فکر کنم پس باید برم سراغ کی میشه لطف کنید؟
اقا لطفا یه کمک دیگه بکنید این انتی ویروس گیر داده به کرکای من بابیلونو چند تا برنامم رو که از کار انداخت
الانم یه برنامه با حجم بالا دان کردم تا رفتم تو بخش کرکش کرکش ناپدید شد چی کار کنم :((((
فکر کنم پس باید برم سراغ کی میشه لطف کنید؟
اقا لطفا یه کمک دیگه بکنید این انتی ویروس گیر داده به کرکای من بابیلونو چند تا برنامم رو که از کار انداخت
الانم یه برنامه با حجم بالا دان کردم تا رفتم تو بخش کرکش کرکش ناپدید شد چی کار کنم :((((
شما برید اون قسمت از ریپورت کسپرسکی که نشون داده این ویروس رو پاک کرده بعد کلیک راست کنید و روی گزینه ریستور کلیک کنید تا برگرده همین.
اخرین پست dreamland رو به طور مثال ببینید و کی هارو دریافت کنید.
+ اینکه هر کرکی که کار میکنه از لحاظ ویروسی یا امنیتی نمیشه قبولش کرد !!
من هم کرک بابیلون بیلد آخر گیر داد با آویرا اسکن کردم اون هم تروجان شناسایی کرد.اما نخواستم نصب کنم بجاش یک بیلد قبلی رو ریختم ولی همون ورژن و بدون مشکل کار میکنم.
یک تروجان و یا روتکیت اگه بخواد روی سیستم نصب بشه همین راهشه. ضمیمه شده به یک برنامه دست ساز ( کرک ) و بدون داشتن اثرات روی ویندوز فرق یه روتکیت و تروجان درست درمون با یه ویروس ساده اینجاست !
حالا کار خاصی رو نمیتونم واسش انجام بدم تا به کرک ها گیر نده؟
اخه تمام رنامه های ما ایرانی ها تقریبا با کرک هست
بعد این دفعه کی جن باک کرده نه کرک
شما اون فایل مشکوک رو می تونید توی این سایت اپ کنید تا نتیجشو ببینید. قطعا انتی ویروس های معتبر اون رو ویروس می دونند.
راهی نداره که بگی گیر نده اما اگه پاک کرد میتونی بر گردونی و اگه مطمئنی مورد نداره ! انتی ویروس غیر فعال کن بعد نصب یا اجرا کن کرک مورد نظر رو بعد دوباره فعال.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه دیگه ای هم هست که بگی این فایل ویروس شناختی و همش پاک می کنی من نمی خوام پاک کنی چون ویروس نیست. که اگه کیجینه لازم نیست.
انتی ویروس قدرتمند سیمانتک و آویرا چندین برابر این کرک هارو پاک میکنند.
هر چیزیو میخوای بن نکنه اینجا اد کن![]()
سلام من ورزن 9.0.0.736 رو نصب کردم قبلا 459 بود این نسخه جدید وقتی لایسنس اشتباه میدم ارور میده ولی brows نداره تا من key وارد کنم این کی رو چیکار کنم ؟
شما باید یا گزینه سریال سوخته در قسمت لایسنس قرار بدین و نکس کنید اگه نت قطع باشه پیام خطا در اتصال رو میده و بعد اجازه میده که کلید رو خودت brows کنی. یا بزن تریال وقتی بخواد نت وصل شه دوباره همین وضعیت !
سریال سوخته برای فقط اینترنت سکوریتی مثل:
AR5SK-W2VDP-Q4QRG-V8SR9
برای انتی ویروس هم سریال سوخته خودش.
سلام دوستان...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد ، سلامت و همیشه موفق باشید♥♥♥
Last edited by Dreamland; 08-04-2010 at 08:36. دليل: به روز رسانی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)