تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 211 از 2550 اولاول ... 1111612012072082092102112122132142152212613117111211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dibagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون ميشه يه اطلاعاتي مثل اينا رو هم بديد:
    هزينه-محدوديت حجمي-زمان دانلود رايگان و از همه مهمتر سرعت واقعي دانلود با نرمافزارائي مثل dap يا idm و... از اين قبيل
    دوست عزيز هزينه هاي صبانت مختلف هست
    مثلا براي 128 سه ماه 9 گيگ 39200 تومان و براي 10 گيگ 46100تومان مي باشد سرعت صيح بين 9 تا 20 شب به شانس شما مانده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نه! گفتن دو سه تا داریم واسه شهید قندی !
    بله درسته چون مشتري هاي كه ماهي مي خريدن را دارند جمع مي كنند نمي دانم كار خوبي هست يا نه

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منم دقیقا وضیعت شمارو دارم!
    مرددم که همارا رو تمدید کنم یا...
    صبانت اگر محدودیت نداشت بی شک همین الان اونجا بودم! به احتمال زیاد بازم همین رو تمدید کنم
    من فعلا از همارا استفاه ميكنم ولي اكانتم داره تموم ميشه الان مي خوام بدونم كه گزينه بهتري هم هست يا همون همارا رو تمديدش كنم؟بيشتر دانلود از اينترنت و سرعت دانلود برام مهمه
    خوب دوستان شركتهاي ديگري هستند كه نامحدود يا محدودهاي قابل خريد ارائه مي كنند امكان دارد شما دانلود با ظرفيت مثلا 10 گيگ مي خواهيد خوب چون توي 128 نيست رفتيد نامحدود خريداري كرديد كنترل كنيد تا بتوانيد از گزينه هاي بهتر استفاده كنيد

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من دیروز توی ولیعصر دیدم یکی از نمایندگی های همارا زده بود adsl با سرعت 1024 .

نمیدونم یکم شک کردم کسی چیزی میدونه؟؟
    بله درسته از زماني كه لايزر و پارس به مشتري ها ارائه دادند همارا هم كارايي دارد مي كند خود صبانت هم مي دهد

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون میشم بحث رو از حالت کلی در بیارین و موردی ادامه بدیم

چشم استاد صدرصد

فعلا با شبانه ی صبانت میشه چیزی حدود 1200 مگ تا 1600 مگ رو شبانه دانلود کرد
    با شبانه ی سرویس های همارا هم میشه حدودا 900 مگ دانلود کرد
    رووزانه هم بهتره رووش حساب باز نکنین چون متغیره ولی معمولا دوروبر 300 تا 700 در حال تغییره

با شبانه پارس هم حدودا اين مقدار دانلود مي كند از 2 تا 6 شب ميباشد

یه مساله ای که باید توجه کنین هزینه ی مجدد راه اندازی هست که باید پرداخت بشه
    دفتر نمايندگي پارس هزينه كمتر مي گيرد من خود داشتم از يكي شركتها به پارس مي رفتم كمتر گرفت فكر كنم اول كار هستند به خاطر آن

همارا تازگیها تو چند مرکز سرعت 1 مگابیت ( اسمی ) رو میده بجای 512 و با نام همون +128 احتمالا منظور ایشون همون بووده
    شركت پارس در تمام مركزي كه دارد سرويس 1 مگ را مي دهد خود صبا هم همين طور هست

چون نماینده ی شرکت ارس هم همینجا ادعا میکرد که 2 مگابیت رو میده برای دانلود شبانه و آماده بوود که به اولین مشترک این سرویس رو واگذار کنه
    ببخشيد منظور از شركت ارس نماينده جديد لايزر هست اگر مي توانند 128 خوب بدن 2 مگ نخواستيم

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

عزیزان گل ... گیر کردم بد جور 128 اکو دارم .. ولی از سرعتش خوشم نمیاد شبا به زور 370 مگ دانلود میکنم ... حالا بین این سه تا موندم ..

صبا - همارا 128+ و شاتل 512 .... البته این آخری رو فکر نکنم بدن ..دانشگاهی نبیدم ... دوستایی که تجربه کار با این ها رو دارن اگه f1 بکنن ممنون میشم
    دوست عزيز بين صبانت - همارا و پارس يكي را انتخاب كن چون من اين سه تا را استفاده كردم البته بقيه را هم استفاده كردم ولي الان در چند جاي مختلف دارم از اين سه تا استفاده مي كنم از سه تا راضي هستم صبانت شبها خوب هست پارس كلان قطعي ندارد و سرعت و دانلود خوب هست همارا هم مي تواند با اين دوتا رقابت كند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نمیده که نمیده ! به من حساسیت دارن اونش مهم نست سیریش میشم میدن بیشتر میخوام بدونم وضعیت همارا و صبا چه جوره
    دوست عزيز فكر مي كنم مشتري از بركات خدا هست در ضمن برو از شركت ديگري بخر مي تواني از سرويسهاي ويژه پارس استفاده كني كه سرعتش خوب است دانلود هم بد نيست

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دووستانی که از اکانت شبانه استفاده میکنن با چه نرم افزاری کار میکنن ؟

یکی از آشنا ها این سرویس +128 رو گرفته و مشکلی که براش پیش اوومده اینه که چند دقیقه اینور اوونو دانلود شروع میشه

مثلا زمان رو توو دانلود منیجر روی 2 تا 7 تنظیم میکنه ولی 2:02 شروع میشه و 7 و چند دقیقه گذشته تموم میشه
    ببخشيد مي توانم بپرسم توي همارا بصورت اتوماتيك رايگان مي شود يا مانند صبانت يوزر ديگري دارد و چنانكه فرموديد درسته شركتها مي گويند سرعتها درست شده است ولي خيلي ها مشكلات جالبي دارند مثلا Skyp باز نمي كند

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزيز هزينه هاي صبانت مختلف هست
    مثلا براي 128 سه ماه 9 گيگ 39200 تومان و براي 10 گيگ 46100تومان مي باشد سرعت صيح بين 9 تا 20 شب به شانس شما مانده است
    اگه لطف كنيد يه سايتي چيزي كه اين قيمتا و محدوديتها رو كامل نوشته بزاريد همچنين براي شركت پارس كه گفتيد

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

اگه لطف كنيد يه سايتي چيزي كه اين قيمتا و محدوديتها رو كامل نوشته بزاريد همچنين براي شركت پارس كه گفتيد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از منوی بازشو می تونید قیمتها رو ببنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •