

11. 2 کاربر از FARSHAD_DIGITAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مدل جامو 426 فکر کنم قیمتش بین 450 الی 500 تومن هستش و بدون ساب ووفر کاملا بیس نرمال و قشنگی تولید می کنه.
    اگه دوست داشته باشید می تونید صبر کنید و بودجتون رو بیشتر کنید و بلندگوی بهتر تهیه کنید.بهرحال بستگی داره توقعتون از صدا چی باشه.

Rayan جان مرسی از راهنماییت . راستش من سبک موزیکی که گوش میدم بیشتر راک دهه 70 هست . و بیشتر میخوام که صدای شفاف و Clear و تفکیک شده ای داشته باشم . و هر از گاهی هم فیلم ببینم . و وقت هم بکنم ps3 بازی میکنم . بیشتر برای این کارها میخوام این سیستم رو . حالا به نظرت این jamo 426 با این آمپ 819 خوب مچ میشن با هم دیگه ؟ یا صبر کنم مثلا چند وقت دیگه 606 بگیرم ؟ یا همین 426 کار منو راه میندازه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام.Jamo S426 انصافا"اسپیکر عالی هست.من ست اسپیکر رو 460 هزار تومان وآمپ رو هم 460 هزار تومان گرفتم.Onkyo 308 & Pioneer 819 سیستمهای صوتی تقریبا"یکسانی رو ساپورت میکنن.Onkyo 308 HDMI 1.4 نیز داره که واسه سه بعدی به کارت میادوPioneer 819 از HDMI 1.3 استفاده میکنه.برای ست اسپیکر بهترین کار اینه که بری از چند تا برند تست بگیری.
    آیا با این هزینه صداش از برندهای تجاری بهتره؟ می ارزه به هزینش؟
    این صداش بهتره یا 606؟

---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------

دوستان لطفن بگید این واژه ها در مورد بلندگو به چه معنی می باشد.
    Warm
    bright
    آقا یکی بگه تو فرومای خارجی وقتی میگن فلان بلندگو bright و یا Warm ه، منظورشون چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •