جدی ؟ پس شرمنده نینجا جان، تو حافظه ام اشتباه ثبت شده بود
جدی ؟ پس شرمنده نینجا جان، تو حافظه ام اشتباه ثبت شده بود
با سلام خواستم بپرسم آیا این گوشی فایل های رار (همون فایل های فشرده )رو دانلود میکنه یا نه ؟یعنی پسوند ها براش اهمیت داره ؟مثلا یه فایل 700 مگابایتی رو از راپیدشیر میتونه دانلود کنه؟بعد صفحه گوشی باید روشن بمونه در حین دانلود؟با خاموشی صفحه دانلود قطع نمیشود؟
2- و سوال دوم اینکه نرم افزاری در ویندوز موبایل واسه دانلود از یوتوب بدون پیلتر وجود داره؟کلا راهی واسه دور زدن هست در ویندوز واسه دانلود از این سایت؟
3-این گوشی با راپید مشکل نداره ؟آخه من که با n82 وارد میشم اجازه دانلود ندارم
ممنون میشم سوالاتم رو به دقت پاسخ بدید
سلام
فایل مورد نظرتون رو توی فایل اکسپلورر پیدا کرده و از گزینه ی beam file استفاده کنید.
(یکسری برنامه های دیگه مثل pictures and videos هم گزینه ی beam file رو دارن)
زاه ساده ترش اینه که انگشتت رو 2 ثانیه روی فایل نگه داری یه تب واز میشه که نوشه send via bluetooth
سلام... اساتید کجان؟
Last edited by hirondelle; 07-05-2010 at 13:55.
در مورد دانلود فایل 700 مگی فکر کنم بشه
ولی کسی هم فکر نکنم تست کرده باشه
صفحه گوشی که خاموش شد نه دانلود قطع نمیشه
برای یوتیوب و ... هم فکر کنم راههایی برای دور زدنشون وجود داشته باشه
اما باید بگردی
اما سوال سوم
این بستگی داره از کجا نت بگیری
ببخشيد من چند روزه صفحه كليد كيوورتي گوشيم نيست يعني صفحه كليد موبايلي باز ميشه به جاي كيوورتي.چطوري درست ميشه؟پيشاپيش ممنون.
اون فلش کوچولو مثلثی شکل بغل شکلک کیبورد در پائین صفحه رو بزن یه تب باز می شه که اونجا می تونی کیبورد قبلی رو انتخاب کنی
سلام.
میری تو قسمت تنظیمات کیبرد (تنظیمات کلی گوشی ) بعد در حالی که باکس رو ی اس پی بی کیبورد هست OPTION رو میزنی بعد اونجا تیک فارسی رو میزنی و زبان دوم رو هم اگر میخوای از انگلیسی تغییر بدی تیک انگلیسی رو بر میداری و زبان دوم مورد نظرت رو تیک میزنی.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)