سلام .
این روشی که این دوستمون گفت جدید هستش ؟ قبلا اینطوری نبود ! اگه این باشه که خیلی راحت شده !
مخلصیم .
سلام .
این روشی که این دوستمون گفت جدید هستش ؟ قبلا اینطوری نبود ! اگه این باشه که خیلی راحت شده !
مخلصیم .
کدوم روش ؟؟؟؟؟این روشی که این دوستمون گفت جدید هستش
برادر من اطلاعات غلط نده به اون بنده خدا.پس بیکار بودن 30 و 2 3 نفر 15 تومن دادن برای گیم نتشون بازی و فایل های لن رو خریدن از بلاگ iranianmw2.blogsky??
فیلمش هم هست پس میشه.
دوستان از کجا میشه ورژن بازی رو فهمید؟
برو توی بخش مولتی پلیر و گوشه سمت راست پایین یه سری اعداد و علائم نوشته که همون ها ورژن بازی هستند ..........دوستان از کجا میشه ورژن بازی رو فهمید؟
جدید ترین ورژن بازی تا این تاریخ 2010/11/05
۱۳۸۹/۰۸/۱۷
ورژن ++1.3.37a
بویلت 2-11105
سلام بچه ها
من میخوام بازی رو به صورت لن بازی کنم.پست دوم که مربوط میشه به لن بازی کردن رو خوندم ولی حقیقتا چیزی نفهمیدم.
خیلی گنگ گفته شده.به خصوص اخرای پست.میشه یکی خیلی قشنگ برام توضیح بده.ممنون میشم.ببخشید دیگه ولی دوباره راهنماییم نکنید پست اول خداییش.ممنون
آموزش مولتی پلیر mw2 به صورت آفلاین از طریق lanسلام بچه ها
من میخوام بازی رو به صورت لن بازی کنم.پست دوم که مربوط میشه به لن بازی کردن رو خوندم ولی حقیقتا چیزی نفهمیدم.
خیلی گنگ گفته شده.به خصوص اخرای پست.میشه یکی خیلی قشنگ برام توضیح بده.ممنون میشم.ببخشید دیگه ولی دوباره راهنماییم نکنید پست اول خداییش.ممنون
100% تست شده :
ابتدا این فایل رو دانلود کنید (لینک مستقیم) حجم : 5.22mb
بعد از دانلود محتوای فایل فشرد ه را خارج کرده و در پوشه ی بازی کپی کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقت : وقتی فایل بالا را در پوشه ی بازی کپی کنید،یک پیغام مبنی بر جایگزین کردن فایلها میاد که شما باید yes یا copy&replay را بزنید.
دقت : فایل بالا را در تمام سیستم هایی که میخواهند lan-offline بازی کنند، در پوشه ی بازی آن ها کپی کنید تا ورژن بازی همه ی سیستم ها یکی شود.
دقت : اگر خواستید این بازی رو به صورت آنلاین انجام بدید ، باید این فایل رو بریزید تو پوشه ی بازی و بذارید بازی آپدیت شه تا به مشکل پایین بودن ورژن بازی بر نخورید.
سیستمی که میخواهد سرور(host) شود ، باید مراحل زیر را دنبال کند :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1 - ابتدا ip کارت شبکه ی سیستمی که سرور است را در فایل alteriwnet.ini وارد کند.(فایل alteriwnet.ini در پوشه ی بازی قرار دارد. آن را باز کند و جلوی= server
ip را وارد کند و فایل را save کند و ببندد. مانند عکس زیر:
2 - بعد از اینکه ip کارت شبکه ی سیستم سرور را در فایل alteriwnet.ini وارد کرد باید فایل سرور (IWNetServer.exe)را اجرا کند(اگر ندارد از اینجا دانلود کند)
3 - بعد از اینکه فایل سرور رو اجرا کرد،بازی رو اجرا کند و play را بزند و بعد private match را بزند و اونجا منتظر سایر سیستم ها (بازیکنان ) باشد تا بهش وصل شوند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------------------------------------------------------------
سیستم هایی که میخواهند به سیستمی که سرور شده وصل شوند،باید مراحل زیر را دنبال کنند:
1 - اونها هم مانند سیستم سرور ، در فایل alteriwnet.ini که در پوشه ی بازی قرار دارد ، باید ip سیستمی که سرور شده را وارد کنند و فایل رو save کنن و ببندند.
2- بازی را اجرا کنند . وقتی بازی اجرا شد برگردند به ویندوز( بازی رو نبندند)و در کنسول بازی ip سیستم سرور را با پیشوند connect وارد کنند و بعد اینتر بزنند تا همگی به سیستم سرور وصل شوند .مانند عکس زیر :
دقت : در فایل alteriwnet.ini باید کلیه سیستم ها (هم سیستم سرور و هم بقیه سیستم ها) ip سیستمی که سرور شده را وارد کنند.
دقت : سیستمی که سرور شده نباید در کنسول بازی ip وارد کند .(فقط در alteriwnet.ini ای پی را وارد کند)
دقت : سیستم های دیگر (بجز سیستم سرور ) هم باید در فایل alteriwnet.ini ای پی سیستم سرور را وارد کنند و هم در کنسول بازی.
شرمنده سایز عکس ها بزرگه !!!
با تشکر از بچه های خوب سایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگم بچه ها، یه ورژنی از این بازی نیست که لینکش رو بدین دانلود کنیم
بعد نصب که کردیم یه راست بریم آنلاین بزنیم؟ بدون دنگ و فنگ...
من همون اول که اومده بود بازی رو خریدم، اما نمیدونم جریان چیه
هر کاری کردن نشد آنلاین باهاش بازی کنم.
فکر کنم یا با کـرک من ناسازگاره، یا بازیم ناقصه.
میگم بچه ها، یه ورژنی از این بازی نیست که لینکش رو بدین دانلود کنیم
بعد نصب که کردیم یه راست بریم آنلاین بزنیم؟ بدون دنگ و فنگ...
شما می تونی فقط قسمت مولتی پلیر رو دانلود کنی ولی باز باید همه پچ ها و نقشه ها رو دانلود کنی و آپ دیت ها رو انجام بدی...........
توی این لینک همه دانلود ها رو گذاشته که می تونید دانلود کنی و بازی رو انجام بدی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز.
یعنی الان من روی سیستمم اصلا این بازی رو ندارم، این 5 تا لینکی که این بابا گذاشته به اسم aIW-DLC رو دانلود کنم حله؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)