محتوای مخفی: NIS 2011 New Serial | 05/07/2011
محتوای مخفی: NIS 2011 New Serial | 05/07/2011
سلام
1-نورتون اشتباهی به یه نرم افزار که سالمه گیر میده و بلافاصله بعد از نصبش فایل اجرایی اون رو پاک میکنه،چی کار کنم؟
2-همین قضیه رو دسترسی نرم افزار به اینترنت هم هست که نورتون بلاک میکنه،اینو چه جوری حل کنم.
نسخه نورتون:NIS_18.0.0.128
توی این چند روزی که دارم از این محصول استفاده میکنم به نظرم خیلی خوب اومده اصلا سنگین نیست اما موقع اسکن نمیدونم چرا این قدر cpu میکشه-آنتی های دیگه 20-30% این 80-90% میکشه ولی خوب در حالت معمول نه رمی استفاده میکنه نه cpu
آپدیت هاش سنگین نیست اما به نظرم واسه کسی که دایل آپ داره روزی 3 تا 6 مگ خیلییی زیاده
یه بدی که داره مدت زمان اسکنشه که هارده منو 4 ساعت طولش داد اما نود و کسپر و کومودو خیلی سریعترند-البته توی تنظیماتشم دستکاری کرده بودم که همه فایلا رو بگرده
و اینکه یه سری ویروس پیدا کرد که من فکر میکنم اشتباه تشخیص داد و کرک برنامه ها رو الکی پاک کرد اما اون 3 محصول قبلی اینا رو اک نکردند والبته که هیچ مشکلیم برا سیستم درست نمیشد
و خوبیه دیگه اینکه اینهم مثل نود و بر حلاف کسپر و کومودو هیچ مشکلی با وی پی ان نداره
و اینکه مثل اینکه به جز آنتی ویروس و اینترنت سکریتی شامل چیزای دیگه هم میشه و این خیلی خوبه-امیدوارم توی ریسک و حملات هم خوب از آب در بیاد
2 تا سوالم دارم
نمیشه مثل کومودو ازم بپرسه که فلان برنامه میخواد به اینترنت وصل شه اجازه میدی یا نه ؟آخه الان کرک بازیمو خراب کرد -بازی به اینترنت وصل شد و فهمید کرکه اینم اصلا از ما نپرسد که اجازه بدم یا نه
دوم اینکه اون فایل اجراییش کدومه که بدم به idm که بعد از دانلود یه بررسی بکنه فایلامو
این راهنما رو دانلود کنید توضیح داده شده است
پسورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست زیر رو بخونیدنمیشه مثل کومودو ازم بپرسه که فلان برنامه میخواد به اینترنت وصل شه اجازه میدی یا نه ؟آخه الان کرک بازیمو خراب کرد -بازی به اینترنت وصل شد و فهمید کرکه اینم اصلا از ما نپرسد که اجازه بدم یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمتوجه منظورتون نشدم ولی اگر منظورتون بررسی فایل ها توسط نوزتون است که پس از دانلود خود نورتون فایل ها رو بررسی میکنهدوم اینکه اون فایل اجراییش کدومه که بدم به idm که بعد از دانلود یه بررسی بکنه فایلامو
سلام اینم فایل اجرایی که برای چک کردن فایل دانلود شدس که توی قسمت انتی ویروس مدیریت دانلود باید وارد کنید:
C:\Program Files\Norton Internet Security\Engine\18.6.0.29\Navw32.exe
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
برای اینکه فایل ها رو بیشتر از یک بار توی هر اسکن چک نکنه توی Setting و قسمت ComputerSetting به بخش
Number Of Threads For Manual Scan از منو کشویی از رو حالت Auto روی عدد 1 تنظیم کنید تا بیشتر از یک بار توی هر اسکن فایل ها رو چک نکنه
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
اون فایل سالم رو توی ویروس توتال اسکن کنید و اگر بیشتر از 10 انتی ویروس اون رو ویروس شناسایی کردن از اون فایل استفاده نکنید بعد از اتمام اسکن یه عکس هم توی همین قسمت قرار بدید
Last edited by AlexanderMahone; 05-07-2011 at 23:12.
نورتون سکیوریتی لپتاپم اکسپایر شده چجوری باید اکتیوش کنم؟
از این ریست کننده استفاده کن:
از توی SafeMode اقدام به ریست کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ریسترمال تمام ورژن های سایمنتک که توی 2011 تولید شده هست.سریال های زیر هم امتحان کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شماره سریالها رو زدم ولی اکتیو نمیشه
من اون فایلو دانلود کردم حالا باید چکار کنم؟تا حالا ریست نکردم نورتون 60 روزه داشتم که دو روزه اکسپایر شده؟
ممنون میشم کمکم کنی
محتوای مخفی: NIS 2011 New Serial | 06/07/2011
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)