F136 FG/B یا F136 FX/B
نظرتون در مورد این دو مدل چیه؟
- پردازنده خیلی خوبی داره به خصوص اینکه از سری سندی بریج هست که بازدهی خیلی بالایی داره
- 6 گیگ رم هم حالا حالا ها جوابگوی نیازتون هست
- هارد بسیار خوب و پرسرعتی داره
- LCD هم فول اچ دی و بسیار کارامد هست اما بدونید این رزولیشن تو این سایز باعث میشه خوندن روش سخت بشه
- روی کارت گرافیکش برای بازی زیاد حساب باز نکنید!
در مجموع بسیار انتخاب خوبی هست و قیمتش نسبت به امکانات مناسب هست. این مدل برای طراحان و گرافیست ها بسیار ایده آله ...
- پردازنده قدرتمندی داره هرچند که مال نسل قبل هست
- حافظه رمش هم کاملا جوابگوی هر نوع نیازی هست
- حجم هارد دیسک خوبه اما سرعتش معمولیه
- کارت گرافیک خیلی خوبی داره و تا مدتی برای انجام بازی های روز با کیفیت خوب میشه روش حساب کرد
- نکته خوب در مورد LCD این مدل اینه که سایز و مقدار رزولیشن تناسب خیلی خوبی داره. هم برای کارهای طراحی مناسبه و هم برای استفاده روزمره اینترنت و غیره ...
- از نظر سیستم صدا هم که تکمیله
در مجموع این مدل یه مدل همه کاره مناسبه هرچند که میتونید انتخاب های بهتری هم داشته باشید به سری C و S هم نگاهی بندازید بد نیست.
Last edited by sajjadsa; 01-12-2011 at 20:40.
[QUOTE]
ببخشيد من هي سوال مي پرسما!آخه مي خوام بخرم هنوز تو مدل موندم!
خب كار من برنامه نويسي هست و يكم گرافيك در حد برنامه premer ! توي اين مدل گفتين LCD ايش براي خوندن اذيت ميكنه و براي كار منم خب فك كنم اين مهم باشه،توي همين قيمت و اين مشخصات پيشنهادتون چيه؟؟
خواهش میکنم. گرافیک این مدل برای کار شما کافیه. در مورد رزولیشن هم اونقدر ها بد نیست. خوندن فونت ها در حد آیکون های دسکتاپ ممکنه کمی مشل باشه. فکر نمیکنم برای کارتون مشکل خاصی ایجاد کنه. حتی اگر هم بکنه میشه رزولیشن رو کمتر کرد. با این حال میتونید به سری C و S هم نگاهی بندازید. مدل هایی مثل S132 خوب هستند ولی مدل انتخابی خودتون بهتره.
من خودم f136 دارم و کاملا هم راضی هستم< مخصوصا از طراحیش که واقعا بی نقصه
مارکش هم که پشتش بیداد میکنه و نمیخواد مثل asus و hp و dell و از این حرفا قایمش کنی.
این از کلاسش.
از قدرتش هم باید بگم که فعلا که کم نگذاشته واسه من.
بازی bf3 رو روی high براحتی اجرا کرد و توی call of 8 هم که با ultra بازی میکردم.
و مطمئنم تا یک مدت اینده بازی هارو براحتی اجرا خواهد کرد.
نکته مهم در مورد لپ تاپ های سونی اینه که نباید ویندوزش رو در هیچ صورت عوض کرد چون واقعا به مشکل بر میخورید.
ولی توی لپ تاپ مارکهای دیگه هنوز خیلی مونده که به اپل و سونی برسند.
سلام ضمن تشکر
کدوم مدل F136 رو دارین ؟
یه عکس از درش در حالتی که لپ تاب درش بسته هست بذارین
چند خریدین چه مدت دارین؟
سلام
من دنبال سری S هستم که کانیفنگ زیر رو داشته باشد:
سندی بریج باشه سی پی یو
حسگر اثر انگشت داشته باشه
در مورد حسگر کلا به درد بخور هست
بلوری هم داشته باشه یه سایت یا شماره تلفن یا ادرس بدین مرسی
چطور سری خوبه یا یده برای من وزن بسیار مهمه
قیمت
Sony VAIO F215FX-3D ؟
سلام خدمت دوستان:
می خواستم در مورد مدل EH 2KFX/B نظرتون رو بفرمایید. نیاز من، کارهای معمول روزانه و گاهی بازی sims3 هستش. و اینکه کلا دستگاه خوبی دراومده یا خیر. ممنون
سلام من مدل f132 سونی گرفتم واقعا عالی هست صدای عالی cpu خوب صفحه نمایش با کیفیت و....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)