تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 481 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

سلام
    یه بزرگوار وقت داره بگرده و از اول تایپیک تا اینجا اگه برنامه ای چیزی هست یا مطلب مهمی هست که به درد میخوره بجوره تا بذارم تو پست اول
    من خودم درگیر دانشگاهم واین کار رو باسه کسایی که تازه این گوشی رو میخرن میخوام انجام بدم تا هی سوالات تکراری نکنن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

واقعا منون
    اره با کد سبز و قرمز یه جاش imei داشت که 01230500 وو بود.حالا چه مشکلی داره؟
    اپدیت (نرمافزار)فارسی کردن (نرمافزار)راه اندازی gps( نرمافزار)یکین؟یعنی برای هردوش از یه اپدیت یا .. استفاده میکنن؟
    برای تنک از استفاده کنی بهتره
    برای imei هم کد زیر را بزن
    *#06#
    از راست به چپ

این سوال اخریت عجیبه
    منظور از اپدیت، اپدیت گوشی هست ؟
    یا اپدیت جداگانه ؟
    اخه هر کدوم از اینا مبحثی جداگانه دارند

سلام
    یه بزرگوار وقت داره بگرده و از اول تایپیک تا اینجا اگه برنامه ای چیزی هست یا مطلب مهمی هست که به درد میخوره بجوره تا بذارم تو پست اول
    من خودم درگیر دانشگاهم واین کار رو باسه کسایی که تازه این گوشی رو میخرن میخوام انجام بدم تا هی سوالات تکراری نکنن
    شما باید خودتون بزرگواری کنید

3. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه NiKtA20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

به احتمال قوی یکی از پارت های شما ناقص دانلود میشه. با دانلود منیجر میگیرین؟
    برای راحتی کارتون یه تیکشو بهتون میدم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امیدوارم حل بشه...
    منم حدس زدم يه همچين مشكلي داشته باشه، واسه همين سه بار دانلودش كردم،‌ولي هر دفعه همين مشكلو داشت...
    مرسي
    لينكو زدم دانلود شه

5. این کاربر از NiKtA20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

زدم بازم همونه imei.البته 10و15 رقمه ها. حالا چه مشکلی داره؟؟
    اپدیت گوشی.
    اون یکی چیه؟
    Last edited by mh_rayaneh; 13-09-2010 at 01:25.

اگه نباشه جاش خالی می مونه NiKtA20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

مرسي آقا پيام
    كامل دانلود ش، ولي بعدش يكي دوتا ارور داد، حتي موقع ساين كردن هم ارور داد،‌كه داشتم بي خيال ميشدم، گفتم بريزم تو گوشي بعد پاك كنم، كه ديدم تو گوشي نصب شد و از ظهر تاحالا بدون مشكل داره كار ميكنه
    خيلي مرسي

8. این کاربر از NiKtA20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اقایون ی مشکل از وقتی برنامه spb shell ویرایش رضایی اگه اشتباه نکنم / همون که آقا پیمان در پست های کذشته معرفی کرد نصب کردم با ی مشکل روبرو شدم که نمیدونم از برنامه ست یا مشکل جای دیگس \ و مشکل: هر از چندگاهی
    وقتی گوشی به حال خودش رها شده وقتی میرم سراغش میبینم که قفل شده طوری که اول فکر میکردم گوشی خاموشه ولی خاموش نبود رو تمام دکمه میزدم ولی تاثیری نداشت تا مجبور به دراوردن باتری شدم تا انکه ی بار که تو ان مخمسه گیر کرده بودم ی تماس برام امد که بعد اون تماس گوشی از حات قفل خارج شد و حالا مجبورم هربار اینطور میشه با خودم تماس بگیرم تا نجات بیابم!!!!!
    Last edited by roozi-666; 12-09-2010 at 23:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض مشکل اینترنت

من یه ویواز پرو خریدم والان به هر دری زدم ولی مشکلم حل نشده ! مشکلم در خصوص ااینترنته و اینکه چطور میتونم از آنتن های وای فای که نیاز به وارد کردن یوزر و پسورد دارند استفاده کنم ! گوشی من آنتن رو پیدا میکنه و به اون هم وصل میشه ولی چون این آنتن از اوناس که احتیاج به یوزر و پسورد وارد کردن تو یه کانکشن جدا داره لذا وصل شnنم به اینترنت به مشکل برخورده ! کسی میتونه کمکی کنه؟ ممنون !

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مرسي آقا پيام
    كامل دانلود ش، ولي بعدش يكي دوتا ارور داد، حتي موقع ساين كردن هم ارور داد،‌كه داشتم بي خيال ميشدم، گفتم بريزم تو گوشي بعد پاك كنم، كه ديدم تو گوشي نصب شد و از ظهر تاحالا بدون مشكل داره كار ميكنه
    خيلي مرسي
    قابلی نداشت... امیدوارم بدون مشکل کار کنه

اقایون ی مشکل از وقتی برنامه spb shell ویرایش رضایی اگه اشتباه نکنم / همون که آقا پیمان در پست های کذشته معرفی کرد نصب کردم با ی مشکل روبرو شدم که نمیدونم از برنامه ست یا مشکل جای دیگس \ و مشکل: هر از چندگاهی
    وقتی گوشی به حال خودش رها شده وقتی میرم سراغش میبینم که قفل شده طوری که اول فکر میکردم گوشی خاموشه ولی خاموش نبود رو تمام دکمه میزدم ولی تاثیری نداشت تا مجبور به دراوردن باتری شدم تا انکه ی بار که تو ان مخمسه گیر کرده بودم ی تماس برام امد که بعد اون تماس گوشی از حات قفل خارج شد و حالا مجبورم هربار اینطور میشه با خودم تماس بگیرم تا نجات بیابم!!!!!
    فکر میکنم اون بدبختی که معرفی کرده بود پیام بود... شاید تو زندگی قبلیش پیمان بوده... جای بررسی داره که چرا همه پیام رو پیمان میبینن و بعد از سه دهه زندگی بازم این مشکل گریبانگیرشه

این مشکل رو قبلا یکی از کاربرا هم داشت و تو این تاپیک گفته بود. به احتمال قوی اون ارتباطی به SPB نداره... شاید دو تا برنامه دارین که با هم تداخل دارن. مخصوصا کی لاکرها...
    شاید سافت ریست بتونه کمکی بکنه...

من یه ویواز پرو خریدم والان به هر دری زدم ولی مشکلم حل نشده ! مشکلم در خصوص ااینترنته و اینکه چطور میتونم از آنتن های وای فای که نیاز به وارد کردن یوزر و پسورد دارند استفاده کنم ! گوشی من آنتن رو پیدا میکنه و به اون هم وصل میشه ولی چون این آنتن از اوناس که احتیاج به یوزر و پسورد وارد کردن تو یه کانکشن جدا داره لذا وصل شnنم به اینترنت به مشکل برخورده ! کسی میتونه کمکی کنه؟ ممنون !
    منظورتون وایرلس دانشگاه، وی پـی ان یا همچین چیزیه؟ برای وی پــی ان که کلا بطور مستقیم و بدون واسطه نمیشه کاری کرد. برای کانکشن های دانشگاهی هم که معمولا یه برنامه جانبی لازمه و چون اونو نمیشه رو گوشی داشت، پس اونم منتفیه... ولی اگه یوزر و پسورد مربوط به همون کانکشنی هست که پیدا میکنین میتونین تو اولین اتصال یا از طریق سرچ شبکه و زدن connect روی اون پسورد رو بهش بدین...

12. این کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان من SMARTCOM GPS رو تست کردم
    به نظرم خوبه و درست عمل کرد
    حدود 30 دقیقه هم باهاش کار کردم و قطع نشد

اما به پای OVI MAPS اصلا نمی رسه

14. این کاربر از armin_goooodboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

جناب گل محمدی .

گفتید لرزشگیر. من تازه الان فهمیدم مشکل از همونه.

حالا خیلی قضیه فرق کرد. واقعا مشکلم حل شد.

ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •