تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 607 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان من هم مثل شما ها به این شبیه ساز خیلی علاقه دارم ، و تقریبا اکثر پست های این تاپیک رو هم خوندم
    قبلا با ورژن MSF98 کار کردم، بسی حال بردم ؛ الان هم از ناچاری باهاش پرواز میکنم،
    دنبال ورژن X هم خیلی گشتم اما پیدا نکردم نمی دونم شاید چون بازی قدیمیه یا طرفداراش کم هستن پیدا نمیشه (البته بگم نسخه فارسیش هست ولی هم خیلی خیلی گرونه هم بالاخره ورژن دستکاری شده اس... البته بیشتر مورد اول...)
    حالا خواهش می کنم از دوستانی که توی تهران هستن یکی لطف کنه برام fsx رو بعلاوه acc pack یا اگه داشته باشه gold روی دی وی دی رایت کنه
    ، هرجای تهرون که بگه میام ازش می گیرم، باهام هم ارزون حساب کنه ما چاکرش هم هستیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

دوستان فکر کنم اسم این شبیه ساز رو همون بازی بذاریم بهتر باشه... این طور که معلوکه بازی کردن با این برنامه طرف دار های بیشتری داره....

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام. این فروشگاه اینترنتی هم هستش که معمولا ازش پستی بازی می گیرم، قیمت و کیفیت کارش بدک نیست، مجموعه کاملی هم داره، فلایت سیمولاتورایکس رو هم داره. سه تا دی وی دی.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خوب اینطور که من از کامنت کسایی که دانلود کردن فهمیدم ، مشکلات چند وجه داشت :
    1- اشتباه در کرک کردن :
    کرک رو تو پوشه ای که گفته بود، رپلیس کردید ؟ چون بعضی ها فقط patch رو زدند و patch هم تو روت از پیش تعیین شده کپی کرده و حتما باید فایل dll جایگزین بشه.
    2- سوء تفاهم :
    بعضی ها نوشته اند : display پنل ها کار نمی کنه! بعضی سوئیچ ها کار نمی کنه در نتیجه کرک نشده. فقط شما از منوی add on در بالای صفحه باید بفهمید که کرک شده یا نه (اگر گزینه اکتیو رو نداشت، یعنی کرک بدرستی انجام شده) و اون مشکلات سوئیچ ها بخاطر رئالیتی این هواپیماست. که حتما باید هواپیما به GP Unit متصل بشه، تا APU سوخت لازم رو داشته باشه (در نتیجه برق کافی برای دیسپلی و لایت ها ایجاد میشه) و باید Oil Low pressure برای استارت APU نداشته باشید و.....
    3- اشکلات نسخ ویندوز :
    بعضی از نسخه های ایکس پی، مخصوصا Sp3 زیاد با FSX سازگار نیستند، حتی روی بعضی Acceleration نصب نمیشه. بعضی کارتهای گرافیکی، روی 64 بیت، خوب این شبیه ساز رو ساپورت نمی کنند. اما vista و7 این مشکلات رو ندارند.
    یکی از این سه مشکل احتمالا وجود داره، که اگر شما مورد سوم هستید، توصیه من اینه که حتما 7 هایی که نیاز به update نداره و به اصطلاح کرک شده رو بگیرید. این ویندوز با بازی ها و نرم افزارها خیلی خوب سازگاره و به نظر من شبیه ساز خیلی عالی تو این ویندوز کار می کنه.
    قوربونه شما که توضیح کامل دادی

مورد اول که ندارم چون دیگه هر چی باشه کرک رو خوب میفهمم

مورد دوم هم برای من هست وهم نیست راستش برای من دقیقا همین جوری هست که میفرمائید اما در ویندوز xp

و در FS9 نه FSX

مورد سوم هم دارم چون ویندوز XP SP 3 هست اما من توسط یکی از دوستانم یک ویندوز 7 اورجینال خریدادری کردم

که ایشالله تا هفته دیگه به دستم میرسه

بازم ممنونم که راهنمایی کردی

5. این کاربر از TOOMY-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام. این فروشگاه اینترنتی هم هستش که معمولا ازش پستی بازی می گیرم، قیمت و کیفیت کارش بدک نیست، مجموعه کاملی هم داره، فلایت سیمولاتورایکس رو هم داره. سه تا دی وی دی.
    کد:
    دوست عزیز خدایی نکرده نمیخوام جسارت کنم ولی اورجینال و فابل اصلی این شبیه ساز بدون اکسرشن 2 دی وی دی هست

اگر 3 تا هست و برنامه ای دیگه ای همراهش نیست حتما مشکل داره مگر این که یک برنامه دیگه ای هم توش باشه

فقط میخواستم راهنمایی کرده باشم

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز خدایی نکرده نمیخوام جسارت کنم ولی اورجینال و فابل اصلی این شبیه ساز بدون اکسرشن 2 دی وی دی هست

اگر 3 تا هست و برنامه ای دیگه ای همراهش نیست حتما مشکل داره مگر این که یک برنامه دیگه ای هم توش باشه

فقط میخواستم راهنمایی کرده باشم
    از add-on هاش هم همراهش هست برا همین 3 تا دی وی دیه.
    ضمنا اون Ariane 737 رو نصب کردم مدل FSX ش رو همونکه لینکش رو داده بودم. به مشکل خواصی برنخوردم و کرکش درست کار کرد. شما با چه مشکلی مواجه شدین مگه؟ البته بگم مثل اکثر هواپیماهای با تنظیمات خاص اولش که میاد بالا باید IRS تنظیم شه وگرنه PFD و ND خاموشه ها.

Last edited by Masoud.Neshat; 05-02-2010 at 21:53.

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ضمنا اون Ariane 737 رو نصب کردم مدل FSX ش رو همونکه لینکش رو داده بودم. به مشکل خواصی برنخوردم و کرکش درست کار کرد. شما با چه مشکلی مواجه شدین مگه؟ البته بگم مثل اکثر هواپیماهای با تنظیمات خاص اولش که میاد بالا باید IRS تنظیم شه وگرنه FMC خاموشه ها.

نه اینو که میدونم

برای من توی FS9 از پنل فقط MCP میاد و این که توی FSX موقعی که داره لود میشه از FSX میپره بیرون

درضمن من کرک رو درست وکامل انجام دادم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قوربونه شما که توضیح کامل دادی

مورد اول که ندارم چون دیگه هر چی باشه کرک رو خوب میفهمم

مورد دوم هم برای من هست وهم نیست راستش برای من دقیقا همین جوری هست که میفرمائید اما در ویندوز xp

و در FS9 نه FSX

مورد سوم هم دارم چون ویندوز XP SP 3 هست اما من توسط یکی از دوستانم یک ویندوز 7 اورجینال خریدادری کردم

که ایشالله تا هفته دیگه به دستم میرسه

بازم ممنونم که راهنمایی کردی
    بعد از بیرون اومدن از FSX ، خطای FATAL نمیده احتمالا ؟ چون خیلی رم میگیره وحتما باید رم سیستمتون بالا و یکمی تنظیمات گرافیک رو مناسب تر بگذارید.

---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------

ضمنا اون Ariane 737 رو نصب کردم مدل FSX ش رو همونکه لینکش رو داده بودم. به مشکل خواصی برنخوردم و کرکش درست کار کرد. شما با چه مشکلی مواجه شدین مگه؟ البته بگم مثل اکثر هواپیماهای با تنظیمات خاص اولش که میاد بالا باید IRS تنظیم شه وگرنه FMC خاموشه ها.
    سلام، جسارتا دوتا سوال:
    1- تو FMC اسم GATE رو چی باید بنویسیم؟ 5 تا کاراکتر خالی داره، اما با هیچ اسمی پر نمی شه.
    2- شما وقتی هواپیما رو تو فرودگاه مد نظرتون load می کنید، آیا موتورهای هواپیما خاموشند ؟ (باصطلاح cold هستند؟)
    Last edited by iq-boy; 01-02-2010 at 00:43.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان . من تازه این تاپیک را پیدا کردم و دنبال حل مشکلم بودم ولی انصافا خواندن 206 صفحه خیلی مشکل است ! جستجو هم کردم ولی موثر نبود. بنابراین مشکلم را بیان می کنم اگر تکراری است ، لطفا راهنمایی کنید به کدام صفحه بروم .
    من دو نسخه مختلف انگلیسی و نسخه کامل فارسی شرکت نوین پندار (که شامل تمامی سرویس پک ها ، accelartion ، درایورها ، ویستا پک و ...) هست را دارم. مشکلی که دارم در ویندوز ویستا هست که در دروس آموزش پرواز ( و کلا هر وقت هواپیمای سسنا 172 را انتخاب بکنم) ، در cockpit view درجه ها و نشانگر های کابین دیده نمی شوند و به جای آنها سوراخهایی وجود دارد که بیرون هواپیما از درون آنها دیده می شود !! و دروس پروازی عملا قابل استفاده نیست. همه این سه تا در ویندوز اکس پی درست کار میکنند. ولی در ویستا علیرغم نصب سالم این مشکل را دارند. درایور کارت گرافیکم را هم به روز کردم ولی نشد ! اگر کسی می تونه راهنماییم کنه.با تشکر. مشخصات سیستم من :
    CPU : Q9600-quad core
    RAM : 4GB
    VGA : INNO 3D Gforce 9800 GTX

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من فقط آی دی فرودگاه رو میدم مثل VHHX و گیت رو تنظیم نمیکنم. Ariane 737 برای من در حالت روشن لود شد ولی همه چیز نیاز به تنظیم داشت.

دوستان گلم، میخوام یه نرم افزار جادویی بهتون معرفی کنم! برای من مثل یه لطیفه الاهیه! اسمش FRAPS هستش و کارش فیلم و عکس گرفتن از بازیها و همینطور فلایت سیمولاتوره! من مدتها دنبال برنامه ای میگشتم که بدون اینکه PC به پت پت بیافته بتونم از پروازام فیلم ضبط کنم. خیلی نرم افزار رو هم امتحان کردم ولی این برنامه نقلی 2.43 مگابایتی!!! کارم رو راه انداخت. البته بگم احتیاج به فضای خالی زیادی داره چون فیلم رو بصورت AVI و full frame میریزه، بعدش خودتون میتونین convert کنینش مثلا با ورژن های جدید JetAudio میشه FLV کرد و تو یوتیوب آپلود نمود یا DivX کرد و تو پلیر دید یا MP4 کرد و تو موبایل ریخت.

کد:
    این فایل رو ببینین، من از فرودم با هواپیمای Digital Aviation Fokker 100 گرفتم اونم با رزالوشن 1280x768 ! با بیت ریت عالی. ضمنا این هواپیما هم خیلی عالی درست شده و من عاشقشم. حجمش برای دانلود یک گیگابایته! تصور کنین چییییییی هسسسست. البته من صدای جداگانه ای براش دانلود کردم به اسم Turbine Sound Studios RR-Tay Soundpack .
    این هم آخرین ورژن جت آودیو:

کد:
    تقدیم به همه عشاق سینه چاک پرواز مثل خودم که هنوزم با شنیدن صدای هواپیما مثل روستاییها سرم میره رو به آسمون!
    کد:
    کد:

Last edited by Masoud.Neshat; 01-02-2010 at 23:06.

12. 4 کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •