از کدوم بندر گرفتی؟
اگه اینقدر ارزونه ماهم بریم بگیریم
از کدوم بندر گرفتی؟
اگه اینقدر ارزونه ماهم بریم بگیریم
از بندر عباس يا ديلم يا؟؟؟ آدرس بده بريم بخريم !
درود بر دوستان عزیز.
برادر امین میشه لطف کنین و بگین تاچش چطوره؟ انگشتیه یا ناخنی؟ باتریش چطوره؟ واسه صفحه نمایشش محافظ خریدی یا نه؟
سلام.
اول که مبارکه مشکلت حل شد .دوم اینکه بابا دمت گرم من که گفته بودم باید چه کار کنی (کلیک).سوم اینکه نه هارد ریست مشکلی نداره.تنها مشکلش اینه که اگر بکاپ نداشته باشی باید بشینی دووباره همه چیزو نصب کنی و ستینگهات رو ست کنی.![]()
سلام.
مواردی که گفتید در مقوله پاکت پی سی ها رایج نیست.(مشکل در نصب تم و یا نصب و پاک کردن برنامه ها و.....).
البته من نمیدونم با کدوم مدل پاکت پی سی سامسونگ کار کردید و این مشکلات رو داشتید.
سلام.
برای اینکار میتونید از برنامه HC4 Inbox استفاده کنید.بعد از نصب برنامه بصورت دیفالت یک فولدر در my storage میسازه به نام FTP که فایلهای دریافتی در اونجا ذخیره میشه .برای تغییر فولدر میتونید به مسیر زیر برید و فولدر رو تغییر بدید.
start-->setting-->OBEX inbox برنامه رو اجرا کرده و مسیر رو انتخاب کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
برای اینکار میتونید از برنامه HC4 Inbox استفاده کنید.بعد از نصب برنامه بصورت دیفالت یک فولدر در my storage میسازه به نام FTP که فایلهای دریافتی در اونجا ذخیره میشه .برای تغییر فولدر میتونید به مسیر زیر برید و فولدر رو تغییر بدید.
start-->setting-->Connection-->OBEX inbox برنامه رو اجرا کرده و مسیر رو انتخاب کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه بگی با چی باید بکاپ بگیرم که هی بع هارد ریست 2 ساعت نشینم همه رو بنصبم؟
سلام.
من از بر نامه SPB Backup استفاده میکنم برنامه خوب و پر سرعتیه برای بکاپ گیری.
سلام رفقا .
لطفا آخرين قيمت با ضمانت ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)