این بازی برای همه پلتفورم ها همزمان عرضه شده و تاریخ عرضه برای همه یکی بوده
بله دوست عزیز
فکر نکنم مشکل شماره قبلی رو داشته باشه
این بازی برای همه پلتفورم ها همزمان عرضه شده و تاریخ عرضه برای همه یکی بوده
بله دوست عزیز
فکر نکنم مشکل شماره قبلی رو داشته باشه
اول اینکه توصیه میکنم قبل از اغاز کردن بازی این پچ که کرسپو گذاشت را دانلود کنید حداقل حسنش اینه که اسم و لوگوی تیمها را درست میکنه...
لیگ المان را هم اضافه میکنه اما بدیش اینه که اسم هیچکدام از بازیکنان تیمهای المانی که در بازی وارد کرده را ننوشته! و اصلا اسمی ندارند!
مستر لیگ هم تغییر چندانی حداقل اوایلش نکرده.http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15644
بازی هم دیگر مشکل pes 2008 را نداره و وقتی وارد میشی فایلها لود میشه.
زمانی هم که پنالتی میشه دوربین مثل سری قبل داخل دروازه نیست و از پشت پنالتی زن صحنه را نشون میده.
در اوله Become A Legend شما می تونی برای بازیکن یک فیس و همینطور اسم هم بذاری.
چیزی که وقتی فهمیدم بیشتر بهم حال داد اینه که Become A Legend شما علاوه بر بازی در تیم باشگاهی در تیم ملی هم بازی میکنی و می تونی با تیم ملی در جام جهانی بری!
چیزی که جالب هست اینه که از اسیا فکر کنم 8 تیم وجود دارند که 7تیمش کامل ساخته شدند امارات و تایلند هم کامل در این بازیها هستند حتما خودتون هم فهمیدید که تنها تیمی که در اسیا لیسانس نشده چه تیمی هست!
به خاطر اینکه تیم ملی ایران ناقص هست من تیم ملیم را ایتالیاکردم
من ندیمشون!
من فایلهایی که کرسپو گذاشته بود را الان استفاده میکنم و ممکن هست برخی تیمها اسمشون تغییر کرده باشه و چیز دیگری شده باشند برای همین دیگه نمیشه برم پیداشون کنم هرچند خودم فکر میکنم حداقل بایرن مونیخ در بازی باشه
اینم اولین آپشن فایل تصحیح نام و علامت تیمها
همچنین شامل بوندس لیگا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این بازی واسه پی اس2 هم اومده یا نه؟!
من از وست گرفتم (گرفته بود)
طریقه نصب هم اینطوریه که dvd شماره 1 رو کپی میکنی تو pc و بعد از طریق خود ویندوز setup میکنی ! (بدون dvd)
نصب که تموم شد dvd شماره 2 رو می زارید و از داخل پوشه کرک cv09.img رو که 1.24گیگ حجم داره رو کی میکنی تو پوشه img بازی و بعد از اون هم که کرک میکنی !
بدون هیچ مشکلی رو ویسته اجرا میشه !
------------------------------------------------------------------
الان دقت که میکنم میبینم بازیکن ها خیلی درشت تر شدن نسبن به 2008 ! جالب تر شده .
آقا خواهشآ یکی بگی بایرن مونیخ توش هست یا نه؟!
من هنوز تو خماری موندم. یکی میگه هست یکی میگه نیست!!!!!!!!
تکلیف ما رو روشن کنید.
خواهشآ یکی جواب بده که نسخه اصلی رو بازی کرده باشه نه دمو رو!!![]()
بله عزیزم بایرن هم هست.
سلام دوستان ........انتشار بازی رو به همه pes دوستان تبریک میگم .
یه چند روزی که نیستم و رفتم مسافرت ...دلم برای تاپیک خیلی تنگ شده بود ...
چقدر تاپیک زود پیش میره ....
الانم از کافی نت اومدم فروم
راستی حجم بازی چنده؟
با حرفایی که اونایی که بازیو دارن فک کنم ساکر 9 یه شاهکار شده ....
.........................
Reports coming down the wire suggest that fans who had been eagerly anticipating PES 2009 for online play are currently very worried. Many are claiming that most games they play online suffer from lag as PES 2008 did last season.
If this is the case then it would be extremely disappointing for the PES community who were unable to play online last year for the same reason. This problem has been found on both Xbox 360 and PS3 versions of the game. I have previously played an online game that was almost flawless so these reports might be inaccurate.
Finger crossed its just the servers warming up before the storm. Otherwise we might have a riot on our hands. Let us know how your online experience is shaping up.
WENB Team
فوتبال تکاملی حرفه ای .....شایسته احترام
Last edited by google_boy07; 16-10-2008 at 11:07.
واقعا که فقط یکی دوتا از دوستان میان و جواب میدن سوالها را!!!بقیه هم رفتن پی خوشگذرونی!!!
Edit بازیکن عکس بگذارید!!
کفشهای بازی عکس بگذارید!!!
اولدترافورد تو بازی هست!!!
پشت دروازه عکاس داره!!!
توپهاش چه جوری هست!!!
تو Edit پیراهن میتونی نوشته بنویسی روش یا نه مثل سال قبل نمیتونی!!!
لطفا جواب بدین!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)