تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 241 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام نمیدونم با کی صحبت کردی یا داستان اینه که شما فروشنده هستی و میخوای بازار خودتو نگه داری ولی چیزی که من در جریانم اینه که بار جدید تمام محصولات کامل هستن البته اونایی که همیشه میومده(یهو الان نگید که a5 و q7 میاد یا نه) که z2 و i10 هم هست
    لطفا اطلاعات اشتباه ندید با همین کار باعث تطاتم تو بازار میشید
    علت اینکه اپل عین چی ریخته اینه که سوده خوبی داره به خاطر همین خیلی ها وارد میکنن و تا میتونن مشتری رو تیغ میزنن ولی توی همین گرونی ها امرتات هیچ افزایش قیمتی نداد به خاطر همین دست از مسائل و مسادل مربوط به گمرک باعث این تاخیر شده

ممنون که گفتین Z2 هم هست. حالا امیدوارم تا خرداد تو مشهد بیاد. اما اینکه میگین افزایش قیمت وجود نداشته اشتباهه. من خودم 1ماه پیش E2 4Gb از نمایندگی تو مشهد خریدم 74 تومن. درحالی که 65 بود قبلن. تازه بهم گفتن این آخریشه و برای بار بعدی شرکت همینو 85 قیمت زده. ینی 20تومن از قبل گرونتر. امیدوارم Z2 اینطوری نشه.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

نه من واسه استفاده شخصي ميخواستم.
    خيلي وقت بود ميخواستم بگيرم كه شنيدم i10 داره مياد صبر كردم كه شنيدم تو اسفند اومده رفتم ديدم 16 گيگ نداره گفت تا دو سه هفته ديگه. دو سه هفته شد 3 ماه! بعد از سه ماه با اين كه من هر روز در تماس بودم كه اومد يا نه خبري نشد كه يه روز خودم رفتم ديدم يكي ميگه نيومده يكي ميگه تموم كرديم (‌اومد . همه رو فروخت ) .
    هيچ اطلاعتي هم اط Z2 نداشتن كه مياد يا نه.
    من نميگم كسي دروغ ميگه و نميخوام بازار رو خراب كنم. واسطه گري هم اين وسط وجود نداره.
    فقط ميخوام بدونم ارزش واقعي يك خريدار چقدره؟
    من خودم تو يه شركت كه نمايندگي يه برند لپ تاپ رو داره كار ميكنم! طرف وقتي مدل پر فروشي رو مياره و وقتي مي بينه تقاضاي بازار زياده بارش رو بيشتر ميكنه. و هيچ وقت نشده لپ تاپ با اون حجم توي يك دروز دو روز سه روز اصلا بگو يك هفته كاري اون تعداد لپ تاپ تموم بشه.
    حجم اون رو نميشه با گوشي پلير مقايسه كرد. اينه به جاي اينكه مثلا 1000 وارد كنن ميان 100 تا يا شايد كمتر 50 تا 20 تا وارد ميكنن مگه چند نفر ميتونن در دو روز بيان و از يه مدل دستگاه رو خريد كنن‌(‌100 نفر؟‌) كه من وقتي رفتم و زنگ هم زدم گفتن تموم كرديم!
    -
    البته وضعيت بازار رو قبول دارم كه ناجوره ولي بازم تو اين وضعيت هزارتا راه هست كه بشه محصول رو بهتر وارد كنيم.
    من اول ميخواستم i9 بكيرم .بعد فهميدم كه i10 اومد گفتم بذار صبر كنم كه خود شما گفتي اومده و داره تو بار بعدي مياد.
    بعدش شنيدم z2 اومد كه بيشتر خوشحال شدم. i10 كه نيومد هيچ ، فروشنده ها از چيزي به نام Z2 خبر نداشتن در صورتي كه وقتي مدل جديدي معرفي ميشه تقاضاي اون مدل رو فروشنده بايد بدونه تا به همون نسبت اجناس و مدل ها رو از شركت اصلي تحويل بگيره تا خريدار هاي خودش رو ساپورت كنه.
    حتما سود خوبي نداره واسه همون فروشنده ها.
    -
    من به اين برند اعتقاد دارم. شديدا هم دارم. خيلي وقت هست كه ميشناسمش. واسه همين روش حساس هستم . منظورم از اين حرفا خراب كردن يا دادن اطلاعات اشتباه نيست.
    -
    با اينكه i9 دارم اگه Z2 بياد ميخرمش...

يه چيز ديگه:
    يه چيز ديگه هم واسم ام جالب بود. يه شركت معتبر بزرگ چرا بايد همچين سايتي داشته باشه‌؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سه هفته هست كه زده سايت در حال به روز رساني...
    مگه سايت به روز كردن چقدر كار داره. پسر دايي من الان 12 سالشه بلده سايت آپديت كنه!
    ليست قيمت ها هم كه... (‌ ميتونست يه چيزي به ليست قيمت ها اضافه كنه به مثلا i10 به زودي - z2 به زودي...) مشتري بفهمه سايت در دسترس هست. خيلي وقت ليست قيمت و اجناس همينه.
    Last edited by Milad4171; 11-05-2012 at 08:38.

3. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر کنم امرتات می خواد برای محصولاتش فروش آنلاین بزاره تو سایتش.

5. این کاربر از amir989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

ممنون که گفتین Z2 هم هست. حالا امیدوارم تا خرداد تو مشهد بیاد. اما اینکه میگین افزایش قیمت وجود نداشته اشتباهه. من خودم 1ماه پیش E2 4Gb از نمایندگی تو مشهد خریدم 74 تومن. درحالی که 65 بود قبلن. تازه بهم گفتن این آخریشه و برای بار بعدی شرکت همینو 85 قیمت زده. ینی 20تومن از قبل گرونتر. امیدوارم Z2 اینطوری نشه.
    سلام
    من گفتم شرکت افزایش قیمت نداده نگفتم که فروشنده افزایش نداده!
    متاسفانه بعضی فروشنده ها از این موقعیت سوءاستفاده کردن و به ناچار دیگر فروشنده ها هم تبعیت کردن
    البته این رو هم رد نمیکنم که ممکنه تو بار جدید شاهد افزایش قیمت باشیم

7. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

عثمان جان تو کووان زد2 تغییری از لحاظ کیفیت صدا درش بوجود اومده یا فقظ اندروید بهش اضافه شده؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

عثمان جان تو کووان زد2 تغییری از لحاظ کیفیت صدا درش بوجود اومده یا فقظ اندروید بهش اضافه شده؟؟؟
    سلام
    از روی مشخصات که به غیر از جت افکت 5 تغییری نداشته باید دید تو عمل چطوره که به احتمال زیاد فرق چندانی نداره چون فقط بهش اکولایزر اضافه شده

راستی دوستان متاسفانه توی این بار جدید که الان رسیده Z2 نیست و افتاد برای بار بعدی
    البته الان این بار جدید هنوز توزیع نشده و داره قیمت گذاری میشه
    به محض اتمام قیمت گذاری قیمت های جدید تو تاپیک میزارم
    Last edited by osmaan; 22-05-2012 at 11:41.

10. 4 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

زحمت کشیدین واقعا. بار بعدی کی میاداونوقت؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

زحمت کشیدین واقعا. بار بعدی کی میاداونوقت؟
    مگه من واردکننده ام که اینجوری میکنی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ناراحت نشین ولی اگه مثه من 1ماهه که آیپادتونو فروخته باشی بخاطر z2 بعد ببینی نیومده خوب ناراحت میشی. شمام قبلا گفتی توی این بار z2 وجود داره من 2بار پرسیدم شمام هر دوبار گفتی میاد. حالا کاریه که شده.بیخیال. فقط اگه می دونین بگین بار بعدی کی میاد که بدونم الان چیزی بخرم یا بازم صبر کنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

ناراحت نشین ولی اگه مثه من 1ماهه که آیپادتونو فروخته باشی بخاطر z2 بعد ببینی نیومده خوب ناراحت میشی. شمام قبلا گفتی توی این بار z2 وجود داره من 2بار پرسیدم شمام هر دوبار گفتی میاد. حالا کاریه که شده.بیخیال. فقط اگه می دونین بگین بار بعدی کی میاد که بدونم الان چیزی بخرم یا بازم صبر کنم.
    والا منم تعجب کردم که چرا اول گفتن میاد بعد گفتن نمیاد به نظرم ممکنه به خاطر مشکلات مربوط یه ارز باشه و خوب این مدل هم کم چیزی نیست قیمتش و به فکر فروشش هم باید بود

اتفاقا امروز همینو پرسیدم گفتن مشخص نیست شاید یه ماه شاید دو سه ماه دیگه

15. 2 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •