بچه هاممنون
من که همه رو کیلو بایت بر ثانیه میبینیم..........
امین جان شما دفعه آخری که تست گرفتی پینگت خیلی بوده
معولا پینگت چقدره؟
بچه هاممنون
من که همه رو کیلو بایت بر ثانیه میبینیم..........
امین جان شما دفعه آخری که تست گرفتی پینگت خیلی بوده
معولا پینگت چقدره؟
الان فهمیدم. هر جوری که تو سایت تنظیم کنیم، عکسها رو تو اینجا به همون صورت میبینیم.
دفعه اولم بود دیگه![]()
Last edited by mojtaba-civil; 10-06-2010 at 20:11.
مهدی جان، زنگ زدم ایرسا گفتن الان کارت طلایی نداریم، سفارش دادیم از تهران برامون بیاد.
2MB هم داره صبا نت ولی فقط واسه ادارات و دانشگاه ها هست و بیشتر 128 واسه خانگی نمیده و 2 مگابایتش با ترافیک 2 گیگ میشه ماهی 17000 تومان
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
دوستان هر کسی از صبا نت اشتراک adsl داره چک کنه من این رو کشف کردم و تهران و اهواز زیر بار نمیرن و میگه امکان نداره چون کسی تا الان نگفته این موضوع رو دوستان چک کنید من وقتی به طور مثال 40 مگابایت یا 100 مگابایت یا هر چه دانلود کنم و تو سایت صبانت چک میکنم و اونجا 2 برابر از شارژ من کم میکنه واقعآ مسخره هست عدالت کجاست .
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
دوستان هر کسی از صبا نت اشتراک adsl داره چک کنه من این رو کشف کردم و تهران و اهواز زیر بار نمیرن و میگه امکان نداره چون کسی تا الان نگفته این موضوع رو دوستان چک کنید من وقتی به طور مثال 40 مگابایت یا 100 مگابایت یا هر چه دانلود کنم و تو سایت صبانت چک میکنم و اونجا 2 برابر از شارژ من کم میکنه واقعآ مسخره هست عدالت کجاست .
سلام.کدوم مرکزی ؟سرعت روزانه وشبانه سرویس رو هم بنویس بیزحمت.
---------- Post added at 08:05 AM ---------- Previous post was at 08:01 AM ----------
دوستان عزیز لطفا سرعت روزانه و شبانه خود را قید کنند .باتشکر.![]()
مرکز آزادی هستم منظورت سرعت دانلود هست گاهی 7 گاهی 280 باور کردنی نیست با اینترنت دانلود منیجر میشه سرعت 80 تا 280 ولی باید تنظیمش کنی و آهنگ یا برنامه مثلآ 5 یا 7 مگ رو در عرض چند ثانیه دانلود میکنه .
چه جور تنظیم میکنی؟ اگه میشه توضیح بده.
این نرم افزار زبان فارسی رو ساپورت میکنه وی تنظیمات برو و قسمت محدود کننده سرعت دانلود برو و 10 کیلوبایت رو به مثلآ 5000 تغییر بده .
ممنون
مال من فارسی نداره ولی میدونم کجا رو میگی.
تو قسمت speed limiter باید برم.
من همینطوری speed limiter رو turn off کرده بودم ، یعنی الان باید turn on کنم؟
قبلا خاموش بود و سرعتش رو 10 بود. وقتی خاموش باشه هم تاثیر میگذاره؟؟؟
به هر حال من speed limiter رو turn on کردم و سرعت رو روی عدد بزرگی گذاشتم.
Last edited by mojtaba-civil; 11-06-2010 at 13:48.
دوستان در مورد اینترنت دانلود منیجر یکم بیشتر توضیح بدید ...
مثلا من این اینها رو که گفتید پیدا نکردم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)