دوستان هر از چندگاهی هی یه ارور میاد که میگه آنتی ویروست تقلبیه
شاید مشکل از کرک باشه کسی کرک سالم Avast رو داره؟
دوستان هر از چندگاهی هی یه ارور میاد که میگه آنتی ویروست تقلبیه
شاید مشکل از کرک باشه کسی کرک سالم Avast رو داره؟
دوستان برای استفاده ی خانگی ایا نسخه ی رایگان این انتی ویروس جوابگو هست؟ یا نسخه پولیش بهتره؟
من تا الان از انتی ویروس نود استفاده میکردم ولی گیراوردن یوزر پسش سخت شده دنبال یه انتی ویروس جایگزینم که هم کاراییش کامل وخوب و کارکردن باهاش راحت باشه هم سبک باشه.
ایا لازمه هم انتی ویروس هم اینترنت سکیوریتی باهم داشته باشم؟
یا همین کافیه؟ (تو نت زیاد میچرخم)
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان.من تازه آنتی ویروس آواست 9 اینترنت سکیوریتی رو نصب کردم...چطوری آپدیتش کنم؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
از طریق fr.e.e - g.a.te یا p.sipho-ne
همچنین از طریق ke-ri-o
ممنون دوست عزیز یعنی قند شکن رو فعال کنیم بزنیم آپدیت؟؟؟دیگه کار دیگه ای لازم نیست بکنیم؟چرا آواست تو av-test اوضاع خوبی نداره؟؟
سلام
اگه با فعال کردن قند شکنها اپدیت نشد باید سرور قند شکن و پورت مورد نظر رو در انتی ویروس دستی وارد کنید.
سلام میشه بیشتر راهنمایی کنید؟
دوست عزیز من با 3نوع قند شکن امتحان کردم نشد ...در ضمن تو قسمت آدرس و پورت هم سریال هر قند شکن رو زدم ولی نشد که نشد!!!به نظرتون چیکارکنم؟؟(آواست اینترنت سکیوریتی نسخه 9)
سلام
بنده خودم هم ورژن 8 و هم 9 رو روی 2تا سیستم نصب دارم و هر2 رو با فری-گیت آپدیت میکنم. ولی اگر ker-io داشته باشید نیازی به تنظیمات خاصی نداره.
اما در استفاده از فری-گیت باید آدرس و پورت رو بصورت دستی در قسمت آپدیت ، ------ آنتی ویروس وارد کنید.
Address : 127.0.0.1
port : 8580
دوستان من نسخه فری انتی ویروس اوست رو دانلود و نصب کردم و بعد نصب وبسایت اوست رو برام باز کرد که توش این رو نوشته بود :
Get up to 3 years of avast! Internet Security for FREE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگید جریانش چیه؟ یعنی میشه بدون پول و فقط با عضویت نسخه اینترنت سکیوریتk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)