این پچ رو دانلود کنم اوکی میشه loading اش ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پچ رو دانلود کنم اوکی میشه loading اش ؟
فک نکنم پچ بخواد
شما تو اون مرحله باید بدون اینکه حتی یک مشت یا ضربه بخوری هر سه نفر رو بزنی مخصوصا آخری
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم هر سه نفر رو میزدم مشت هم میخوردم بعد میرفت با یه نفر بیرون صحبت میکرد بعد از فیلم هم لودینگش گیر میکرد و نمییومد
یه مرحله دیگه هم که باید 3 تا ماشین بدزدی همینجوری میشه
با تشکر از دوست عزیزم. آقا این پچ هم کارساز نبود بعد از نصب پچ ، خود بازی با کرک Razor بالا اومد ولی بازم توی loading گیر کرد.راستی بعد از نصب پچ نباید فایل ها هیچ تغییری تکنند یا خلاصه یه اتفاقی بیافته ، آخه من فکر می کنم به جز اولین بار که با نصب پچ بازی بالا میاد در دفعات بعدی که بازی رو از روی دسکتاپ اجرا میکنم همون بازی قبلی بدون پچ اجرا می شه و فقط یه سوال دیگه ، می خواستم بدونم مشکلی نداره بازی رو در درایوی جز درایو ویندوز نصب کنم؟ . باتشکر، اگر پیشنهاد دیگری دارید لطفا کمکم کنید.
با تشکر از شما دوست عزیز.باید عرض کنم که من قبل از این که وارد مرحله بشم یعنی بعد از اینکه دموی اول (وقتی اون خانم لیوان رو به مرده می ده) رو میزنم بره رو loading گیر می کنه. البته بعضی اوقات میاد ولی رو loading دوم گیر میکنه. در رابطه با اینکه فرمودید نباید از هیچکدام از آن سه نفر کتک بخورم هم باید عرض کنم که من حتی ترینر رو روی godmode فعال کردم ولی انگار نه انگار البته من شنیدم باید از دوتای اول کتک بخوری بعد خود بازی می گه بذار خونت تا نصفه کم شه ، بعد ازاینکه خون تا نصفه بره می گه E رو بزن وقتی میزنی با یه ضربه از طرف حریف میفتی زمین. البه فرمایش شما هم درسته ولی وقتی هر سه نفر و میزنید می آید بیرون می بنید که همراه تون شاکی ولی به هر حال فکر کنم طبق فرمایش شما مرحله تمام میشه. بازم از هردوی شما دوستان کمال تشکر را دارم.
لطفا اگر راه دیگری به نظرتان میرسد ، مرا از کمک و یاری خودتون بی نصیب نذارید.
Last edited by A.heidarnasab; 15-06-2011 at 20:07.
شما پچ رو نصب کن بعد تو start / all programs بعد rocstar games کنار اسم بازی یه چیزای دیگه هم اضافه شده که شما با safe mode برو فک کنم درست بشه. چون تنظیماتشو پایین کرده تو اون dlc من از اینجاش رفتم که رد شد. منم تو این dlc اینجاش گیر کردم هنوز با safe mode نرفتم بعد میرم اگه درست شد میگم شما هم با این برو.
من موندم این gta 4 کی یه همچین گرافیکی داره آخه؟؟
![]()
سلام دوسا عزیز
شما برای اینکه توی لودینگ مرحله بازیتون گیر نکنه یکمی تنظیمات گرافیکیتون رو بیارید پایین تا مشکلتون حل بشه
خیلی از دوستان مشکل شما رو داشتن که با کم کردن تنظیمات گرافیکی مشکلشون حل شده
روش اون مرحله هم اینه که دوتای اولی رو باید بزنی و از نفر اخر کتک بخوری
موفق باشید![]()
با تشکر دوباره از شما دوست عزیز،
اتفاقا یه چنین متنی رو توی یه سایت خارجی خوندم ولی نفهمیدم منظورشون چیه ولی راهنمایی شما رو کامل متوجه شدم ولی من وقتی پچ رو نصب می کنم هیچ چیزی توی start\all programs\rockstar games به جز آیکون خود بازی نیست، حتی من بازی رو یکبار دیگه تو مکان پیشنهادی خودش (C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City) نصب کردم ولی بازم درست نشد.بازم ببخشید که مزاحمتون شدم ولی تورو خدا کمک کنید.
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
با تشکر،
دوست عزیز من همه ی تنظیماتی گرافیکی رو روی low تنظیم کردم ولی گیر می کنه.
اگه پچ رو کامل نصب کرده بودین تو مسیر start\all programs\rockstar games کنارش یه چیز دیگه اضافه میشه عکس میزارم میبینی.
دوستان اون مرحله هلیکوپتر رو کسی برامون رد میکنه؟ سخته یکم ! فک کنم تو نت پیدا کردم
Last edited by Ghaioom; 16-06-2011 at 19:09.
خوب خسته نباشید همینه دیگه....درست موازی با داستان نیکو هست....از زاویه دیگر!!!من تو این dlc یه چیزی فهمیدم که فکر کنم داستان بازی نسخه قبلی رو داره طی میکنه ولی با نیکو نه و داستانی مشابه به اون نه؟
مثلا میره موزه همون نسخه قبلی هم نیکو رفته بود درست همون قسمتشه ولی یه جوری دیگه هست.
یا جلوتر میری قضیه دزدیده شدن اون دختره که ماموریتهای اخر نیکو هم بهش میرسی وخیلی چیزای دیگه
آره خیلی جالبه. به فکر کی رسیده این!؟!مخنا یه جوری درستش کردن! جالبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)