سلام
این گزینه چت تو مسنجره 10 نیست
کمک کنید ممنون میشم
سلام
این گزینه چت تو مسنجره 10 نیست
کمک کنید ممنون میشم
توي 10 نيست؟
من كه ورژن 10 رو نصب كردم و داره، شايد مال شما فايل پرتابلش هست؟؟
ميخواي برو از مسير زير دانلودش كن!!
به جاي اون خطها p30-download رو بدون خط فاصله وسطش بذار.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
از منوي messenger گزينه ي preference رو انتخاب كن، بعد از منوي سمت چپ Archive رو انتخاب كن، بعد گزينه ي اول رو انتخاب كن، از دكمه ي View archive هم مستقيما به همون قسمتي كه توي پست قبل بهت گفتم ميتوني بري./
موفق باشيد.
مال منم گاهي اين ارور رو ميده، اما واسه دفعه سوم كه امتحان ميكنم درست ميشه. اين مال زمانايي هست كه ترافيك شبكه ي ياهو زياد هست و نميتونه آني همون لحظه كانكت شه.
موفق باشيد.
الان که واسه من کلآ اینجوری شدهمال منم گاهي اين ارور رو ميده، اما واسه دفعه سوم كه امتحان ميكنم درست ميشه. اين مال زمانايي هست كه ترافيك شبكه ي ياهو زياد هست و نميتونه آني همون لحظه كانكت شه.
موفق باشيد.
اصلآ دیگه وصل نمیشه
تنظيمات كانكشن اينترنت واسه ياهو مسنجر رو چك كردي؟كه چطوري وصل بشه و ايناش منظورمه؟!
جايي كه ميري توي preference رو ميگم.
چه تنظیماتی؟نظيمات كانكشن اينترنت واسه ياهو مسنجر رو چك كردي؟كه چطوري وصل بشه و ايناش منظورمه؟!
جايي كه ميري توي preference رو ميگم.
الان که تو Preference تو دایره Connecet Directly to internet ... پر شده و Internet Connection هم همون Dial-up هستش.
چند بار هم گذاشتم رو Http proxy هیچ تغییری نکرد چون ------ هم نداشتم فیلداشو خالی گذاشتم
حالا نمیدونم ایراد از چی میتونه باشه
راستی اون سری هم گفتم اسمایلی بزرگ یاهو رو هم ندارم رو صفحه حتی چند بار remove کردم و دوباره نصبش کردم ولی بازم همون آشه و همون کاسه![]()
اها اون و هم نداري؟ پس شايد از ورژن ياهوت هست، يه ويرژن ديگه نصب كن، اگه مشكلت باز هم بود مجبوري ويندوز عوض كني، چون به احتمال زياد توي رجيستري ويندوزت دستكاري شده و با نصب و حذف برنامه تاثيري نداره.
سلام
وقتی ورژن 9 یا 10 رو اجرا میکنم حدود 10 تا 15 ثانیه طول میکشه که برنامه مسنجر باز بشه اما در ورژن 8 به محض اجرا باز میشد
رو چند تا از سیستمهای کافی نت امتحان کردم رو همشون اینطوریه
از دوستان کسی میدونه مشکل از کجاست و چجوری میشه این مشکل رو حل کرد ؟
ممنون
چند ثانيه اي توي ديركرد ورژن هاي جديدش طبيعي هست دوست عزيز.
ورژن های 9 و 10 رو بر مبنای ویندوز ویستا و 7 طراحی کردن و اگه دقت کرده باشی روی این دو میندوز خیلی خوب و بدون مشکل اجرا میشند
برای ویندوز xp بهترین ورژن هنوز سری 8 نسخه فول هست
سلام من می خوام nickname برای یاهو بسازم ولی بلد نیستم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)