تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 283 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 2822

نام تاپيک: مباحث و سوالات مربوط به گــــــواهـــــیــــنـــا مـــــــــه

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بنده امروز رفتم امتحان دادم . قبول شدم . البته سرهنگش ادم خوبی بود .
    ( من 9 ماه پیش هم ایین نامه و هم شهری قبول شده بودم اما پرونده ام نقص فنی داشت که نرفتم دنبالش . چون اعتبار ازمون ها 6 ماه هست مجبور شدم دوباره امتحان بدم )
    مبارک باشه
    ولی یعنی چی مجبور شدی دوباره امتحان بدی ؟ مگه تا دو سال اعتبار نداره کاردکس ؟
    منم قبلا در این رابطه یه سوال کرده بودم :

فقط یه سوال تا کی میتونیم امتحان بدیم بعد رد شدن ؟
    تو برگه ای که خود رانندگی داده نوشته :
    اعتبار کارنامه ازمون 6 ماه و اعتبار کاردکس 2 سال می باشد
    این یعنی چی ؟
    من ایین نامه رو که قبول شدم فردا هم شهری دارم نهایتا سه بار میخوام امتحان بدم یعنی دفعه سوم هم رد شدم دیگه حوصله امتحان دادن ندارم مثلا تا بهمن
    بهمن که که رفتم دوباره میتونم امتحان شهری رو بدم یا اینکه باید کلا از اول ثبت نام کنم و دوباره همه کلاس ها رو از اول برم ؟

2. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

مبارک باشه
    ولی یعنی چی مجبور شدی دوباره امتحان بدی ؟ مگه تا دو سال اعتبار نداره کاردکس ؟
    منم قبلا در این رابطه یه سوال کرده بودم :
    کاردکس یعنی اون پرونده ایی که اموزشگاه شما باز کردی . اگه اعتبارش تموم شه دوباره باید پول همه چی رو از اول بدی اما اگه اعتبار امتحان ها بگذره شما فقط باید پول هزینه امتحان مجدد رو بدی که تو شهر ما 1200 برای ایین نامه و 1500 برای رانندگی هست .

4. 2 کاربر از aali361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammd1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام
    تو مراحل ثبت نام و تا کامل شدن و گرفتن ( گواهینامه ) آیا تست بدنی هم گرفته میشه ؟
    تست بینایی رو که میدونم بازم داره؟
    ممنون.
    از زبان یک پزشک راهنمایی:

قبل از مراجعه به مطب پزشک جهت انجام معاینات، دو برگه در آموزشگاه یا پلیس+10 به شما داده می شود که یکی به نام کاردکس و دیگری برگه شرح معاینات است و با این برگه ها باید به مطب مراجعه کنید؛ چند نکته مهم در همین برگه ها هست، اول اینکه حتماً هردو باید عکس داشته باشند و عکس کاغذی نه عکسی که روی کاردکس پرینت می شود، دوم اینکه آنهایی که از آموزشگاه رانندگی فرستاده می شوند هردو برگه باید ممهور به مهر آموزشگاه و همچنین کارشناس آزمایشات باشد (هردو مهر لازم است) و عکس ها هم که الصاق شده با مهر تأیید شده باشند و آنهایی که از مراکز پلیس+10 فرستاده می شوند باید مهر مرکز پلیس+10 که در آن کد مرکز و تاریخ خورده باشد و نیز مهر کاربر مربوطه که پرونده شما را تشکیل داده است باشد (باز هم هردو مهر لازم است) و عکس ها هم که با مهر کاربر تأیید شده باشد. تا وقتی این مطالبی که گفتم کاملاً در برگه های شما وجود نداشت لطفاً به مطب مراجعه نفرمایید چون منشی مطب به دلیل کامل نبودن پرونده شما را به آموزشگاه یا پلیس+10 برخواهد گرداند و وقت و هزینه شما تلف خواهد شد.
    هنگام رسیدن به مطب و کامل بودن پرونده، شما باید پشت برگه شرح معاینات را که یک فرم است پُر نمایید که این فرم تمامی بیماری های احتمالی را ازشما می پرسد و نیز سوابق بستری و جراحی و ... را می خواهد که شما با توجه به سوابق پزشکی خودتان این قسمت را تکمیل می کنید و در پایین برگه هم نام و نام خانوادگی خود را نوشته و امضا و اثر انگشت می زنید؛ اگر هم احیاناً به عمد یا سهو بیماری یا مشکلی داشتید و آن را کتمان کرده و در فرم ننویسید به واسطه امضا و اثر انگشتی که می زنید مسؤول عواقب احتمالی آن خودتان خواهید بود و پزشک معاین مقصر شناخته نخواهد شد. در ضمن قد و وزن شما هم در محل مشخص شده روی برگه معاینه نوشته می شود.بعد از پر کردن فرم هم قبض رسید معاینات که نام و نام خانوادگی و تاریخ مراجعه شما توسط منشی بر روی آن نوشته می شود به برگه کاردکس الصاق می شود و پس از رسیدن نوبت، به اتاق پزشک برای معاینه هدایت می شوید.
    حالا شما وارد اتاق پزشک شده اید! پرونده خود را که شامل دو برگه یکی کاردکس و دیگری برگه ثبت معاینات هست تحویل پزشک می دهید و پزشک پس از تطبیق مشخصات مندرج در دو برگه و تطبیق عکس شما با خودتان، معاینات را شروع می کند.هر پزشک روند کاری خود را دارد و ممکن است شکل و نحوه معاینات هرکدام از همکاران مخصوص به خودشان باشد، اما یک سری معاینات کلی هست که معمولاً همه همکاران انجام می دهند و نیز بر اساس مسایل و مشکلات و بیماریهای احتمالی که متقاضی در برگه معاینات درج کرده است ممکن است معاینات اضافه تری هم انجام شود.
    معاینات سیستم بینایی، شنوایی، عصبی-روانی و اسکلتی حداقل معایناتی است که برای همه متقاضیان انجام می شود و معاینات کامل تر هم در صورت نیاز و با توجه به سن و وضعیت سلامتی و بیماری و حتی نوع گواهینامه درخواستی انجام خواهد شد.
    ممکن است بر اساس شرایط نیاز به انجام آزمایش، عکس، نوار گوش، نوار قلب، تجویز عینک و ... داشته باشید یا نیاز به ارجاع شما جهت مشاوره به پزشکان دیگر معتمد مانند متخصصان مربوطه باشد که با معرفی نامه و یا درخواستی که از پزشک دریافت می کنید برای انجام آنها به مراکز لازم مراجعه خواهید کرد. توجه داشته باشید که در صورت نیاز به چنین اقداماتی تا دریافت پاسخ مناسب از مراکزی که به آنها مراجعه خواهید کرد یا به پزشکان معتمد دیگر، پزشک معاین از تأیید و نوشتن اجازه دریافت گواهینامه برای شما معذور است، یعنی اگر برای مثال احتیاج به استفاده از عینک داشته باشید باید پس از انجام معاینات دقیق توسط چشم پزشک و دریافت عینک یا لنز مجدداً به مطب مراجعه کرده و پس از معاینات تکمیلی و اطمینان از حداقل بینایی لازم برای رانندگی، برای شما اجازه دریافت گواهینامه صادر شود یا به اصطلاح پزشک معاین پرونده شما را تأیید کند. برای موارد دیگر مانند نوارگوش، نوار قلب و ... هم روال کار به همین شکل است، یعنی باید تا آماده شدن جواب آزمایشات یا نوارها و یا تا مراجعه به متخصص جهت مشاوره تخصصی صبر کنید و پس از آن که نتایج توسط پزشک معاین دیده و تأیید شد شما می توانید پرونده تکمیل شده معاینات خود را برای طی مراحل بعدی اخذ گواهینامه دریافت کنید.
    گاهی بر اساس بیمار های احتمالی و مقررات موجود، لازم است شما برای تعیین تکلیف به کمیسیون پزشکی بهداری انتظامی استان معرفی شوید که باید برای این کار با مدارک و پرونده خود و نیز معرفی نامه ای که پزشک معاین به شما می دهد به بهداری استان محل سکونت خود مراجعه کنید و اگر در شهری غیر از مرکز استان زندگی می کنید برای این منظور باید به مرکز استان مسافرت نمایید.
    پس از پایان معاینات لازم و تأیید صلاحیت شما برای اخذ گواهینامه رانندگی (که معمولاً برای بیشتر متقاضیان سالم در همان روز مراجعه خواهد بود و نیز برای کسانی که بیماری خاصی دارند پس از احراز شرایط لازم و مشاوره ها و اقدامات پاراکلینیک مورد نیاز)، در بخش "نظریه پزشک" روی کاردکس شما توسط پزشک معاین نظر پزشکی نوشته شده و پس از مهر و امضا روی برگه کاردکس و همچنین مهر و امضای برگه قبض معاینه که به کاردکس الصاق شده و نیز در نهایت مهر روی عکس شما که به کاردکس الصاق شده است، کاردکس به شما تحویل داده می شود و می توانید مطب را ترک کنید و برگه دوم که شرح معاینات روی آن نوشته خواهد شد نزد پزشک باقی خواهد ماند و تا زمان انقضای تاریخ گواهینامه شما درمطب پزشک بایگانی خواهد شد.
    در برخی موارد بر اساس مشکل یا نقص عضوی که متقاضی ممکن است داشته باشد پس از انجام معاینات به نظر کاردان فنی راهنمایی و رانندگی هم برای تأیید توانایی رانندگی با وجود نقص عضو احتیاج است که پس از اتمام معاینات باید به راهنمایی و رانندگی مراجعه نمایید.
    چند نکته که لازم به ذکر است:
    1- همان طور که ملاحظه کردید معاینات لازم برای تأیید توانایی رانندگی فقط شامل معاینه بینایی یا همان معاینه چشم نیست، بلکه شامل معاینات کامل جسمانی و روانی می باشد؛ پس در مراجعه به مطب لطفاً آمادگی برای انجام معایناتی غیر از قدرت بینایی را هم داشته باشید.
    2- لطفاً اگر احتیاج به آزمایش یا مشاوره تخصصی یا موارد مشابه دارید و پزشک شما را برای انجام آن هدایت می نماید، از اصرار به اینکه پزشک پرونده شما را تأیید و مهر و امضا نماید و یا اینکه بگویید "شما الان پرونده مرا تأیید کن و من بعداً و سر فرصت جهت انجام آن اقدامات مراجعه خواهم کرد" بپرهیزید، زیرا لازمه تأیید پرونده شما جواب این اقدامات و مشاوره ها خواهد بود و بدون آن تأیید پرونده شما خلاف مقررات بوده و در بازرسی های دوره ای، پزشک معاین مورد بازخواست بازرسان ناجا قرار خواهد گرفت و لازم است که نتیجه اقدامات و مشاوره ها در پرونده بایگانی شده شما در مطب موجود باشد.
    3- اگر نیاز است که شما در کمیسیون های بهداری انتظامی استان شرکت کنید از اصرار بر عدم معرفی به کمیسیون بپرهیزید زیرا پزشک معاین فقط اجازه صدور مجوز دریافت گواهینامه برای افراد سالم را دارد و حسب مورد و در صورتی که طبق مقررات باید به کمیسیون ارجاع شوید، مطمئن باشید که تأیید اجازه رانندگی شما از اختیارات پزشک خارج است و قانون چنین اجازه ای را به او نمی دهد.
    همواره سالم باشید!

6. 3 کاربر از mohammd1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

من اعتبار گواهی اشتغال به تحصیلم تا 30 همین ماه هست..هنوز هم ثبت نام نکردم..
    سوال من اینه که من باید تا 30 تیر گواهینامه رو گرفته باشم یا تا 30 تیر وقت ثبت نام دارم؟؟

در مورد پزشکی هم دوستای من که رفتن فقط فقط به چشم نگاه میکنند و بس!

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام

خیر شما فقط سریعا برید ثبت نام کنید
    چون پرونده ی شما دو سال اعتبار خواهد داشت.

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

سلام دوستان 35 روزی هست ک قبول شدم ولی خبری از ماهور پست نشد
    چگونه باید برای دریافته کارتم پیگیری کنم. با تشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

کلا من با کلاج گرفتن مشکل دارم نمیدونم اصلا فلسفه کلاج تو ماشین چیه یعنی اینکه باید موقع تعویض دنده باید کلاج گرفت میدونم باید این کارو انجام بدم ولی دلیلش نمیدونم
    یکی لطف کنه ساده برام توضیح بده نقشش چیه و کجاها باید کلاج گرفت ؟
    ماشین اموزشگاه کلاجش خیلی نرم تره ولی ماشین امتحان کلاجش سفت بود و یه کم پا رو میوردم بالا خاموش شد باید چیکار کنم خاموش نشه ماشین ؟ روز امتحان هم 4 نفری که رد کرد افسر هر 4 تامون به خاطر خاموش کردن رد کرد

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

سلام

خیر شما فقط سریعا برید ثبت نام کنید
    چون پرونده ی شما دو سال اعتبار خواهد داشت.
    جوابمو نگرفتم!چون که من محاله درعرض 20 روز بتونم گواهینامه بگیرم..
    سوال من اینه که من باید تا 30 تیر گواهینامه رو گرفته باشم یا تا 30 تیر وقت ثبت نام دارم؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جوابمو نگرفتم!چون که من محاله درعرض 20 روز بتونم گواهینامه بگیرم..
    دوست عزیز شما تا 30 تیر وقت داری ثبت نام کنی بعد از اون دو سال اعتبار کاردکس داری و میتونی برای گرفتن گواهینامه اقدام کنی.

13. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

کلا من با کلاج گرفتن مشکل دارم نمیدونم اصلا فلسفه کلاج تو ماشین چیه یعنی اینکه باید موقع تعویض دنده باید کلاج گرفت میدونم باید این کارو انجام بدم ولی دلیلش نمیدونم
    یکی لطف کنه ساده برام توضیح بده نقشش چیه و کجاها باید کلاج گرفت ؟
    ماشین اموزشگاه کلاجش خیلی نرم تره ولی ماشین امتحان کلاجش سفت بود و یه کم پا رو میوردم بالا خاموش شد باید چیکار کنم خاموش نشه ماشین ؟ روز امتحان هم 4 نفری که رد کرد افسر هر 4 تامون به خاطر خاموش کردن رد کرد
    این همه راننده اینجاست بعد یکی نبود جوابمون رو بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •