تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 472 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نمیدونم جای سوالم اینجاست یا نه ولی مرتبط ترین تاپیک با مشکلم
    ما یه سمند
    EF7
    داریم که واژگون شده و کاملا داغون
    مدل 91 هست و کارت طلایی هم داره
    حالا سوالم اینه شرایط تعویض خودرو چطور هست و چقدر زمان میبره پروسه تحویل خودرو جدید
    و ممکنه خودرو رو تعویض نکنن و بگن باید اتاق عوض بشه و تعمیر بشه؟
    کلا وضعیت این کارت طلایی چطوری هست؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نمیدونم جای سوالم اینجاست یا نه ولی مرتبط ترین تاپیک با مشکلم
    ما یه سمند
    EF7
    داریم که واژگون شده و کاملا داغون
    مدل 91 هست و کارت طلایی هم داره
    حالا سوالم اینه شرایط تعویض خودرو چطور هست و چقدر زمان میبره پروسه تحویل خودرو جدید
    و ممکنه خودرو رو تعویض نکنن و بگن باید اتاق عوض بشه و تعمیر بشه؟
    کلا وضعیت این کارت طلایی چطوری هست؟
    دوسال پیش همچین اتفاقی برای پسر عمه ام پیش آمد و سمند صفر رو چپ کرد ، با کارت طلایی ماشین رو عوض نکردند ، 80 درصد هزینه تعمیر خودرو رو بهشون دادن .
    برای شما هم احتمالا همینطور است ، ماشین رو بعید است که عوض کنند مگر بیمه خصوصی بدنه داشته باشید .

3. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوسال پیش همچین اتفاقی برای پسر عمه ام پیش آمد و سمند صفر رو چپ کرد ، با کارت طلایی ماشین رو عوض نکردند ، 80 درصد هزینه تعمیر خودرو رو بهشون دادن .
    برای شما هم احتمالا همینطور است ، ماشین رو بعید است که عوض کنند مگر بیمه خصوصی بدنه داشته باشید .
    توی شرایط نوشته از بیشتر از 60% به ماشین خسارت بخوره باید تعویض کنن

ولی واقعا گیج شدم با این فرمولا!

الان من واقعا نفهمیدم این فرمول چیه
    یعنی اوراق ماشین مال صاحب ماشین هست باید خودش ببره بفروشه و فقط خسارت رو بر اورد میکنن
    باقی داستان رو هرجوری میخوام بنویسیم واقعا با عقل جور در نمیاد
    یعنی از ماشین صفر فقط خسارتی که کارشناس تعیین میکنه رو باید بریزی حساب و اوراق رو خودت باید بفروشی + مابه تفاوت قیمت روز +20% کسر خسارت رو هم باید خودت بدی
    یا جوری دیگه هست من درست نفهمیدم

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

توی شرایط نوشته از بیشتر از 60% به ماشین خسارت بخوره باید تعویض کنن

ولی واقعا گیج شدم با این فرمولا!

الان من واقعا نفهمیدم این فرمول چیه
    یعنی اوراق ماشین مال صاحب ماشین هست باید خودش ببره بفروشه و فقط خسارت رو بر اورد میکنن
    باقی داستان رو هرجوری میخوام بنویسیم واقعا با عقل جور در نمیاد
    یعنی از ماشین صفر فقط خسارتی که کارشناس تعیین میکنه رو باید بریزی حساب و اوراق رو خودت باید بفروشی + مابه تفاوت قیمت روز +20% کسر خسارت رو هم باید خودت بدی
    یا جوری دیگه هست من درست نفهمیدم
    اینجور که نوشته قیمت تمام شده ماشین در موقع خرید ملاک محاسبه است ، مثلا ماشین شما در زمان خرید 19 ملیون تومان بوده و حالا 27 ملیون شده که این وسط یک هزینه 8 ملیونی روی دست شماست + 20 درصد از کل خسارت به عهده شماست ، یعنی دقیقا قانون بیمه بدنه .
    اگر ماشین شما برای تعویض حساب شود 20 درصد قیمت کل ماشین رو هم باید بپردازید ( 20 درصد 19 ملیون که میشه 2.800 ، اونجا هم 8 ملیون باید بپردازید که حدود 11 ملیون تومان میشود )

6. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اینجور که نوشته قیمت تمام شده ماشین در موقع خرید ملاک محاسبه است ، مثلا ماشین شما در زمان خرید 19 ملیون تومان بوده و حالا 27 ملیون شده که این وسط یک هزینه 8 ملیونی روی دست شماست + 20 درصد از کل خسارت به عهده شماست ، یعنی دقیقا قانون بیمه بدنه .
    اگر ماشین شما برای تعویض حساب شود 20 درصد قیمت کل ماشین رو هم باید بپردازید ( 20 درصد 19 ملیون که میشه 2.800 ، اونجا هم 8 ملیون باید بپردازید که حدود 11 ملیون تومان میشود )
    از لحاظ ضرر و افت قیمت که باید خودمون بدیم که مشخصه ماجرا
    بیشتر این برام سوال شده ایا ماشین اسقاطی که الان پارکینگه رو باید خودمون بفروشیم ؟
    یا گارانتی خودش بر میداره وفقط افت قیمتش رو حساب میکنه بعلاوه مابتفاوت قیمت روز واریز میکنی برای ماشین جدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

وقتی یه مدتی موتور خاموشه بعد روشنش که می کنم صدایی مثل اینکه دو تا فلز به هم ساییده مشن میده وقتی که موتور حسابی گرم میشه صدا هم برطرف میشه،روغن ماشین رو تازه عوض کردم توتال 10/40.کسی میتونه راهنمایی بکنه.ممکنه عیب کجا باشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام من امروز ماشینو بردم نمایندگی با کلی رشوه و بحث واشرای اویل ماژرل رو بدون نوبت و درخواست عوض کردن و 5.5 لیتر روغن برام ریختن این برا ماشین زیاد نیستو آسیب نمیزنه؟

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه EF7 دوگانه سوز مدل 91 گرفتم. چندتا سوال داشتم.
    1. گاز این ماشین برقی هست؟ اگه آره، سیمی کنم بهتره؟ و اینکه هزینش چقدره.
    2. برای این ماشین بهتره از بنزین سوپر استفاده بشه؟
    3. دو ماه از کارت طلاییش مونده، بنظرتون لنت ترمزی که نمایندگی میزنه خوبه یا از بیرون تهیه کنم بهتره؟
    کلا هم اگه توصیه ای داشتین خوشحال میشم بشنوم.
    سپاس
    سلام. گاز Ef7 دوگانه برقی هست. نمی شه سیمیش کرد. دردسر داره ماشین هم با مشکل مواجه میشه. حتما از بنزین سوپر استفاده کنید. من خودم یه مدت بنزین معمولی استفاده می کردم رو این ماشین بعد مدتی صدای موتور بالا رفت بعدش هم پمپ بنزین سوزوند. همش هم بخاطر بنزین معمولی هستش. تازه بنزین سوپر هم کاملا اکتان مورد نیاز این موتور رو تامین نمی کنه اما بهتر از معمولی هستش. لنتی که نمایندگی می اندازه افتضاحه . کارت طلایی هم بیشتر بجای بیمه بدنه کاربرد داره دوست من و الا قطعاتی که ایران خودرو بابت کارت طلایی روی ماشین می اندازه کیفیت واقعا افتضاحی داره. ولی اگه می خواین ماشینتون رو بیمه بدنه کنید کارت طلایی خدمات بهتری داره.
    یه توصیه اینکه تا گارانتی ماشینتون تموم نشده یه بار بدین بیرون با روغن مرغوب (10W40) مثل ELF یا ادینول تعویض روغن انجام بدن. با ماشین برونید و ازش کار بکشید تا ببینید اویل ماژولتون مشکل پیدا می کنه یا نه (احتمالا می کنه. ) اونوقت تا گارانتی تموم نشده ببرید براتون تعویضش کنن. خود من الان 4 ماهه منتظر اویل ماژول، پمپ شیشه شور (!!!!) و جعبه فرمان هستم هنوز براشون قطعه نیومده. اونم تهران نمایندگی مرکزی 1.

11. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

شاید بی ربط باشه ولی اگر به فرض شما ماشین را امروز 25 تومن خریدی و مثلا چند ماه دیگه قیمتش کشید پایین و تصادف کردی باز هم همین قانون اجرا میشه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شاید بی ربط باشه ولی اگر به فرض شما ماشین را امروز 25 تومن خریدی و مثلا چند ماه دیگه قیمتش کشید پایین و تصادف کردی باز هم همین قانون اجرا میشه؟
    چیزی که توی شرایط کارت طلایی نوشته مثل اینکه اینطور باشه
    ولی بیمه جایی نمیخوابه اب زیرش بره هرجوری شده بیمه ضرر نمیکنه

الان واقعا اعصاب من بهم ریخته معلوم نیست میخوان چیکار کنن
    به نظرم اگه خسارت بگیریم و ماشین رو بفروشیم و خودمون بریم از بازار ماشین بگیریم وضعیت بهتر باشه تا بیمه بخواد تعویض کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •