آقا ما هم g900 خریدیم ، حرف نداره ! فقط هکی چیزی هست که بشه نور صفحه کلید رو خاموش کرد ، باتریش دو روز یه بار تموم میشه آخه ، ضمنا توی حالت استندبای ساعت نشون نمیده ، دل و رودشو گشتم نبود ،اگه نداره بگید دیگه نگردم ، مخلص هر کی g900 داره![]()
آقا ما هم g900 خریدیم ، حرف نداره ! فقط هکی چیزی هست که بشه نور صفحه کلید رو خاموش کرد ، باتریش دو روز یه بار تموم میشه آخه ، ضمنا توی حالت استندبای ساعت نشون نمیده ، دل و رودشو گشتم نبود ،اگه نداره بگید دیگه نگردم ، مخلص هر کی g900 داره![]()
Last edited by cyrus!; 05-01-2010 at 23:39.
مبارکه!
من که با نور صفحه کلیدش حال میکنم چون N79 رو سوسک میکنه!!
ساعت بی ساعت.
( البته GdesK clock داره که از نظر من اگه نباشه بهتره><
برنامه iPhone Lock رو نصب کن و از ساعتش لذت ببرضمنا توی حالت استندبای ساعت نشون نمیده ، دل و رودشو گشتم نبود
Last edited by vahidsport; 06-01-2010 at 12:01.
ما بیشترضمنا توی حالت استندبای ساعت نشون نمیده ، دل و رودشو گشتم نبود ،اگه نداره بگید دیگه نگردم ، مخلص هر کی g900 داره
معلوم میشه خوب دل و رودش رو نگشتی
تو تنظیمات سه حالت برای استند بای وجود داره:
1- پیش فرض : یعنی اینکه الان رو همه جی 900 ها هست ------------> ساعت نداره
2 - تجارت : یعنی مثل استند بای گوشی پی1 ---------------> ساعت نداره
3 - هیچکدام : یعنی مثل گوشی های جاوای سونی اریکسون مثل K800--------------> ساعت دیجیتالی بزرگ داره
البته فکر کنم ایشون یه چیز شبیه به ساعت عقربه ای نوکیا میخواد.
وگرنه پیدا کردن ساعت دیجیتالی بزرگ که کاری نداره!!!( نیاز به رفتن تو دل و روده نیست)
درسته ساعت دیجیتال بزرگ رو هم دیدم ولی صفحه که خاموش میشه اونم میپره!
راستی یه جا یه پک 68 مگی دیدم که g900 رو تبدیل به windows mobile 6 میکنه ، نصب کنم خوبه؟ یا اونم ساعت نداره![]()
گوشی من g700 ورژن R6J825 آیا نیاز به آپدیت دارد؟
در صورت آپدیت گوشی چه تغیراتتی میکند و چه مشکلاتی بر طرف میشود؟
من وقتی یک فایل بلوتوث میگیرم فایل را در inbox نشان نمیدهد و حتما باید گوشی را خاموش و روشن کنم .آیا راهی برای این مشکل میدانید؟
آپدیت اکثر اوقات خوبه
شما باید به گوشی مهلت بدی تا فایل دریافتی رو Save کنه.
یک راست که نمیره تو Inbox .
میتونی از X-plore هم استفاده کنی.
میشه آدرسش رو به ما هم بدی؟راستی یه جا یه پک 68 مگی دیدم که g900 رو تبدیل به windows mobile 6 میکنه
بله قربان ، خدمت شما ، فقط ظاهرا از این جی دسک می دسک هاست! من سر در نمی آرم ببین موضوع چیه؟همینجا هم یه تاپیک کامل دربارشون داریم ، مخلصیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)